Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, από το πατέρα της

Η Αστυνομία στη Πάφο, διερευνά νέα υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης, μετά από καταγγελία στην Αστυνομία της ίδιας.

Όπως ανέφερε το ανήλικο κορίτσι, το οποίο κατάγεται από τη Συρία και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο ο πατέρας της φέρεται να την κακοποιούσε σεξουαλικά όταν η ίδια βρισκόταν στην ηλικία 10 ετών δηλαδή πριν από έξι χρόνια.

Ο καβγάς πατέρα και κόρης για δεσμό που διατηρεί σήμερα η 16χρονη με 20χρονο, ήταν η αιτία για να έρθει στο φως μια υπόθεση ενδοοικογενειακής σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η 16χρονη σήμερα κοπέλα, της οποίας η μητέρα είναι Κύπρια, κατάγγειλε στην Αστυνομία την υπόθεση παρενόχλησης της από τον πατέρα της, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία ο τελευταίος αντέδρασε έντονα σε δεσμό που αυτή διατηρεί με 20χρονο, κλειδώνοντας την μάλιστα για τρεις μέρες στο δωμάτιο της και απαγορεύοντας την έξοδο της.

Ο πατέρας μετά την καταγγελία της ανήλικης συνελήφθη και παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο σε κεκελεισμένων των θυρών διαδικασία διέταξε την οκταήμερη κράτηση του.

Την υπόθεση διερευνα το Αρχηγείο Αστυνομίας.