Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Αιγόκερω – Αντιμετωπίζοντας τις σκιές

Νέα Σελήνη στο ζωδιο του Αιγόκερω – Αντιμετωπίζοντας τις σκιές

Η Νέα Σελήνη αυτό το μήνα, γίνεται στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι σύμβολο της εργασίας, των ευθυνών και των υποχρεώσεων.

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 γίνεται στις 13/01, 07:00 ώρα Ελλάδας, στις 23° 13’ του Αιγόκερω.

Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Γι’ αυτό και θα επικεντρωθούμε σ’ αυτά τα θέματα. Ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν σύνοδο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας έντονα και μερικές φορές εμμονικά συναισθήματα…. αποκαλύψεις και σκέψεις του παρελθόντος.

Μερικές φορές έχουμε επανεμφάνιση παλιών εραστών. Η σύνοδος Ήλιου/ Πλούτωνα σχετίζεται με διαμάχες εξουσίας και ζητήματα που αφορούν τα χρήματα ή το σεξ.

Ο Ιανουάριος είναι ένας ευμετάβλητος μήνας! Το ίδιο και το πανίσχυρο φεγγάρι στον Αιγόκερω. Πιθανότατα θα δούμε ζητήματα που σχετίζονται με τον έλεγχο, την εξουσία, και τις αποκαλύψεις. Ο Πλούτωνας τείνει να κυβερνά το έγκλημα και το εγκληματικό στοιχείο!

Κρυφά ζητήματα συνήθως αποκαλύπτονται σε μια Νέα Σελήνη όπως αυτή στην παγκόσμια σκηνή και μερικές φορές στην προσωπική μας ζωή. Αυτό το νέο φεγγάρι είναι σημαντικό στο γενέθλιο χάρτη των Trump και Putin…όπως και πολλών άλλων πολιτικών.

Νέα Σελήνη 13/01 στο ζωδιο του Αιγόκερω 

Φυσικά, γνωρίζουμε μόνο ό,τι πληροφορούμαστε σχετικά με τα δημόσια πρόσωπα. Ωστόσο, για τον Trump σηματοδοτεί το τέλος της θητείας του, ανεξάρτητα από τις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται σχετικά με την αλλαγή των εκλογών.

Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά θα δημιουργήσει μεγάλο φόβο και άγχος. Ο Άρης κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, και πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουμε θυμό, απογοήτευση και εμπόδια.

Μπορεί να είναι μια ψυχικά και συναισθηματικά αποστραγγιστική περίοδος. Θα περάσει όμως μέσα σε λίγες μέρες και θα κερδίσουμε ορμή καθώς προχωράμε.

Οι διελεύσεις των Άρη/Κρόνου μπορεί να είναι ενδεικτικές της αστυνόμευσης και του εγκλήματος, της απογοήτευσης και του θυμού, ή ακόμα και των ατυχημάτων. Τα διάφορα εμπόδια μπορεί να σας επιβραδύνουν. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι καλύτερα να περιμένετε να καταλαγιάσει αυτή η ενέργεια τις επόμενες μέρες, παρά να κολυμπήσετε ενάντια στο ρεύμα.

Ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει τη σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς μας. Θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε πώς θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ενέργεια, μ’ αυτή την πανσέληνο. Μπορούμε να βυθιστούμε στις εμμονές ή να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενέργεια για να αλλάξουμε μια κατάσταση και να επικεντρωθούμε στο πώς να την ξεπεράσουμε. Οι πλουτώνιες διελεύσεις μπορούν να προσφέρουν απόλυτη αποφασιστικότητα.

Μ’ αυτό τον τρόπο μπορούμε να συγκρίνουμε την ενέργεια με την αλχημεία και να μετατρέψουμε τη σκιά σε χρυσό… κάνοντας την απαραίτητη εσωτερική εργασία. Αν δεν αισθάνεστε κανένα από αυτά τα συναισθήματα, με τη Νέα Σελήνη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πολύ ισχυρή ενέργεια για να εστιάσετε στις προσωπικές σας φιλοδοξίες την καινούργια χρονιά.

Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε αυτό το φεγγάρι να λειτουργήσει υπέρ σας. Με την ισχυρή και αποφασιστική ενέργεια του Αιγόκερω, μπορείτε να κάνετε μεγάλα βήματα προς τα εμπρός αν χρησιμοποιήσετε την υπομονή και την καλή σας κρίση. Έτσι αυτή η Νέα Σελήνη, θα προσφέρει τις ανταμοιβές της!