Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη Στον Υδροχόο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 11 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

Τι θέλετε να πετύχετε πριν από το τέλος της εποχής του Υδροχόου; Το να δουλεύετε με τις φάσεις της Σελήνης μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίζετε το χρονοδιάγραμμα του επόμενου έργου σας.

Όλοι έχουν τη Σελήνη τους σε κάποιο ζώδιο και η αρχή του σεληνιακού μήνα, σας βοηθά να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσετε. Κάθε Νέα Σελήνη είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε νέα έργα.

Επειδή ο κύκλος της Σελήνης έχει διάρκεια 28,5 ημέρες και ξεκινά με τη φάση της Νέας Σελήνης κάθε φορά, έχετε σχεδόν ένα μήνα για να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε κάτι καινούργιο, κάθε εποχή.

Στις 11 Φεβρουαρίου, υπάρχει μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Αυτό το ζώδιο αφορά την καινοτομία… οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της σεληνιακής φάσης, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας έναν στόχο που σας βοηθά να γίνετε καλύτεροι από ποτέ.

Κάθε μήνα μπορείτε να εστιάσετε σε ένα πράγμα, οπότε ο καθορισμός μιας επιδίωξης, είναι πολύ χρήσιμος.

Δεδομένου ότι η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, σχεδιάστε να πετύχετε ένα στόχο που μπορεί να ολοκληρωθεί, πριν φτάσει η επόμενη Νέα Σελήνη, τον Μάρτιο.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε στόχους. Ορίστε τώρα τις επιδιώξεις γι’ αυτό που θέλετε κι αυτές οι επιθυμίες θα εκδηλωθούν μέχρι το τέλος του κύκλου της Σελήνης…δεδομένου πως καταβάλλετε προσπάθειες για να την πραγματοποίησή τους.

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 11/02

Κατά τη φάση της Νέας Σελήνης, η σκοτεινή πλευρά της, βλέπει τη γη, καθιστώντας την αόρατη τη νύχτα. Αστρολογικά, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να στραφείτε μέσα σας και να δείτε τη ζωή σας υπολογίζοντας τις προτεραιότητές σας. Αυτός ο εσωτερικός προβληματισμός θα σας καθοδηγήσει να κάνετε τα δραστικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Αυτή η Νέα Σελήνη, βρίσκεται στον αστερισμό Υδροχόου…και προκαλεί την ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία. Δώστε στον εαυτό σας λίγο προσωπικό χώρο… χωρίς να αποκλείσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Ο Υδροχόος παροτρύνει την κοινωνική αλληλεπίδραση κι αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας.

Είναι ένα προοδευτικό ζώδιο που πιέζει για οτιδήποτε καινούργιο και καινοτόμο. Κάντε δημιουργικά και φιλόδοξα σχέδια για τον επόμενο μήνα. Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε ένα περίπλοκο πρόβλημα…επειδή τώρα είναι η ώρα να το κάνετε. Σαν σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος εκπέμπει ενέργεια.. που σας ωθεί να επιμείνετε.

Αναλυτικες προβέψεις για καθε ζωδιο

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τις φιλίες σας Κριέ! Ορίστε λοιπόν στόχους που σχετίζονται με το ποιος θέλετε να είστε… όταν συναναστρέφεστε με άλλα άτομα. Η ελεύθερη, αέρινη ενέργεια που ρέει τώρα, φουντώνει τις φλόγες σας. Το πλεονέκτημά σας είναι, πως ξεκινάτε καινούργια πράγματα. Απλά φροντίστε να κάνετε μια παύση για να σκεφτείτε πώς θέλετε να διοχετεύσετε την ενέργειά σας. Τα νέα φεγγάρια πυροδοτούν τις επιδιώξεις, αλλά αναφέρονται και στον προσεκτικό σχεδιασμό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, εστιάζει στην καριέρα σας! Αυτή η υψηλή δονητική ενέργεια, μπορεί να σας φανεί λίγο χαοτική, όμως θα σας βγάλει από τη ζώνη άνεσής σας…για να βελτιωθείτε. Μην φοβηθείτε να κάνετε άλματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε. Επειδή αν αποδώσουν, θα αποδώσουν τρελά… και αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο… θα ανακάμψετε. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι θέλετε και στη συνέχεια μην διστάσετε να το κάνετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εστιάζει στις πεποιθήσεις σας Δίδυμοι! Αυτή η ενέργεια του Υδροχόου είναι μια ανάσα καθαρού αέρα για σας. Συντονιστείτε με την ίδια υψηλή συχνότητα αυτού του ζωδίου. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητα του Υδροχόου με τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να καταλάβετε πραγματικά ποιος θέλετε να είστε στη ζωή σας. Θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επικεντρώνεται στους κοινόχρηστους πόρους σας. Έχετε κυβερνήτη τη Σελήνη…και ίσως νιώθετε λίγο υποτονικοί, επειδή φαίνεται πως απουσιάζει από τον ουρανό. Όμως αυτό, σας δίνει ακόμη περισσότερους λόγους να στραφείτε μέσα σας και να βρείτε τον εαυτό σας. Ο Υδροχόος σας παροτρύνει να αλληλοεπιδράσετε κοινωνικά, κάτι που ιδιαίτερα χρήσιμο… καθώς καταλαβαίνετε πλέον τον εαυτό σας. Με ποιον νιώθετε πως ταιριάζετε; Σε ποιον θέλετε να μοιάσετε περισσότερο και σε ποιον καθόλου; Αυτή είναι η ώρα να σχεδιάσετε τους στόχους σας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εστιάζει στην ερωτική σας ζωή. Είστε ζώδιο που ευδοκιμεί στις κοινωνικές καταστάσεις…και ο κοινωνικός Υδροχόος ενθαρρύνει αυτή τη δύναμη. Βγείτε έξω και δείτε τι ή ποιον μπορεί να ανακαλύψετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε σε τι θα θελήσετε να εστιάσετε αυτόν τον μήνα. Μην φοβηθείτε να είστε τολμηροί και φιλόδοξοι…ως συνήθως!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τις ευθύνες της καθημερινότητάς σας Παρθένε. Μπορεί να αισθάνεστε πως κλονίζονται τα θεμέλιά σας. Δεν είναι κακό να νιώθετε άβολα…αλλά μην αφήσετε να σας εμποδίσει, να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Επειδή είναι καιρός να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να αναλάβετε ορισμένα ρίσκα. Μπορείτε ακόμα να είστε μεθοδικοί όσον αφορά τους μακροπρόθεσμους στόχους σας! Όμως ο Υδροχόος σας ζητά να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι και δημιουργικοί – και η δημιουργικότητα, είναι ο τομέας στον οποίο λάμπετε!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εστιάζει στη δημιουργικότητά σας Ζυγέ. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείξετε σε όλους πως είστε μια κοινωνική πεταλούδα! Ο Υδροχόος προκαλεί την ανάγκη σας για κοινωνική αλληλεπίδραση, ακόμη και αν αυτό οδηγεί σε εσωτερικές σκέψεις. Να είστε τολμηροί και να θέσετε φιλόδοξους στόχους. Τα πράγματα μπορεί αρχικά να φαίνονται ασταθή…αλλά με την ολοκλήρωση του κύκλου της Σελήνης, θα βιώσετε μια νέα ισορροπία και θα δείτε την υλοποίηση των επιδιώξεών σας.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εστιάζει στο σπίτι και την οικογένειά σας Σκορπιέ. Παρόλο που προτιμάτε την παρέα με τον εαυτό σας, ο Υδροχόος σας παροτρύνει να βγείτε λίγο έξω. Κάντε τακτικά μια ενδοσκόπηση, για να νιώθετε πάντα άνετα! Όμως το θέμα αυτής της Νέας Σελήνης, δεν είναι μόνο να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας…αλλά και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επικεντρώνεται στο επικοινωνιακό σας στυλ Τοξότη! Νέες περιπέτειες σας περιμένουν.. οπότε ενθουσιαστείτε! Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρισκάρετε και να πειραματιστείτε. Όλα αυτά μοιάζουν πως σας ταιριάζουν, αλλά ο Υδροχόος πρόκειται να σας ξεβολέψει. Παρόλο που σας αρέσει να είστε μοναχικός λύκος, δοκιμάστε να αφήσετε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν. Μπορεί να μάθετε πολλά από τους άλλους και αντιστρόφως…. να μάθουν πολλά και από εσάς.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τον οικονομικό και τον περιουσιακό σας τομέα Αιγόκερε! Σαν θεμελιώδες ζώδιο, αυτή η φάση της Νέας Σελήνης αυξάνει την έντασή σας να ασχοληθείτε με περισσότερα καινούργια έργα. Ωστόσο, η ενέργεια του Υδροχόου μπορεί να σας ωθήσει να δοκιμάσετε τα όριά σας, με τρόπους που σας φαίνονται ξένοι ή άβολοι. Μην φοβηθείτε να ασχοληθείτε με κάτι για το οποίο δεν γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Είστε έξυπνοι και θα καταλάβετε τα πράγματα στην πορεία.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει την ταυτότητά σας Υδροχόε! Οι ενέργειές σας ακτινοβολούν τώρα, από τη Σελήνη. Είναι καιρός να εξερευνήσετε κάποιες μεγάλες και τολμηρές κινήσεις. Τώρα είναι η ώρα να θέσετε υψηλούς στόχους και να κάνετε άλματα για να τους πετύχετε. Η αφοσίωσή σας θα σας επιτρέψει να δείτε αυτές τις φιλοδοξίες να επιτυγχάνονται.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή στους κρυμμένους εχθρούς σας Ιχθύες. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να χρησιμοποιήσετε την υπέροχη φαντασία σας. Ο Υδροχόος σας ζητά να είστε τολμηροί. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πιο τρελές σας επιθυμίες…αν κάνετε τα μεγάλα άλματα που απαιτούνται, για να φτάσετε εκεί. Ενώ έχετε υπέροχες ιδέες, μην διστάσετε να αναλάβετε δράση για να πετύχετε τους στόχους σας!