Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Νέα Σελήνη – Έρωτες, Παλιοί & Καινούργιοι, Έρχονται

Η Νέα Σελήνη στο εξωστρεφές και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου και μας δίνει την ενέργεια ώστε να μπορούμε να έχουμε νέες ιδέες και στόχους, να αρπάζουμε τις ευκαιρίες, να είμαστε ανοιχτόμυαλοι, να συνεργαζόμαστε, να βελτιώνουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες ακούγοντας τους άλλους και να μοιραζόμαστε τη γνώση που διαθέτουμε. Μπορούμε

Κριός:

Όλα έχουν την πινελιά σας. Εσείς κάτω από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, θα αναγεννηθείτε σε κάθε επίπεδο. Η γοητεία και ο ερωτισμός σας, θα φέρει πιο κοντά, το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Σε δεύτερο επίπεδο, αυτοί που έχουν λογοφέρει – απομακρυνθεί, από το ταίρι τους, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν και πάλι τις αισθηματικές τους ισορροπίες.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ταύρος:

Μη λέτε τίποτα, και σίγουρα μην πιέζετε τον άνθρωπο σας, να σας δώσει απαντήσεις, που μόνο. τον κάνουν και αισθάνεται μεγαλύτερη ανασφάλεια. Από την νέα εβδομάδα, που θα έχετε την εύνοια των Άρη και Αφροδίτη, θα έχετε και την μεγαλύτερη άνεση να πάρετε τις απαντήσεις, που σας χρειάζονται, έτσι ώστε να αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Δίδυμοι:

Ευχηθείτε και θα γίνει! Όλο το σύμπαν θα σας αποδώσει χρήμα, αγάπη, τύχη και ότι άλλο ζητάτε. Οι μέρες όλες… και μέχρι να φύγει ο Ήλιος από πάνω σας, η ζωή σας θα αλλάξει προς το κάλλιστο κατά 180 μοίρες και αυτό, είναι κάτι που σας αξίζει. Πολλές οι ξαφνικές και μοιραίες επανασυνδέσεις που θα προκύψουν… και όχι με την δική σας πρωτοβουλία.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Καρκίνος:

Η καρδιά σας έχει πολλές λαβωματιές. Αυτό είναι και κάτι που όμως και σε καμία περίπτωση δεν σας έχει πτοήσει. Αντιθέτως σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς και δυναμικούς στα μάτια, του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι και εσείς, οι μόνοι, ότι είναι στα προσεχώς σχέδια του σύμπαντος, να σας φέρει το σωστό σύντροφο, στον δρόμο σας.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Λέων:

Τα μάτια σας δείχνουν θλίψη και ένταση θυμού. Αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην ερωτική σας σχέση, δεν είναι και αυτά που επιθυμείτε. Ίσως και να πιστεύετε, ότι αδικήστε. Δεν έχετε κανέναν λόγο, να ζορίζεστε λοιπόν. Οι μέρες μέχρι και να φύγει ο μήνας αυτός, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες να μιλήσετε και να λύσετε, όλες τις πιθανές παρεξηγήσεις σας.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος:

Είσαστε τυχεροί και ευνοημένοι. Αυτό είναι κάτι που έχει αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή. Θα δείτε άμεσα, από τον άνθρωπο σας, λόγια και πράξεις, που ίσως και μέσα στη καλοκαιρινή σεζόν, να σας δώσουν περισσότερες δεσμεύσεις. Μια μερίδα του ζωδίου, από σήμερα και μέχρι τις 02/06, είναι πιθανόν να έχει ειδήσεις, από κάποιον παλιότερο σύντροφο.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ζυγός:

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη κάνετε, για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή, του ατόμου που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Η νέα σελήνη ευνοεί, όλα τα ζώδια του αέρα, και πολύ περισσότερο τις ιστορίες, που τώρα χτίζονται ή ξαναχτίζονται. Από την επόμενη εβδομάδα, θα έρθουν και κάποια ξαφνικά χρήματα, στα χέρια σας.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Σκορπιός:

Μπορεί στο τώρα η καρδιά σας να είναι μπερδεμένη, αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό. Το άτομο που αγαπάτε, έχει κάνει την προσπάθεια του και έχει λύσει τα δεσμά του, με το παρελθόν. Αυτό που θέλει είναι η δική σας, πλέον στήριξη. Ο Ιούνιος, σίγουρα θα σας βρει μαζί και πολύ καλά. Νέοι έρωτες …θα έρθουν και για τους φανατικούς εργένηδες.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Τοξότης:

Δώστε μια ακόμη ευκαιρία, στα συναισθήματα που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Το άτομο που θέλετε, μπορεί στο τώρα, να σας βάζει σε ανασφάλεια και να προκαλεί καθυστερήσεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν από κοινού, οι τρόποι, που θα βρείτε την ισορροπία σας. Από την δική σας πλευρά, κάντε αυτό που πρέπει για να βγείτε, από τις ιστορίες του παρελθόντος.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Αιγόκερως:

Αν δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματα, της άλλη πλευράς, το πιο απλό και έντιμο που μπορείτε να κάνετε, είναι να ρωτήσετε χωρίς να φοβάστε. Μιλήστε και εκφράστε τις θέσεις σας, καθώς και τις μελλοντικές σας προτάσεις. Το πιο πιθανόν είναι όλα τα αιτούμενα σας, να γίνουν άμεσα πραγματικότητα. Μόνοι και απογοητευμένοι της αγάπης, θα βρουν τον άνθρωπο των ονείρων τους
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Υδροχόος:

Ζητάτε την παρουσία και τα εξωστρεφή συναισθήματα, του ατόμου που είναι στο πλάι σας. Αυτό είναι και κάτι, που θα το λάβετε πια, στις ποσότητες που σας αξίζει. Οι αστρολογικές συνθήκες, σε όλα τα αέρινα ζώδια, ευνοούν την έξαρση της αγάπης, των επανασυνδέσεων αλλά και πιθανόν την συνάντηση των καρμικών εραστών.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς:

Η ζωντάνια και η καλή σας διάθεση, θα τραβήξει κοντά σας, νέους ανθρώπους, που μέσα στο επόμενο θετικό χρονικό διάστημα, θα παρουσιάσει και τους αληθινούς έρωτες. Κάποιοι θα δεχτούν και προτάσεις για επανασύνδεση από το παρελθόν, που δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν. Οικονομική άνεση… στα προσεχώς!
Εύνοια με ζώδια του Αέρα