Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Όλα τα ζώδια θα νιώσουν πιο γειωμένα κάτω από τη Νέα Σελήνη του Μαΐου 

Ήρθε η ώρα να επιβραδύνετε, να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να γειωθείτε στην παρούσα στιγμή. Κι αυτό επειδή, μόλις το νέο φεγγάρι του Μαΐου αναδυθεί στον ουρανό στις 11 Μαΐου, όλοι θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα και τους υψηλότερους στόχους μας.

Αυτή η νέα σελήνη είναι εξίσου πρακτική και ευχάριστη! Και είναι εδώ για να μας ευθυγραμμίσει με τη γήινη ενέργεια της εποχής του Ταύρου.

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ισχυρή σεληνιακή επαναφορά, πρέπει να ξέρετε πώς η νέα Σελήνη του Μαΐου, θα επηρεάσει το ζώδιο σας. Το νέο φεγγάρι του Μαΐου λαμβάνει χώρα στον γήινο Ταύρο. Μας εμπνέει σε αισθησιακές απολαύσεις και μας επικεντρώνει στην επίτευξη των στόχων μας.

Η ευθυγράμμιση του ήλιου και της σελήνης στον Ταύρο, θέλει να ξεκινήσουμε τις φιλοδοξίες μας με αργό, σταθερό και υπολογισμένο ρυθμό – κάτι που εγγυάται ουσιαστικά την επιτυχία και μας δίνει το χρόνο για να απολαύσουμε το τοπίο, στην πορεία. Αυτή είναι η τελευταία μεγάλη φάση της σελήνης, πριν ξεκινήσει η πρώτη εποχή των εκλείψεων του 2021.

Γι’ αυτό φροντίστε να ορίσετε τους νέους σας στόχους, πριν από το χάος. Αυτή η νέα σελήνη δίνει ένα πεταχτό φιλί στον ονειρικό Ποσειδώνα, που προσθέτει διαίσθηση στην αντίληψή μας και μας βοηθά να συνδεθούμε περισσότερο πνευματικά, με τους υλικούς μας στόχους.

Μια θετική όψη ανάμεσα στον παθιασμένο Άρη και τον επαναστάτη Ουρανό ενεργοποιεί αυτή τη νέα σελήνη προσδίδοντας κίνητρα που συντρίβουν στόχους και απρόβλεπτο ενθουσιασμό. Ορίστε απτούς στόχους σε ό,τι αφορά τον έρωτα, τα χρήματα και την ευχαρίστηση κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι – και μάλλον θα δείτε αποτελέσματα.

Επωφεληθείτε απ’ αυτήν την κοσμική στιγμή διασφαλίζοντας ότι γνωρίζετε πώς θα επηρεάσει το νέο φεγγάρι του Μαΐου το ζώδιό σας.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αξίζετε να ζήσετε καλά και το ξέρετε, Κριέ. Αυτή τη στιγμή, το μυαλό σας είναι αποφασισμένο να βρει τρόπους για να ενισχύσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να φέρει περισσότερες υλικές απολαύσεις στη ζωή σας. Αξιοποιήστε το κίνητρο που σας δίνει η νέα σελήνη, για να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό, ή να πραγματοποιήσετε μια μακροπρόθεσμη επένδυση σε κάτι, που διαισθάνεστε πως θα αποδώσει στην πορεία.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ευτυχισμένο νέο φεγγάρι στο ζώδιό σας, Ταύρε! Αυτή η νέα σελήνη φέρνει στο προσκήνιο τα καλύτερα μέρη της εποχής του Ταύρου, πράγμα που σημαίνει ότι σας δίνεται η ευκαιρία να λάμψετε. Αν θέλετε να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας ή να ξεκινήσετε ένα νέο μονοπάτι.. τώρα είναι η ώρα. Οι πλανήτες σας ζητούν να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και το σύμπαν! Γι’ αυτό να είστε τόσο τολμηροί όσο και ρεαλιστές, ενώ σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που σας ζητάει αυτή η νέα σελήνη, Δίδυμοι… κι αυτό είναι να επιβραδύνετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Οι κοσμικές συνθήκες είναι ώριμες για να κάνετε αναζήτηση ψυχής. Θα επωφεληθείτε όμως από αυτήν την ενδοσκοπική στιγμή, μόνο αν είστε πρόθυμοι να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Προγραμματίστε το χρόνο σας έτσι ώστε να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε, για να νιώσετε ανανεωμένοι.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Ποια είναι τα υψηλότερα ιδανικά και οι ελπίδες σας για το μέλλον της κοινωνίας μας, Καρκίνε; Αυτό το νέο φεγγάρι σάς βοηθά να εστιάσετε στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προσφέρετε στον κόσμο, μοναδικά δώρα και ταλέντα. Φροντίζετε ήδη τα κοντινά σας άτομα, αλλά φανταστείτε πόσο καλύτερη θα ήταν η θεραπεία, αν την προσφέρατε στην κοινότητά σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη σεληνιακή ενέργεια για να προσφέρετε – και θα λάβετε δεκαπλάσια σε αντάλλαγμα!

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αυτό το νέο φεγγάρι εστιάζει την προσοχή σας στη δουλειά, Λέοντα και ρωτάει αν είστε πραγματικά ικανοποιημένοι με την πορεία της καριέρας σας. Τι σας λέει η διαίσθησή σας για το τι ακολουθεί; Αν θέλετε να κατευθυνθείτε σε μια νέα πορεία αυτή η νέα σελήνη σας προσφέρει μια ευοίωνη ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές, να εκμεταλλευτείτε ξαφνικές ευκαιρίες ή να δοκιμάσετε κάτι νέο στην επαγγελματική σας ζωή.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Τι σαγηνεύει το μυαλό σας και κάνει τη φαντασία σας να οργιάζει, Παρθένε; Αυτό το νέο φεγγάρι σας ζητά να αγκαλιάσετε αυτά τα ενδιαφέροντα κι ασυνήθιστα μονοπάτια, αναζητώντας νέες γνώσεις για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Και δεν πειράζει αν δεν είναι ό,τι πιο πρακτικό ή δεν ταιριάζει με τους τρέχοντες στόχους σας. Μερικές φορές ακολουθώντας απλά και μόνο τον ενθουσιασμό σας είναι ένας ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος, προσέγγισης της ζωής.

 Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ήρθε η ώρα να τιμήσετε τη διαίσθησή σας Ζυγέ και να αποκτήσετε πληροφορίες για τις ενεργειακές συνδέσεις που έχετε δημιουργήσει με τους άλλους. Αν μια κατάσταση ή μια σχέση σας έχει αποστραγγίσει, αυτή η νέα σελήνη σας προσφέρει μια δυνατή ευκαιρία για να θέσετε κάποια όρια . Το να μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας- ακόμα κι αν σας φαίνεται τρομακτικό αυτή τη στιγμή- τελικά θα ισχυροποιήσει τους δεσμούς σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή τώρα, Σκορπιέ… γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτήν τη σεληνιακή ευκαιρία και ζητήστε από το ταίρι σας αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Να θυμάστε πως υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση στις συνεργασίες, όταν και τα δύο μέρη σκέφτονται πρακτικά. Γι’ αυτό αναλάβετε πρωτοβουλία να καθαρίστε τον αέρα από οποιοδήποτε δράμα, ώστε να μπορέσετε να αφοσιωθείτε σε πιο διασκεδαστικά πράγματα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η δουλειά αυξάνεται κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι Τοξότη… κι ευτυχώς, έχετε το κίνητρο που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ξεκάθαρη εστίασή σας για την πραγματοποίηση των στόχων σας και για να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας. Μόνο μην ξεχάσετε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Καθώς ελέγχετε το πρόγραμμά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να εστιάσετε στην υγεία και την ευεξία σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αυτό το γήινο νέο φεγγάρι φωτίζει τη ζώνη αναψυχής σας Αιγόκερε. Επομένως, είναι μια τυχερή στιγμή για να ανοίξετε την καρδιά σας, να αγαπήσετε και να νιώσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Ένα πιθανό καυτό ραντεβού θα εμφανιστεί στο ραντάρ σας τώρα, οπότε προσαρμόστε το πολυάσχολο πρόγραμμά σας δημιουργώντας χώρο για μια χαλαρή ερωτική σχέση. Αυτή η χαλαρή, δημιουργική κι ερωτική ενέργεια…είναι η πνευματική ώθηση που περιμένατε.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Μερικές φορές απλά πρέπει να επιβραδύνετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας, Υδροχόε. Κι αυτό ακριβώς σας ζητάει ν’ αγκαλιάσετε η νέα σελήνη του Μαΐου. Είστε πιο συναισθηματικοί από το συνηθισμένο, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να έρθετε σε επαφή με μέλη της οικογένειας ή με παλιούς φίλους. Αν έρθετε σε επαφή με τις ρίζες σας και τιμήσετε τα συναισθήματά σας θα μπορέσετε να δείτε και το υπόλοιπο της ζωής σας, πιο καθαρά.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αυτό το νέο φεγγάρι φωτίζει θέματα που αφορούν τόσο τη φιλία όσο και τη δουλειά Ιχθύες, οπότε να περιμένετε πως θα γίνετε μια πολυάσχολη μέλισσα για λίγες μέρες. Η κοινωνική ενέργεια που επικρατεί θα σας εμπνεύσει να κάνετε νέες συνδέσεις, εμπνευσμένες συζητήσεις με φίλους- ίσως ακόμη και να βρείτε νέους τρόπους για να εκφραστείτε στη δουλειά. Γι’ αυτό βιαστείτε ν’ απολαύστε τις όμορφες δονήσεις.