Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Οι αξίες και οι επιθυμίες μας, αλλάζουν

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Οι αξίες και οι επιθυμίες μας, αλλάζουν

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, μας προσκαλεί να αναβαθμίσουμε την εμπειρία που έχουμε για τον υλικό κόσμο – από τη γυμνή ανάγκη μας ν’ αποκτήσουμε ανέσεις ….μέχρι την σύνδεση του καθενός από μας, με τη ίδια τη Μητέρα Γη.

Μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, η σχέση μας με τη φύση αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Αυτήν τη στιγμή, ο καθένας μας έχει κάτι να ενσαρκώσει ή να εκδηλώσει.

Αλλά όπως και το χρυσό δοχείο του ουράνιου τόξου (των συμβόλων Sabian αυτής της Νέας Σελήνης), φαίνεται ελαφρώς απρόσιτο. Υπάρχει όμως ακόμα ελπίδα!

Όσο επιδιώκουμε κάτι πραγματικό και διαρκές, η επιμονή μας θα αποδώσει. Απλά μην εκπλαγείτε αν το τέλος του ουράνιου τόξου φαίνεται λίγο διαφορετικό από ό, τι φανταζόσασταν. Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, δείχνει πως οι αξίες και οι επιθυμίες μας αλλάζουν, για να αντικατοπτρίσουν τις άκρως μεταβαλλόμενες συνθήκες που βιώνουμε. Η δουλειά μας είναι να παραμείνουμε επικεντρωμένοι σε όσα συμβαίνουν, να αγκαλιάσουμε τη νέα πραγματικότητα και να την αφήσουμε να αλλάξει προς το καλύτερο.

Η αλήθεια είναι όμως, πως μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη που τετραγωνίζει επίσης τον Κρόνο στον Υδροχόο, αυτό ευκολότερα λέγεται, παρά γίνεται. Μπορούμε όμως να πιστέψουμε πως ό, τι εμπόδια βάζει ο Κρόνος στο μονοπάτι μας, βρίσκονται εκεί για κάποιο λόγο. Εξάλλου, όταν οι ανταμοιβές έρχονται πολύ εύκολα, δεν τις εκτιμούμε πάντα. Ο Κρόνος διατηρεί την εστίασή μας, στα πράγματα που αξίζει να περιμένουμε… και να δουλέψουμε γι’ αυτά.

Ναι, αντιμετωπίζουμε ορισμένες απροσδόκητες προκλήσεις. Όμως μαζί, περνάμε αυτές τις δοκιμασίες- αρκεί να είμαστε πρόθυμοι να σκεφτούμε πέρα από τις υπάρχουσες δομές και τα πλαίσια που μας κρατούν χωρισμένους και αδιάλλακτους. Αναζητήστε τρόπους για να μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες, χωρίς να είστε εγωιστικά καιροσκόποι.

Με την ηγέτιδα αυτής της σεληνιακής φάσης, την Αφροδίτη στους Δίδυμους, νιώθουμε πολύ πιο ευέλικτοι απ’ ό, τι συνήθως κάτω από την επιρροή της σελήνης στον Ταύρο. Έχουμε την ευχαρίστηση να δημιουργούμε νέους τρόπους για να μείνουμε συνδεδεμένοι και ενημερωμένοι.

Παρόλα αυτά, ενώ θέλουμε να τροφοδοτήσουμε την περιέργειά μας, θα πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί σχετικά με το τι την τροφοδοτούμε. Ένα τετράγωνο μεταξύ Ερμή από τον Κριό και Πλούτωνα / Δία από τον Αιγόκερω (25 Απριλίου) μας προειδοποιεί να επιλέγουμε προσεκτικά τα λόγια μας, όπως και τις πηγές των πληροφοριών μας!

Να αποφεύγουμε επίσης, οτιδήποτε εντυπωσιακό ή βασισμένο στον φόβο. Πριν μιλήσουμε, στείλουμε κείμενο ή δημοσιεύουμε το οτιδήποτε, πρέπει να αναρωτηθούμε: «Είναι αλήθεια; Είναι αναγκαίο; Είναι ευγενικό; ”

Είναι εξίσου σημαντικό να αντισταθείτε στη συσσώρευση αγαθών – μια σκοτεινή τάση του Ταύρου, που μπορεί να είναι πολύ δελεαστική αυτές τις μέρες. Με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 25 Απριλίου, παίρνουμε θάρρος, για να σκάψουμε βαθιά και να αποσυμπιέσουμε τους υποκείμενους φόβους, που μας εμποδίζουν να μοιραστούμε τον πλούτο μας.

Από τώρα μέχρι την επιστροφή του Πλούτωνα σε ορθή πορεία στις 4 Οκτωβρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να μετατρέψουμε αυτά τα “σκουπίδια” σε θησαυρό και να κάνουμε τις εσωτερικές αλλαγές, που υποστηρίζουν ένα διαρκή, εξωτερικό μετασχηματισμό.

Σε τελική ανάλυση, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, δεν αφορά μόνο τον εμπλουτισμό του εαυτού μας. Πρόκειται για τη διάθεση να μοιραστούμε, όσα έχουμε. Είτε αυτό είναι ο χρόνος μας, η ενέργεια, οι γνώσεις, οι δεξιότητες, τα χρήματα και άλλοι πόροι μας – με την ελπίδα να βελτιώσουμε τόσο την προσωπική, όσο και τη συλλογική περιουσία μας.

Το ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης στον Ταύρο
Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν, Ταύρε – ούτε κι εσείς όμως, είσαστε η ίδια. Και αν υπάρχει ένα πράγμα στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε μέσα σε όλη αυτή την αβεβαιότητα, είναι ότι αυτό το νέο άτομο που γίνεστε, είναι αυτό που χρειάζεται τώρα ο κόσμος.

Δίδυμοι

Ήδη το έχετε ξεπεράσει, Δίδυμοι. Όμως όσο πρόθυμη και αν είστε για να προχωρήσετε, η μόνη διέξοδος, είναι να περάσετε μέσα απ’ αυτό. Εστιάστε σε ότι σας στηρίζει πνευματικά, γιατί μπορεί να σας βοηθήσει να δεχτείτε τα πολύτιμα δώρα που επιφυλάσσει η Νέα Σελήνη για σας, αυτή τη φορά.

Καρκίνος

Όλα είναι στον αέρα τώρα, Καρκίνε. Αλλά με έναν περίεργο τρόπο, αυτό σας προσγειώνει. Υπάρχουν διαθέσιμοι άφθονοι πόροι και αρκετή υποστήριξη – όπως υπήρχαν πάντα- …αλλά θα χρειαστεί να ψάξετε λιγάκι, για να τους βρείτε.

Λέων

Όχι άλλα «εγώ», αλλά «εμείς»! Για εσάς, Λέοντα, αυτό είναι κάτι περισσότερο από ένα πολιτικό σύνθημα – είναι η δήλωση της αποστολής της Νέας Σελήνης! Ο αγώνας για την ασφάλεια, την υγεία και την ευτυχία των άλλων ανθρώπων (είτε μοιράζεστε μια προσωπική σχέση μαζί τους είτε όχι) είναι εκεί όπου η υπεροχή σας, λάμπει πραγματικά.

Παρθένος

Μπορεί να είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, Παρθένε. Αυτό όμως σημαίνει, ότι είναι καιρός να χτίσουμε έναν καλύτερο! Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας με τον καλύτερο τρόπο, καταλαβαίνοντας από την αρχή την ουσία, των απαραίτητων αλλαγών.

Ζυγός

Δεν επιλέξατε αυτήν την κατάσταση, Ζυγέ! Ένα πράγμα όμως που έχετε τη δύναμη να επιλέξετε, είναι πώς θα το αντιμετωπίσετε. Δεχτείτε ό, τι πεθαίνει και ό, τι ξαναγεννιέται στη ζωή σας…όπως και όλα τα συναισθήματα που σας φέρνει.

Σκορπιός

Όσο περισσότερα πράγματα αλλάζουν Σκορπιέ, τόσο περισσότερο παραμένουν τα ίδια – τουλάχιστον όταν πρόκειται για τις παλαιότερες, και στενότερες σχέσεις σας. Το να μοιραστείτε τις ελπίδες και τους φόβους σας αυτή τη φορά, θα βοηθήσει στο να γίνουν ουσιαστικότερες αυτές οι σχέσεις, ώστε να συνεχίσουν να σας υποστηρίζουν και να σας επιβεβαιώνουν.

Τοξότης

Μπορεί να έχουν καθυστερήσει πολύ, αλλά ξαφνικά αυτές οι αλλαγές στη ρουτίνα της υγείας και της ευεξίας σας, φαίνονται πολύ πιο σημαντικές. Δεν έχει να κάνει μόνο με εσάς τώρα πια. Αφορά και την ικανότητά σας να είστε εκεί, για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Αιγόκερως

Όταν σας συνεπαίρνει η έμπνευση Αιγόκερε, έχετε την ευθύνη να ακολουθήσετε τη μούσα σας- ακόμα κι αν σας οδηγήσει κάπου απροσδόκητα. Σε τελική ανάλυση, οι καινοτόμες ιδέες που φαίνεται να εμφανίζονται μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, μπορεί τελικά, να εξυπηρετήσουν έναν πρακτικό σκοπό!

Υδροχόος

Ο ορισμός του ενήλικα, έχει διαφορετικές μορφές για κάθε άνθρωπο, Υδροχόε. Γι’ αυτό, ενώ το σύμπαν λέει ξεκάθαρα ότι είναι καιρός να μεγαλώσετε, υπάρχει ακόμη περιθώριο για ερμηνεία, σχετικά με το πώς μοιάζει για εσάς. Αυξήστε τις ευθύνες σας στο σπίτι, διατηρώντας παράλληλα την παιχνιδιάρικη κι ανάλαφρη διάθεσή σας.

Ιχθύες

Πρέπει τελικά να το παραδεχτείτε Ιχθύες, πως η κατεύθυνση που ακολουθείτε δεν ισχύει πλέον. Όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται, μείνετε ανοιχτή στην πιθανότητα, ότι το μέλλον που κινείστε…. είναι στην πραγματικότητα πολύ καλύτερο από ό, τι αυτό που αφήνετε πίσω.

Κριός

Τι σημαίνει αυτό για εσάς, Κριέ; Με τόσες χαοτικές καταστάσεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, είναι μια φυσική ερώτηση – ίσως όμως, όχι και η πιο σημαντική. Αντ’ αυτού, αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε τις παλιές σας συνήθειες γύρω από χρήματα και τα αγαθά σας, για να μπορέσετε να υποστηρίξετε κάποιες βιώσιμες λύσεις.