Νέα Υόρκη: Νεαρός πήρε φόρα και έσπρωξε πισώπλατα επιβάτη στις ράγες του μετρό (Video)

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από κάμερα ασφαλείας στο μετρό του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη.

Σ’ αυτό απεικονίζεται ένας νεαρός με καλυμμένο το πρόσωπό του να παίρνει φορά να σπρώχνει πισώπλατα έναν άλλο επιβάτη στις ράγες του μετρό. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος συρμός τρένου. Η επίθεση συνέβη γύρω στις 14:40 το μεσημέρι της Παρασκευής (21/10) στις γραμμές του μετρό προς τα βόρεια στο σταθμό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα του δράστη το Σάββατο, τα οποία τον δείχνουν να στέκεται στη μία πλευρά της πλατφόρμας με τα χέρια του σταυρωμένα και με την πλάτη στις γραμμές, καθώς εντοπίζει τον στόχο του στην άλλη πλευρά της πλατφόρμας. Ξαφνικά αφήνει το σακίδιό του στο έδαφος σπρώχνει τον άνδρα στις ράγες, παίρνει το σακίδιό του και εξαφανίζεται.

Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγήθηκε κάποια λογομαχία μεταξύ θύτη και θύματος πριν από την επίθεση. Η αστυνομία ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για την αναγνώριση του δράστη, ο οποίος φαίνεται να φορούσε γυαλιά, κίτρινη κουκούλα και μαύρο μπουφάν.

Από καθαρή τύχη ο 32χρονος γλίτωσε μόνο με λίγους μώλωπες.

Το βίντεο-σοκ, προσοχή σκληρές εικόνες: