Νέα ταινία: «Χάρι και Μέγκαν, Απόδραση από το παλάτι»

Δράμα, συγκίνηση, έρωτα, συγκρούσεις μεταξύ γαλαζοαίματων και άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές του Megxit υπόσχεται να αποκαλύψει η νέα ταινία του αμερικανικού συνδρομητικού καναλιού Lifetime για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, που θα προβληθεί το φθινόπωρο.

Με τίτλο «Harry & Meghan:Escaping the Palace» (Χάρι και Μέγκαν, Απόδραση από το παλάτι), η ταινία είναι η τρίτη κατά σειρά ταινία του Lifetime για τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ.

Την Πέμπτη δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της ταινίας με την υπόσχεση στους θεατές πως θα μάθουν τι ήταν αυτό «που πραγματικά συνέβη» πίσω από τις κλειστές πόρτες του παλατιού, ώστε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η Αμερικανίδα σύζυγός του να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν για πάντα την Γηραιά Αλβιώνα μαζί με τον γιο τους, Άρτσι και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv)

Η απομόνωση και η θλίψη της Μέγκαν Μαρκλ μέσα στο παλάτι, η αδιαφορία των υπόλοιπων γαλαζοαίματων στις εκκλήσεις του Χάρι και της συζύγου του να τους προστατεύσουν από τις επιθέσεις του βρετανικού Τύπου, οι διαφωνίες μεταξύ Χάρι και Ουίλιαμ και ο φόβος του δούκα του Σάσεξ πως αν δεν προστατεύσει την σύζυγό του θα επαναληφθεί η ιστορία με το τραγικό τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, είναι ανάμεσα σε όσα υπόσχεται να ρίξει άπλετο φως η νέα ταινία.

Το τρέιλερ αρχίζει με τον Τζόρνταν Ντιν στον ρόλο του πρίγκιπα Χάρι να υπόσχεται στη Μέγκαν, που ενσαρκώνει η ηθοποιός Σίντνεϊ Μόρτον, πως είναι αποφασισμένος να την προστατεύσει από τα προβλήματα που εκείνη αντιμετωπίζει στο παλάτι. «Δεν μπορώ να σε χάσω», λένε ο ένας στον άλλον και αγκαλιάζονται.

Η ταινία θα συμπεριλάβει και την «συνέντευξη – βόμβα», που το λαμπερό ζευγάρι παραχώρησε στις 7 Μαρτίου στην Όπρα Γουίνφρεϊ, εκτοξεύοντας βολές κατά μελών της βασιλικής οικογένειας και προσωπικά κατά του πρίγκιπα Κάρολου.

Μάλιστα, στην επίμαχη συνέντευξη ο Χάρι καταγγέλλει πως ο Κάρολος του «έκοψε» κάθε οικονομική βοήθεια και δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Ο πρίγκιπας Κάρολος χρηματοδοτούσε τον Χάρι μέχρι και το καλοκαίρι του 2020

Την Πέμπτη εκπρόσωπος από το Κλάρενς Χάουζ, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Κάρολου και της δούκισσας της Κορνουάλης, αποκάλυψε πως ο διάδοχος του θρόνου βοηθούσε οικονομικά τον Χάρι και την οικογένειά του μέχρι το καλοκαίρι του 2020, διαψεύδοντας έτσι τον δούκα του Σάσεξ.

Στην ταινία «Harry & Meghan: Escaping the Palace» εκτός από τους Τζόρνταν Ντιν και Σίντνεϊ Μόρτον, πρωταγωνιστούν και ο Τζόρνταν Γουόλεν στον ρόλο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η Λώρα Μίτσελ ως Κέιτ Μίντλετον και ο Στιβ Κούλτερ ως πρίγκιπας Κάρολος.

«Δεν έχουν όλα τα παραμύθια το τέλειο τέλος…», αναφέρει το τρέιλερ.

Η ταινία είναι η τρίτη από το Lifetime για τον πρίγκιπα Χάρι και την πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits. Το 2018 είχε κυκλοφορήσει την ταινία «Harry & Meghan: A Royal Romance» και το 2019 το φιλμ «Harry & Meghan: Becoming Royal».