Νέο θύμα της ασφάλτου εθνοφρουρός από τη Λάρνακα

Ένας 19χρονος εθνοφρουρός, ο Μάριος Κάρουλλα κάτοικος του προσφυγικού συνοικισμού Καμάρες στην Λάρνακα είναι το θύμα του νέου τροχαίου θανατηφόρου δυστυχήματος που συνέβη γύρω στις 7.15 το πρωί στον δρόμο Αγίας Νάπας-Λάρνακας παρά την έξοδο της Πύλας επιστρέφοντας μαζί με φίλους του από την νυχτερινή τους έξοδο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Λάρνακας Χρήστο Ανδρέου, ο 18χρονος οδηγός αυτοκινήτου με συνεπιβάτες άλλο ένα συνομήλικο του και δύο 19χρονους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρά την έξοδο της Πύλας έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ακινητοποιηθεί στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Από το δυστύχημα ο 19χρονος που καθόταν πίσω από την θέση του συνοδηγού από τα χτυπήματα που δέχθηκε έχασε τη ζωή του. Φαίνεται ότι από τους τέσσερις επιβαίνοντες του οχήματος μόνον το θύμα δεν έφερε ζώνη ασφαλείας σε αντίθεση με τους υπόλοιπους..

Από το δυστύχημα τραυματίστηκαν και τρεις επιβάτες του οχήματος, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου μεταφέρθηκαν, η κατάσταση της υγείας του θεωρείται εκτός κινδύνου.

Από προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον οδηγό διαπιστώθηκε ότι είχε ένδειξη 49mg αντί 22mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο και συνελήφθη για πρόκληση θανάτου εξ` αμελείας.

«Φαίνεται για ακόμη μια φορά» κατέληξε ο Χρήστος Ανδρέου «ότι η ταχύτητα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκληση και αυτού του θανατηφόρου δυστυχήματος».