Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις – Βιντεογραφούσε τον βιασμό 19χρονης

Νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις  ακούστηκαν σήμερα στο δικαστήριο για τον 35χρονο στρατιτωτικό, Νίκο Μεταξά ο οποίος παρουσιάστηκε για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των κατά συρροήν δολοφονιών που ομολόγησε ο ίδιος.

Ο35χρονος έφτασε στην αίθουσα σκυφτός και ανέκφραστος και χωρίς δικηγόρο, υπό δρακόντεια μέτρα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από μέλη του αντιτρομοκρατικού ουλαμού.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα όσα κατέθεσε σήμερα στο δικαστήριο ο Ανώτερος Αστυνόμος, Νεόφυτος Σιάλος, ο ύποπτος επανασυνελήφθη χθες μετά από καταγγελία που έγινε στις 30 Απριλίου 2019 από γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε πως ο 35χρονος την είχε βιάσει δύο χρόνια νωρίτερα σε περιοχή στα περίχωρα της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την νέα αυτή καταγγελία για την οποία το δικαστήριο αποφάσισε την ανανέωση του διατάγματος κράτησης του υπόπτου για άλλες 8 μέρες, το 2017 η κοπέλα -19 ετών τότε- φωτογραφήθηκε ως μοντέλο από τον 35χρονο και σε μεταγενέστερο στάδιο με αφορμή την παράδοση των φωτογραφιών της, αυτός την μετέφερε σε απόμερη περιοχή της Λευκωσίας όπου και την βίασε μέσα στο όχημά του, ενώ ταυτόχρονα κινηματογραφούσε με το κινητό του τηλέφωνο τον βιασμό.

Η κοπέλα, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, αντιστάθηκε φωνάζοντας χωρίς να καταφέρει να τον σταματήσει.

Για την υπόθεση –την οποία δεν παραδέχεται ο ύποπτος- η 19χρονη αλλοδαπή, είχε μιλήσει σε φιλικό της πρόσωπο, ενώ την είχε αποκαλύψει και στην πρώην σύζυγο του 35χρονου στρατιωτικού.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα χθες και επανασυνελήφθη, αλλά δεν παραδέχεται τον βιασμό. Για τον βιασμό παραλήφθηκαν 4 καταθέσεις και αναμένονται κι άλλες.

Όπως αναφέρθηκε εντός του Δικαστηρίου, λήφθηκαν 350 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια. Εντοπίστηκε όχημα που είχε ο 35χρονος το 2016 και έγιναν εξετάσεις. Συνεχίζονται παράλληλα οι εξετάσεις για διακρίβωση ταυτότητας πτώματος σε Ορουντα

Ο 35χρονος παρουσιάστηκε και σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Η Αστυνομία αιτήθηκε από το Δικαστήριο και έλαβε την 8ημερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αίτημα στο οποίο ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση και απάντησε λακωνικά:

«Δεν έχω ένσταση εντιμότατη».

Ο 35χρονος ίλαρχος με το ψευδώνυμο «Ορέστης» αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους, τους οποίους περιέγραψε σε δική του γραπτή ομολογία.