Νέο θανατηφόρο τροχαίο με 2 νεκρούς

Δύο νεκροί, ένας 34χρονος και μία 26χρονη είναι ο απολογισμός του νέου θανατηφόρου τροχαίου σήμερα το απόγευμα.

Σε οδική τροχαία σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 1.45μ.μ., σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, λίγο πριν την είσοδο της Λευκωσίας, έχασαν τη ζωή τους ζεύγος από τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 36χρονος στον πιο πάνω δρόμο, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε κάποιο σημείο παρά την έξοδο προς τον κυκλικό κόμβο «Καλαμών», στην Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το αυτοκίνητο εξήλθε του οδοστρώματος αριστερά της πορείας του και αφού σύρθηκε, προσέκρουσε σε τσιμεντένια κολώνα στήριξης πινακίδων για κατευθυντήριες πληροφορίες προς οδηγούς, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβηκαν στη σκηνή, όπου απεγκλώβισαν τον 36χρονο και την 26χρονη συνοδηγό και ασθενοφόρο τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22607015 και 22607020, ή με τη Γραμμή Πολίτη στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Τοπικό Αστυνομικό Σταθμό ή Τμήμα Τροχαίας.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής τροχαίας σύγκρουσης.