Νέα Υόρκη: Συμμορία ξυλοκόπησε οικογένεια μέσα σε κατάστημα (Video)

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό βίντεο, όπου ένας πατέρας και η κόρη του πέφτουν θύματα επίθεσης από ένα εξαγριωμένο πλήθος στο Μανχάταν.

Ο Βίκτωρ Μαρτίνες Μεντίνα, 41 ετών και μεξικάνος μετανάστης που ζει στη Νέα Υορκη εδώ και 15 χρόνια, έπεσε αναίσθητος από το ξύλο που έφαγε από τους ανθρώπους που είχαν στοχοποιήσει την 22χρονη κόρη του.

Η σύζυγός του Ρόζα Σάντο, 39 ετών, παρακολουθούσε έντρομη τον ξυλοδαρμό του συζύγου της έξω από το κατάστημα μέχρι τη στιγμή που κάποιος από το πλήθος της έκλεψε το κινητό όταν κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία αναγνώρισε τρεις από τους υπόπτους σε αυτήν τη βάρβαρη επίθεση που θεωρείται ότι ξεκίνησε λόγω προστριβών της κόρης του Μεντίνα και μιας άλλης γυναίκας στη περιοχή.

Η οικογένεια Μεντίνα έκανε τα ψώνια της σε ένα κατάστημα της λεωφόρου Άμστερνταμ όταν το πλήθος εισέβαλε
στο κατάστημα και άρχισε να τους χτυπάει με μπουκάλια μπύρας.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα», είπε ο Μεντίνα. «Άρχισα να νιώθω γροθιές παντού. Με άρπαξαν, όλα είναι πολύ θολά. Η γυναίκα μου μου είπε ότι με έριξαν κάτω, ενώ δεν το θυμάμαι καν αυτό. Το μόνο που θυμάμαι είναι να έρχονται και να αρχίζουν να με κλωτσάνε και να με γρονθοκοπούν. Μετά από αυτό, δε θυμάμαι απολύτως τίποτα», ανέφερε.

Η κόρη του φοβήθηκε για τη ζωή του όταν τα πνεύματα ησύχασαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Χάρλεμ.

Ο Μεντίνα έχασε 4 δόντια και είχε ματωμένα ούλα αλλά θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που δεν υπέστη σοβαρότερους τραυματισμούς. «Τη γλίτωσα πολύ φτηνά» δήλωσε.

Η κόρη του υπέστη πολύ ελαφρείς τραυματισμούς.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης δημοσίευσε τις εικόνες οκτώ υπόπτων και μαρτύρων της επίθεσης, τρεις από τους οποίους έχουν ήδη αναγνωριστεί.

Και οι τρεις αναγνωρισθέντες ύποπτοι έχουν συλληφθεί για διάφορα αδικήματα τους τελευταίους 18 μήνες.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις.