Νέο ατόπημα της Μαντόνας – Αποκάλυψε το στήθος 17χρονης θαυμάστριας της (Video)

Η περιοδεία της Μαντόνα στην Αυστραλία έχει γίνει τόπος για διάφορες ατασθαλίες της γνωστής σταρ, η οποία περνάει μια δύσκολη περίοδο εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης για την κηδεμονία του γιου της.

Το τελευταίο της ατόπημα έγινε στη συναυλία της στο Μπρισμπέιν όπου ανέβασε στη σκηνή μια 17χρονη θαυμάστρια της. Όταν ανέβηκε τελικά, η Μαντόνα είπε πως «αυτός είναι ο τύπος κοπέλας που θέλεις να της χτυπήσεις τα οπίσθια ή να της κατεβάσεις τη μπλούζα» και μετά της την κατέβασε στιγμιαία με αποτέλεσμα να φανεί το γυμνό της στήθος. Γελώντας, η Μαντόνα είπε «οοπς. Συγγνώμη. Σεξουαλική παρενόχληση».

Η 17χρονη, η οποία είναι μοντέλο στην Αυστραλία, μίλησε στην Courier Mail και υποστήριξε πως «μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν η κίνηση της Μαντόνα με εξευτέλισε ή όχι. Γιατί κάποιοι να πιστέψουν πως ντρέπομαι για το στήθος μου ή για το γυμνό μου σώμα; Δεν είχα καταλάβει πως το στήθος μου έχει τόση σημασία, εγώ το θεωρώ μάλλον αδιάφορο». Αν και στην Αυστραλία είναι παράνομο να ξεγυμνώσεις κάποιον χωρίς την άδεια του, η 17χρονη δηλώνει πως δε θα μηνύσει τη Μαντόνα.