Νέα Υόρκη: Viral βίντεο με ιπτάμενο άνδρα στην Times Square (Video)

Άφωνοι περαστικοί βιντεοσκόπησαν γύρω στις 05:00 το πρωί τοπική ώρα το περασμένο Σάββατο την εντυπωσιακή πτήση λίγα μέτρα από το έδαφος του άνδρα στην Times Square και την 7η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης πάνω σε ένα μηχάνημα που θύμιζε drone και λειτουργεί με οκτώ έλικες.

Xρήστες των social media τον παρομοίασαν με τον «κακό» αντίπαλο του Spiderman, τον Green Goblin, που ενσάρκωσε ο Γουίλεμ Νταφόε στην ταινία του 2002.

Αν και η ταυτότητα του ιπτάμενου άνδρα παρέμενε αρχικά μυστήριο, αργότερα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τον YouTuber Χάντερ Κάουαλντ, δημιουργό της SkySurfer Hoverboard Aircraft. Άγνωστη παραμένει η τιμή της συσκευής αυτής, αλλά παρόμοιες πωλούνται μεταξύ 10.000 και 20.000 δολαρίων. «Πρόκειται για μια συσκευή με λίαν περίπλοκο μηχανισμό. Δούλευα χρόνια πάνω σε αυτό το πράγμα για να λειτουργήσει σωστά και με ασφάλεια. Περιλαμβάνει πολλά μέτρα ασφαλείας, άρα θα μπορούσαν να πάθουν βλάβη δύο κινητήρες και πάλι να προσγειωθώ με ασφάλεια», δήλωσε ο Κάουαλντ στο Inside Edition του CBS.

O ίδιος είπε ότι «είχε άδεια και τη ζήτησε εκ των προτέρων» για την πτήση με το αυτοσχέδιο hoverboard, αλλά η αστυνομία της Νέας Υόρκης φαίνεται ότι δεν συμφωνεί απόλυτα, αφού, όπως είπε, μελετά το βίντεο, που έχει γίνει viral με πάνω από 4 εκατ. θεάσεις στο Διαδίκτυο.

Check Also

Κόντρα Μαλέσκου – Καινούργιου on air: «Να μη γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα» (Videos)

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου όταν η δεύτερη, σε ρεπορτάζ …

Ελλάδα: Έγινε η νύχτα μέρα στην Αττική από πτώση μετεώρου (Video)

Μία πτώση βολίδας ήταν αρκετή για να γίνει η νύχτα μέρα, το βράδυ της Τρίτης. …