Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός 45χρονος, στο Πέρα χωριό Νήσου

Νέα τραγωδία  στην άσφαλτο με θύμα 45χρονο. Στο αυτοκίνητο επέβαινε επίσης ο 12χρονος γιος του ο οποίος τραυματίστηκε στα πόδια.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε με την μετωπική σύγκρουσή δύο οχημάτων, στον κυκλικό κόμβο Πέρα Χωρίου Νήσου με κατεύθυνση προς Δάλι. Νεκρός είναι ο 42χρονος οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα.

Στο ένα όχημα επέβαινε 45χρονος με τον δωδεκάχρονο γιο του και στο άλλο αυτοκίνητο τύπου SUV, δύο κοπέλες

Από τη σύγκρουση ο πατέρας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ το παιδί του υπέστη τραύματα στα πόδια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και η κατάσταση της υγείας του  δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Στη σκηνή του τροχαίου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ασθενοφόρο και Πυροσβεστική.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το νέο θανατηφόρο δυστύχημα διερευνώνται από την Αστυνομία.

Έκκληση Αστυνομίας προς το κοινό

Σε δηλώσεις του από την σκηνή, ο Υπεύθυνος Τροχαίας, Στέλιος Παναγίδης, ανέφερε ότι «Δυστυχώς συνέβη νέο θανατηφόρο. Δυο οχήματα εξ’ αντιθέτου συγκρούστηκαν».

Στο ένα όχημα επέβαινε 45χρονος και στο άλλο δυο νεαρές, σημείωσε, ενώ ταυτόχρονα απηύθυνε έκκληση στον κόσμο αν γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Τροχαία ή με την γραμμή του Πολίτη.

Παρακάλεσε επίσης τον κόσμο να οδηγούν πολύ προσεκτικά. «Δυστυχώς, και αυτές τις μέρες κάποια οικογένεια θα ντυθεί στα μαύρα. Δυστυχώς, δεν σταματά να ρέει αίμα στην άσφαλτο», συμπλήρωσε.