Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη 08/08 : Καλώς ήλθατε στην Εποχή του Λέοντα, με τη Νέα Σελήνη στον αστερισμό του ζωηρού λιονταριού.

Ο Λέοντας είναι ένα πύρινο ζώδιο που αντιπροσωπεύει την καρδιά, το «εγώ» και τη σχέση με τον Εαυτό μας.

Η δράση και η αυτοπεποίθησή μας είναι στα ύψη μ’ αυτές τις ουράνιες φλόγες. Τα νέα φεγγάρια είναι νέα ξεκινήματα. Αυτή τη φορά ανανεώνουμε τη σχέση με τον εαυτό μας.

Η νέα σελήνη στο Λέοντα θα προσφέρει τα δώρα της σε όλα τα ζώδια

Η εποχή του Λέοντα είναι μια περίοδος που πρέπει να βάζετε τον εαυτό σας πρώτο. Εξάλλου, μετά τα γεγονότα της εποχής του Καρκίνου… σίγουρα το αξίζετε!

Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους αυτές οι δύο εποχές λαμβάνουν χώρα η μία μετά την άλλη: είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα του ουρανού και ως εκ τούτου, πάνε πακέτο. Αντιπροσωπεύουν δύο πολύ διαφορετικές πλευρές της ανθρώπινης εμπειρίας.

Το φεγγάρι (κυβερνήτης του Καρκίνου) μιλάει για τα εσωτερικά μας συναισθήματα, το σώμα μας και πώς το τρέφουμε, ενώ ο ήλιος (ο κυβερνήτης του Λέοντα) μιλάει για το πώς λάμπουμε, για τι είμαστε γνωστοί και για το πώς εκφραζόμαστε.

Είναι σωστό πως η εποχή του Λέοντα λαμβάνει χώρα στο απόγειο του καλοκαιριού, όταν οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες και πιθανότατα φοράτε ελάχιστα ρούχα για να απορροφήσετε τις ακτίνες του ήλιου. Η εποχή του Λέοντα είναι μια στιγμή που προωθείται η αυτοπεποίθησή σας και η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, δείχνει το δρόμο.

Θα δείτε πώς επηρεάζει το ζώδιό σας. Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάμψουν με το δικό τους φως επειδή έχει σβηστεί από κάποιους άλλους. Η εποχή του Λέοντα υπενθυμίζει πως δεν είναι λάθος όταν θέλετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας… κι όποιος προσπαθεί να το εμποδίσει, είναι απλά ζηλιάρης. Τα νέα φεγγάρια αφορούν νέα ξεκινήματα.

Στο σταθερό ζώδιο του Λέοντα, αυτές οι νέες εκκινήσεις έχουν την ενέργεια να ξεκινήσουν δυναμικά ενώ ταυτόχρονα παραμένουν σταθερές. Υπάρχει μια συγκεκριμένη σταθερότητα που λαχταράτε τώρα, και ρίχνοντας μια ματιά για να δείτε πού πέφτει ο Λέοντας στο γενέθλιο χάρτη σας μπορεί να σας εξηγήσει περισσότερα για το πού θα συμβεί. Αυτή η νέα σελήνη δημιουργεί συλλογικά κάτι βιώσιμο, που ταιριάζει μ’ αυτό που είστε… και η νέα σελήνη στο ωροσκόπιο του Λέοντα μπορεί να εξηγήσει καλύτερα, τον τρόπο.

Η νέα σελήνη του Αυγούστου 2021 στον Λέοντα, επηρεάζει κάθε ζώδιο, ανάλογα με το ωροσκόπιό τους.

Κριός : Οι δημιουργικές σας προσπάθειες αναδεικνύονται

Σαν ζώδιο της φωτιάς, η ενέργεια της νέας σελήνης δεν είναι κάτι καινούργιο για εσάς. Έχετε την τάση να προχωράτε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, μην επιτρέποντας σε τίποτα και κανέναν να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας. Η περίοδος του Λέοντα έχει δώσει έμφαση στις δημιουργικές σας αναζητήσεις με τον καλύτερο τρόπο και η νέα σελήνη στον Λέοντα θα βοηθήσει τις προσπάθειές σας να λάβουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Αν εργάζεστε σε κάποιο νέο έργο, αυτή είναι η ημέρα για να το επιδείξετε.

Ταύρος: Θέματα σπιτιού, θα είναι κορυφαία σας προτεραιότητα

Επιθυμείτε την άνεση και τη σταθερότητα και η νέα σελήνη στον Λέοντα τα προσφέρει εις διπλούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έρχονται νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με τη ζωή στο σπίτι σας, οπότε αν θέλετε να αναμορφώσετε την ταπεινή κατοικία σας ή και να μετακομίσετε σε ένα εντελώς διαφορετικό σπίτι, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε. Σαν ζώδιο της γης, η βάση σας είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαπραγματευτείτε, οπότε φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα στην αναδιάρθρωση της οικιακής σας ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δίδυμοι: Σας αναγνωρίζουν για τις πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες σας

Σαν το πιο επικοινωνιακό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Στις 8 Αυγούστου, θα είστε τυχεροί, επειδή η νέα σελήνη στον Λέοντα υποστηρίζει τη φλύαρη φύση σας, ενθαρρύνοντάς σας να εκφραστείτε με πολύ τολμηρό κι ευθύ τρόπο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να μιλήσετε για κάτι που σας ενδιαφέρει, επειδή σίγουρα θα έχετε την προσοχή όλων. Συχνά, οι άνθρωποι γύρω σας δεν σας παίρνουν τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε, αλλά τα αυτιά τους θα είναι ανοιχτά τώρα, σε ό,τι πείτε. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δύναμη με σύνεση.

Καρκίνος: Χρήματα και πόροι είναι στη διάθεσή σας

Αναζητάτε την ασφάλεια σε κάθε πτυχή της ζωής σας… και στις 8 Αυγούστου θα παρατηρήσετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τα χρήματα και τα υπάρχοντά σας. Είτε πρόκειται για μια αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού σας είτε για την επίτευξη ενός στόχου που έχετε θέσει για τις διακοπές σας, αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με νέα συναρπαστικά και δυναμικά νέα ξεκινήματα που αφορούν τους πόρους σας.

Λέων: Προσωπικά νέα ξεκινήματα και μεταμορφώσεις

Καθώς φτάνουμε στο αποκορύφωμα της εποχής του Λέοντα, πιθανότατα έχετε νιώσει τη φλογερή σας ενέργεια να χτίζεται μέρα με τη μέρα. Αυτή είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για εσάς και πιθανότατα έχετε λάβει αναγνώριση και επαίνους, αριστερά και δεξιά. Στις 8 Αυγούστου συμβαίνει μια νέα σελήνη στον πρώτο σας οίκο, προκαλώντας νέα συναρπαστικά ξεκινήματα για το προσωπικό σας ταξίδι. Αν ψάχνατε την τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Ο κόσμος γύρω σας επιβεβαιώνει κάθε σας κίνηση…. οπότε φροντίστε να απολαύσετε τη λάμψη που σας προσφέρει αυτή η περίοδος.

Παρθένος: Εσωτερικές μεταμορφώσεις, είναι στον ορίζοντα!

Πριν ξεκινήσει η εποχή σας, υπάρχει κάποια εσωτερική δουλειά που πρέπει να γίνει και φωνάζει το όνομά σας. Ο 12ος οίκος σας θα φωτιστεί από τη νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου, αναδεικνύοντας πράγματα όπως την ψυχική σας υγεία και την ιδιωτική σας ζωή. Αν υπάρχει κάτι που παραμελήσατε σχετικά με τη φροντίδα του εαυτού σας, αυτή η νέα σελήνη θα το φέρει στο φως.

Ζυγός: Οι φίλοι και οι κοινωνικές σας ομάδες αναδεικνύονται

Ενδιαφέρεστε να οικοδομήσετε σχέσεις και στις 8 Αυγούστου, θα είστε πρόθυμοι να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε μερικά νέα άτομα. Είτε online είτε αυτοπροσώπως, η δημιουργία σχέσεων θα είναι πολύ πιο εύκολη από ό, τι συνήθως, κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Έχετε έναν υπέροχο τρόπο να φέρνετε τους ανθρώπους κοντά και μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα, για να ενοποιήσετε την κοινότητα ή τις ομάδες στις οποίες ανήκετε. Ο ρόλος σας σ’ αυτούς τους χώρους τονίζεται πραγματικά αυτήν την ημέρα, γι’ αυτό βγείτε στο προσκήνιο!

Σκορπιός: Η καριέρα σας απογειώνεται

Σαν ένα από τα πιο αποφασιστικά ζώδια, αυτή η νέα σελήνη που λαμβάνει χώρα σε ένα σταθερό ζώδιο βρίσκεται ακριβώς στο δρόμο σας. Ευδοκιμείτε σε εποχές που υπάρχει ανάγκη να είστε συνεπείς και να δουλέψετε σκληρά. Και η νέα σελήνη στον Λέοντα είναι η εποχή που γιορτάζετε αυτό που έχετε καταφέρει. Δεν είστε λάτρης της δημοσιότητας, αλλά όταν πρόκειται για την καριέρα σας, το αξίζετε. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γι’ αυτή την αύξηση ή τη θέση που άνοιξε πρόσφατα. Η νέα σελήνη… είναι στο πλευρό σας.

Τοξότης: Η ψυχική και πνευματική ανάπτυξη είναι εδώ

Σαν επεκτατικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η περίοδος του Λέοντα είναι μια από τις πιο αγαπημένες σας εποχές του χρόνου (εκτός από την εποχή του Τοξότη, φυσικά). Ο ήλιος ταξιδεύει στον ένατο οίκο σας αναδεικνύοντας όλα όσα αγαπάτε: ταξίδια, πνευματικότητα και κοσμικές απόψεις. Η νέα σελήνη στον Λέοντα θα υποστηρίξει αυτές τις προσπάθειες με ενεργητικό τρόπο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προγραμματίσετε μια γρήγορη απόδραση ή να εγγραφείτε για να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο. Τα νέα φεγγάρια είναι μια ευκαιρία για νέα ταξίδια και σαν ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου, θα είστε πρόθυμοι να ξεκινήσετε.

Αιγόκερως: Κάποιος θέλει να σας προσφέρει κάποια υποστήριξη

Σαν Αιγόκερως, δεν ζητάτε πολλά. Απλά σηκώνετε τα μανίκια και στρώνεστε στη δουλειά. Είστε τυχεροί όμως, επειδή η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου αναδεικνύει την περιοχή του χάρτη σας που είναι υπεύθυνη για τους κοινούς πόρους και τα οφέλη που προέρχονται από εξωτερικές πηγές…. όπως φόροι, δάνεια και κληρονομιές. Δουλεύετε πάντα πολύ σκληρά και αξίζετε κάποια βοήθεια. Είτε πρόκειται για μια επιχορήγηση που σκεφτόσασταν να υποβάλετε αίτηση είτε για την προσφορά βοήθειας ενός αγαπημένου προσώπου, απολαύστε το γεγονός πως σας εκτιμά και σας αναγνωρίζει το σύμπαν σήμερα.

Υδροχόος: Οι ρομαντικές σχέσεις παίρνουν στροφή προς το καλύτερο

Βιώσατε αρκετή προσωπική ανάπτυξη φέτος με τον Δία και τον Κρόνο να ταξιδεύουν πέρα δώθε στον πρώτο σας οίκο… αλλά η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου έχει να κάνει με τις ρομαντικές σας σχέσεις. Έχετε κάνει πολύ εσωτερική δουλειά… κι αυτό, έχει αρχίσει να επηρεάζει τους ανθρώπους γύρω σας με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας και να επιβεβαιώσετε τη θέση τους στη ζωή σας. Έχετε την τάση να εκπέμπετε μια ισχυρή ανεξάρτητη ιδιοσυγκρασία, οπότε το να ενημερώσετε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας πως τους αγαπάτε είναι ένας καλός τρόπος για να συνειδητοποιήσουν, πόσο τους νοιάζεστε.

Ιχθύες: Οι καθημερινές σας συνήθειες ανανεώνονται

Είστε από τα άτομα που τους αρέσει να ακολουθούν το ρεύμα, σε ό, τι αφορά την καθημερινότητά σας! Όμως πρόσφατα ψάχνατε να αναδιαρθρώσετε τις συνήθειες και τις ρουτίνες σας. Η νέα σελήνη στον Λέοντα στις 8 Αυγούστου είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο που αφορά την ευεξία σας. Οι καθημερινές σας πρακτικές χρησιμεύουν σαν θεμέλιο για την ενίσχυση της διαίσθησής σας, οπότε είναι σημαντικό να δείτε πώς μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας.