Νέα Σελήνη στον Σκορπιό: Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, 28 Οκτωβρίου, έφτασε η ώρα, για παθιασμένα και θαυμάσια νέα ξεκινήματα!

Η Νέα Σελήνη, επηρεάζει όλο σας το «είναι», ανοίγοντας μια πόρτα σε όλα τα κρυμμένα πράγματα, τα μυστικά και τα ταμπού. Γι’ αυτό…σκάψτε βαθιά!

Χρησιμοποιήστε τη μαγεία που αποκαλύπτεται, για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας -σωματικά ή συναισθηματικά! Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε χρήματα και επενδύσεις στη ζωή σας, να γονιμοποιήσετε ένα έργο ή να ανανεωθείτε σεξουαλικά.

Τώρα, έρχονται στην επιφάνεια, ισχυρά συναισθήματα! Μην εκπλαγείτε αν έρθετε σε επαφή με θέματα που συνήθως ήταν όμορφα κρυμμένα κάτω από περιτύλιγμα – είτε αυτά έχουν σεξουαλική, μεταφυσική ή οικονομική φύση. Ώρα να σκαλίσετε το έδαφος…. και να φυτέψετε νέους σπόρους!

Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 28 Οκτωβρίου, έφτασε η ώρα, για παθιασμένα και θαυμάσια νέα ξεκινήματα!

Ο Σκορπιός κυβερνά το σεξ, τα χρήματα, την ακατέργαστη ενέργεια και την αλλαγή. Καθορίζει επίσης τις αλήθειες που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Ο Σκορπιός ξέρει, πως «ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Όπου έχετε Σκορπιό στο ωροσκόπιο σας, αντιμετωπίζετε κρίση και μεταμορφώνεστε σε μια πιο ανθεκτική έκδοση του εαυτού σας. Όπου έχετε Σκορπιό στο χάρτη σας, δεν υποφέρετε από ψευδαισθήσεις…. ανεξάρτητα από το πόσο σκληρή είναι η αλήθεια.

Όπου έχετε Σκορπιό, είστε επιζών. Και όπου συναντάτε Σκορπιό, συναντάτε, δύναμη. Αυτή η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, θα σας επανασυνδέσει με την εξουσία, μέσα σας. Αυτή είναι η δύναμη που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο, να αναστηθείτε από τις στάχτες και να αντλήσετε δύναμη, από την γυμνή αλήθεια. Είναι η ώρα, που θα μετατρέψετε τις αδυναμίες σας, σε δυνάμεις. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό 2019 είναι μια νέα αρχή! Για ν’ απολαύσετε…. και να ξεχυθείτε μπροστά, με τέρμα τα γκάζια!

Ο κόσμος  6 ζωδίων θα γυρίσει ανάποδα:  Σκορπιός, Ταύρος, Λέων, Υδροχόος, Καρκίνος και Ζυγός

Κριός

Αυτή είναι μια πολύ σέξι νέα σελήνη, που σας βάζει επικεφαλής και σας δίνει τη δύναμη να πλησιάσετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο – είτε αυτό είναι κάποιος ισχυρός στη δουλειά ή κάποιος ιδιαίτερος, στην καρδιά σας.

Μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα? Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε την αλλαγή. Αν κάτι δεν λειτουργούσε μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να μετακινηθείτε και να κάνετε αλλαγές. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά εξατμίζεται? Πρέπει να αποφασίσετε αν θα την ανοικοδομήσετε ή θα προχωρήσετε παρακάτω. Είναι επίσης μια τέλεια στιγμή για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας – ειδικά πτυχές, για τις οποίες νιώθατε πολύ ντροπαλοί ή ήσασταν πολύ απασχολημένοι, για να τις αγγίξετε, στο παρελθόν.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να τεθούν σε κίνηση, οι οικονομικοί σας στόχοι αγαπητοί Κριοί. Ξεκινήστε να ψάχνετε για την καλύτερη υποθήκη, αναζητήστε οικονομικές συμβουλές γύρω από τους φόρους ή τις επενδύσεις σας ή βρείτε έναν χορηγό με αρκετά χρήματα, ώστε να φέρετε μετρητά στην επιχείρησή σας. Αν υποφέρετε από θέματα υγείας, αυτή είναι η στιγμή για να προγραμματίσετε εξετάσεις και θεραπείες, που θα σας βοηθήσουν να συνέλθετε! Επειδή οι θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος σας ξυπνούν, είναι μια καλή χρονική στιγμή, να υποβληθείτε σε οποιουδήποτε είδους, θεραπεία.

Ταύρος

Αυτή η νέα σελήνη φέρνει μια νέα αρχή, στις σχέσεις σας. Αυτή είναι μια στιγμή, ουσιαστικής συναναστροφής με τους άλλους, αγαπητοί Ταύροι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, για τις πιο σημαντικές σχέσεις σας – προσωπικές, ρομαντικές ή επιχειρηματικές – όπου έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε τους δεσμούς σας, να ανοιχτείτε και να γνωρίσετε καλύτερα, το άλλο άτομο. Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους, είναι βαθιές και σημαντικές! Είτε είστε μαζί με το σύντροφό σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρόσφατα ελεύθεροι ή πρόσφατα ζευγαρωμένοι, τώρα είστε πολύ σοφότεροι και είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε σε μια σχέση, με ίσους όρους. Αυτή είναι η ευκαιρία σας, για να εμβαθύνετε σε μια σχέση και να οικοδομήσετε έναν ισχυρότερο δεσμό, με βάση την αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη.

Στις 28 Οκτωβρίου ξεκινάει μια πολύ ρομαντική στιγμή για σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συναντήσετε κάποιον ενδιαφέροντα τύπο, αν είστε ελεύθεροι. Μπορεί να τον συναντήσετε σε ένα πάρτι ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αν είστε σε σχέση, θα ακολουθήσετε μαζί ένα κοινό όνειρο και θα κάνετε θυσίες ο ένας για τον άλλο. Προσέξτε τα μικρά αθώα ψέματα, ανεξάρτητα από το πόσο ακίνδυνα μπορεί να είναι. Αν πρέπει να κλείσετε έναν αντιπρόσωπο ή έναν εργολάβο – ή να κάνετε εσείς συναντήσεις με άλλους σαν προπονητής ή σύμβουλος – αυτή είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τα πράγματα σε κίνηση!

Δίδυμοι

Αυτή η νέα σελήνη στο Σκορπιό, είναι η ευκαιρία σας να αποβάλλετε μια κακή συνήθεια ή να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στα επαγγελματικά σας. Το σπίτι και η οικογένειά σας, μπορεί να λειτουργήσουν σαν καταλύτες σ’ αυτό. Αυτή η νέα σελήνη είναι μια φανταστική ευκαιρία για τη ζωή σας και θα ενισχύσει την υγεία και την παραγωγικότητά σας, στην πορεία.

Η παραλαβή μιας επιταγής μπορεί να είναι μια μεγάλη βοήθεια, όπως και οι τροποποιήσεις που αφορούν το σπίτι σας. Η καριέρα σας και η δημόσια εικόνα σας, θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό, σαν αποτέλεσμα των μικρών αλλαγών και των βελτιώσεων που κάνετε τώρα. Ίσως είναι καιρός να ακούσετε τον βοηθό σας ή να κάνετε αλλαγές στο γραφείο για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Η εργασία που κάνετε τώρα, έχει μια λαμπερή ποιότητα και θα μπορούσε να σας βάλει στο προσκήνιο! Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα της ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Προσπαθεί να σας πει κάτι το σώμα σας; Είναι καιρός να αποτοξινωθείτε και να απαλλαγείτε από όλες τις πιέσεις, που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας!

Καρκίνος

Μ’ αυτή τη νέα σελήνη, ανοίγει μια ολοκαίνουργια πόρτα στην αγάπη και την ευτυχία! Ώρα να πάτε εκεί που σας οδηγεί η καρδιά σας … χωρίς φόβο! Ετοιμαστείτε να δώσετε την καρδιά σας σε κάποιον ιδιαίτερο τύπο. «Ο τολμών, νικά»!

Αν είσαστε ελεύθεροι, βγείτε έξω! Είστε πολύ δημοφιλείς τώρα, τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ερωτευτείτε – με μακροπρόθεσμη διάρκεια – να απολαύσετε φανταστικό σεξ με τον αγαπημένο σας ή να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μωρό. Ίσως ερωτευτήκατε πρόσφατα? Τότε αυτή είναι η πιο ρομαντική νέα σελήνη της χρονιάς….για σας! Μπορεί να πρόκειται για ένα άτομο, που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας!

Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή να μιλήσετε σε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει για να την ξεκινήσετε. Θα μπορούσε επίσης να είναι ένα δημιουργικό έργο, ένα χόμπι ή το πάθος σας, που σας δίνει τόση χαρά! Είσαστε θεϊκά εμπνευσμένοι! Η δημιουργικότητά σας πρόκειται να ανθίσει. Τα κερδοσκοπικά έργα, πάνε καλά. Ώρα να φυτέψετε τους σπόρους για τη μελλοντική σας ευτυχία και τα οικονομικά σας οφέλη. Τι είναι αυτό που η καρδιά σας επιθυμεί περισσότερο? Πηγαίντε και κατακτήστε το!

Λέων

Αυτή είναι η ευκαιρία σας για ένα νέο ξεκίνημα στα οικογενειακά και οικιστικά σας θέματα! Θα εγκατασταθείτε μόνιμα στο νέο σπίτι, που έχετε κατασκευάσει για σας. Θα υποστείτε ψυχολογικές αλλαγές. Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε ποιοι είστε μέσα σας και τι χρειάζεστε, για να αισθάνεστε ασφαλείς. Το κλειδί… είναι να είσαστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και με τα μέλη της οικογένειάς σας. Μόνο τότε μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας προσφέρουν μελλοντική επιτυχία. Ζώντας ιδιαίτερες στιγμές με τους κοντινούς σας ανθρώπους, μπορεί να ενισχύσετε τους δεσμούς σας. Αυτή είναι μια μυστικιστική περίοδος, που μπορείτε να αγγίξετε τη βάση του εαυτού σας, και να βρείτε το κέντρο σας.

Είναι επίσης, μια τέλεια στιγμή ηρεμίας αγαπητοί Λέοντες. Πηγαίντε στο σπίτι, τραβήξτε τις κουρτίνες, κλείστε τα παραθυρόφυλλα και περάστε ήσυχες στιγμές, με τον εαυτό σας. Η οικογένεια είναι επίσης ευπρόσδεκτη και οι αλληλεπιδράσεις σας, δεν πρέπει να είναι επιφανειακές. Αν θέλετε να αλλάξετε σελίδα με ένα μέλος της οικογένειάς σας, να βρείτε έναν συμμαθητή ή να σχεδιάσετε ένα πάρτι για το νέο σας σπίτι….αυτή είναι η στιγμή.

Η δουλειά σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας, που θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο ικανοί να σταθείτε στα πόδια σας και θα σας δώσει μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και εσωτερικής δύναμης. Πρόκειται για μια πολύ ισχυρή και πολύ θεραπευτική νέα σελήνη που θα σας επιτρέψει να εξομαλύνετε τα πράγματα με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας και να νιώσετε ενθουσιασμένοι στη διαδικασία. Αδράξτε την ευκαιρία σας!

Παρθένος

Οι αλλαγές στο περιβάλλον σας, σηκώνουν όλες τις πέτρες για να κοιτάξετε από κάτω. Αυτή η νέα σελήνη, αναζωογονεί το μυαλό σας και αναβιώνει το κοινωνικό σας δίκτυο. Εμπνευσμένοι άνθρωποι και ιδέες έρχονται στη ζωή σας τώρα και κάποιος απ’ αυτούς, θα μπορούσε ακόμη και να σας εντυπωσιάσει! Ή θα μπορούσατε να είστε εσείς που αιχμαλωτίζετε ένα ακροατήριο με τη γοητεία και τα λόγια σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να βγάλετε στυλό και χαρτί, να δώσετε μια ομιλία ή να κάνετε μια πώληση.

Το σύμπαν σας δίνει την άδεια για να δημιουργήσετε. Αξιοποιήστε τη όσο καλύτερα μπορείτε! Η περιέργειά σας είναι επίπονη και μπορείτε να μάθετε πολλά τώρα που θα σας φέρουν σε καλύτερη θέση στο μέλλον. Οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε, σας εμπνέουν και διεγείρουν το μυαλό σας!

Πρόκειται να παρακολουθήσετε μια τάξη ή ένα εργαστήριο, να επισκεφθείτε συγγενείς ή να οργανώσετε ένα ταξίδι για την οικογένεια? Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους είναι πολύ έντονες και ίσως χρειαστεί να συζητήσετε και να χειριστείτε χρήματα. Είσαστε ελεύθεροι? Να περιμένετε ρομαντικές ευκαιρίες με σέξι ανθρώπους από το εξωτερικό. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να βγείτε έξω και να ανακατευτείτε με κόσμο, καθώς κάποιος πραγματικά συναρπαστικός- και αυτός που θ’ αλλάξει τη ζωή σας- είναι βέβαιο πως παραμονεύει στην περιοχή σας.

Ζυγός

Τα οικονομικά σας κερδίζουν μια υπέροχη ώθηση, Ζυγοί! Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά πλανητών στον οίκο των οικονομικών σας, υποσχόμενη πλούτη… και η νέα σελήνη, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσασταν για να βάλετε το κλειδί που θα ενεργοποιήσει την εκκίνηση. Τα χρήματα μιλάνε… και υπάρχουν πολλά κρυφά θέματα τώρα, που θα αποφασίσουν το οικονομικό μέλλον σας. Οι θυσίες που κάνετε τώρα στη δουλειά θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε επαίνους και περισσότερα χρήματα, στο μέλλον.

Τι χρειάζεστε για να αισθάνεστε πιο εύποροι και ασφαλείς? Τι θα σας έκανε να αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας, αυξάνοντας την αυτοεκτίμηση και το εισόδημά σας? Αυτό απαιτεί την προσοχή σας τώρα. Ίσως δεν αφορά το τι…αλλά το ποιον. Και καίγεστε πραγματικά γι’ αυτό, τώρα! Αυτή, μπορεί να είναι μια πολύ προσοδοφόρα περίοδος.

Σκορπιός

Κινητοποιήστε χιλιάδες σχέσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Η νέα σελήνη στο ζώδιό σας, έρχεται μια φορά το χρόνο….κι αυτό είναι πολύ καλό! Πρόκειται για μια χαρούμενη, ρομαντική και ευτυχισμένη νέα σελήνη. Είστε μεθυσμένοι από τη ζωή, κάνετε συνδέσεις και ενεργοποιείστε. Η δημοτικότητά σας ανεβαίνει, η δημιουργικότητά σας ανθίζει…. Ή ίσως είστε απλά ερωτευμένοι … Η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα και η ζωή είναι δική σας για να τη γευτείτε. Ζητήστε σε ραντεβού αυτόν/η που σας αρέσει!

Μια νέα σελήνη στο ζώδιό σας, είναι μια ανοιχτή πόρτα σε όλα όσα επιθυμείτε! Ξεκινήστε να εργάζεστε πάνω σ’ αυτή τη δημιουργική ιδέα! Κάντε ένα ξεκίνημα, όσο μικρό κι αν είναι. Ένα σύντομο ταξίδι ή η επικοινωνία, μπορεί να είναι η σκανδάλη που θα σας ωθήσει προς τα εμπρός, ή ίσως να υπάρχουν ισχυροί άνθρωποι γύρω σας, που μπορούν να σας βοηθήσουν. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους! Αν θέλετε κάτι τόσο πολύ ώστε η καρδιά σας να πονάει γι’ αυτό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε. Αν η αγάπη, τα παιδιά ή ένα προσωπικό έργο είναι στο μυαλό σας, τότε αυτή είναι η τέλεια στιγμή να μιλήσετε και να ζητήσετε αυτό που θέλετε! Όλα λειτουργούν φανταστικά!

Τοξότης

Αυτή είναι μια έντονα ιδιωτική στιγμή για σας…. και ίσως προτιμάτε να είσαστε μόνοι. Αυτή η νέα σελήνη, σας προτρέπει να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν, ανεξάρτητα από το πόσο ρόδινο σας φαίνεται τώρα. Ώρα να προχωρήσετε.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε κρυφά μηνύματα! Μπορεί να μάθετε ένα μυστικό που σας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για ό,τι σας επιφυλάσσει το μέλλον ή μπορεί να αποκτήσετε εμπειρία σε κάτι, που θα σας βοηθήσει οικονομικά.

Είστε έτοιμοι να τολμήσετε και να μείνετε απαρατήρητοι αγαπητοί Τοξότες? Πρέπει να διεκπεραιώσετε ένα απαιτητικό έργο; Πηγαίνετε στο εργαστήριο, το στούντιο ή τη βιβλιοθήκη και ασχοληθείτε! Ή βρείτε ένα καταφύγιο και κρατήστε χαμηλό προφίλ, για λίγο. Είναι μια καλή στιγμή να διαλογιστείτε, να ξεκουραστείτε και να αποσυμπιεστείτε από την τρελή ένταση των τελευταίων μηνών – ή χρόνων. Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας, θα διαπιστώσετε ότι το σώμα σας έχει θαυματουργές θεραπευτικές ικανότητες τώρα, αν το αφήσετε ήσυχο! Αποσυρθείτε. Οι μαντικές σας ικανότητες, είναι επίσης εξαιρετικές τώρα … Ω και η αγάπη, επίσης, ευδοκιμεί στα κρυφά!

Αιγόκερως

Πολύ κοινωνικές και κοσμικές μέρες ξεκινάνε για σας, αγαπητοί Αιγόκεροι, που θα χρωματίσουν τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις, για την επόμενη χρονιά. Είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να αφήσετε τις επιφυλάξεις σας και να δείξετε τα συναισθήματά σας. Ίσως ακόμη, να κάνετε ουσιαστικές και θεραπευτικές συζητήσεις με φίλους. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε από την αρχή, όταν πρόκειται να ταιριάξετε με τους άλλους.

Ένα νέο όνειρο γεννιέται, ακόμα κι αν είναι ακόμα στα πρώτα του στάδια. Ήρθε η ώρα να συνδεθείτε, να θέσετε νέες φιλοδοξίες και να συνεχίσετε τα παθιασμένα σας όνειρα. Τα λόγια σας είναι εμπνευσμένα και συγκινητικά, επιτρέποντάς σας να έχετε ανθρώπους γύρω σας που θα σας βοηθούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε νέες συμμαχίες, που θα σας σταθούν στο μέλλον.

Τα ταξίδια, το μάρκετινγκ και οι εκδόσεις, έχουν μια υπέροχη ώθηση τώρα. Μπορεί να υπάρχουν κάποια καλοπροαίρετα κουτσομπολιά για σας ή ίσως να δώσετε στους άλλους, μια τροποποιημένη εκδοχή των γεγονότων

Υδροχόος

Πρόκειται να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια καριέρα. Με τόσους πολλούς πλανήτες στον οίκο της φήμης σας, αυτή είναι η στιγμή για να κάνετε μεγάλα ξεκινήματα….να προωθηθείτε και να χειριστείτε άμεσα τις οποιεσδήποτε καταστάσεις. Όσα συμβαίνουν τώρα, θα αλλάξουν τη δημόσια εικόνα σας και θα επηρεάσουν τη φήμη σας, μακροπρόθεσμα.

Γι’ αυτό οι αποφάσεις που παίρνετε, πρέπει να βασίζονται στο πού βλέπετε τον εαυτό σας στο μέλλον και στο είδος της εικόνας που θέλετε να προβάλλετε. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πείτε στον κόσμο τι υποστηρίζετε, να παρουσιάσετε τα ταλέντα σας και να αντιμετωπίσετε τυχόν οικονομικές ανησυχίες με πιο ισχυρά πλεονεκτήματα. Δείξτε στον κόσμο, τις ιδεαλιστικές σας αξίες και τα εκλεπτυσμένα ταλέντα σας!

Σας περιμένουν, καινούργιοι στόχοι, τίτλοι και τιμές! Θα μπορούσαν να υπάρχουν και οικονομικές ανταμοιβές…. αλλά και θυσίες. Μόνο εσείς ξέρετε, αν θα αξίζουν τον κόπο.

Ιχθύες

Αυτή είναι μια διασκεδαστική, χαρούμενη και ανέμελη περίοδος για σας αγαπημένοι Ιχθύες! Δεν σημαίνει πως δε θα υπάρχουν προκλήσεις, αλλά δεν θα είναι τίποτα σε σχέση με αυτά που περάσατε στο παρελθόν. Αυτή η νέα σελήνη, είναι σαν ένα κλειδί που εφαρμόζει τέλεια, στην πόρτα που ανοίγει ένα καινούργιο μέλλον για σας!

Θα διαπιστώσετε ότι έχετε ισχυρούς συμμάχους που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για σας. Αν ονειρευόσαστε να ξεκινήσετε την εκστρατεία των δημοσίων σχέσεων σας ή να ξεκινήσετε ένα κανάλι You Tube, επιστρέψτε στα θρανία και πάρτε τη διαπίστευση…. ή ταξιδέψτε στο μακρινό Μπαλί, αν αυτό είναι που θέλετε.

Επομένως, γιατί να μην αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να εξερευνήσετε τις επιλογές σας? Απλώστε το δίχτυ σας και δείτε τι ψάρια θα πιάσετε! Είτε αφορούν τον έρωτα είτε τα οικονομικά … Πρόκειται για μια εξαιρετικά ρομαντική περίοδο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και φέρνοντάς σας νέες ελπίδες!

Αυτή η νέα σελήνη, στρέφει την προσοχή σας στις πεποιθήσεις σας, που σας καθοδηγούν στη ζωή. Αν αντιμετωπίζετε ένα δίλημμα, θα πρέπει να εξετάσετε τα υψηλότερα ιδανικά σας που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας? Πολλά θα εξαρτηθούν από αυτό. Προσέξτε τις αυταπάτες, που μπορεί να σας κάνουν να ενεργείτε υπερβολικά αυτοδίκαια. Οι άλλοι γύρω σας, είναι καταλύτες που σας βοηθάνε να αποκτήσετε μια νέα προοπτική. Ένας αντικειμενικός δικαστής ή ένας διαιτητής…. θα μπορούσε να βοηθήσει.