Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Καλώς ήλθατε στην εποχή του Καρκίνου, με τη Νέα Σελήνη στον αστερισμό του τρυφερού καβουριού.

Ο Καρκίνος είναι ένα υδάτινο ζώδιο που αντιπροσωπεύει το εσωτερικό και εξωτερικό μας σπίτι.

Είναι τόσο μεταβαλλόμενο όσο ο ουρανός: μερικές φορές είναι ομιχλώδες, μερικές φορές κρύο και βροχερό κι άλλες μοιάζει με σύννεφο που παρασύρεται πάνω από τη λίμνη.

Η λέξη «κυκλοθυμικός» προέρχεται από το φεγγάρι, που κυβερνά τον Καρκίνο. Η σεληνιακή ενέργεια γίνεται αισθητή και ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο από όλους εμάς. Το νιώθω ακριβώς στην καρδιά μου.

Το νιώθω με τον τρόπο που αφήνουμε τα συναισθήματά μας να μας τραβούν σε μυστηριώδεις κατευθύνσεις! Όπως και η παλίρροια, που υποχωρεί και ρέει ατέλειωτα κάτω από μια πανσέληνο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αφορά το σπίτι, τις ρίζες και την οικογένεια.

Σκάψτε βαθιά μέσα σας και δείτε τι θα ανακαλύψετε. Ψάχνουμε στην πραγματικότητα, το εσωτερικό μας σπίτι. Την άνεση με τον εαυτό μας. Την πραγματική αγάπη για τον εαυτό μας. Μια αίσθηση ευκολίας μέσα μας…. κι ένα αίσθημα δικαιοσύνης! Τη δύναμη της γυναίκας!

Ο φόβος αυξάνεται και μετά υποχωρεί. Σαν άτομο με το φεγγάρι, την Αφροδίτη και τον Άρη στον Καρκίνο, αυτό το αρχέτυπο είναι πολύ οικείο για μένα. Η καρκινική σεζόν μοιάζει σαν να μας εξαπατά… αλλά υπάρχει κάτι απερίγραπτα μαγικό σ’ αυτό το παλιρροϊκό ταξίδι.

Καλά νέα: Η Νέα Σελήνη βρίσκεται σε πολύ υποστηρικτική θέση φέτος. Με το μέρος της είναι ο Ουρανός στον Ταύρο και ο ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθύες. Αυτό θα δώσει στην ημέρα μια επιπλέον υδάτινη, πνευματική γεύση.

χαρά – μουσική – χορός – θεραπεία – ενσυναίσθηση – αδελφότητα – πατρίδα – επανασύνδεση – ευγνωμοσύνη – ειρήνη – διαίσθηση

Γιορτάστε με τη γιόγκα του Καρκίνου! Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα της καρδιάς!

Προλέψεις

Κριός 

Τι σας κάνει να νιώθετε πραγματικά σαν στο σπίτι σας, αγαπητοί Κριοί; Το ερώτημα σας θέτει η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Είναι άραγε η αίσθηση που έχετε, όταν γυρίζετε μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή μια έξοδο με φίλους; Υπάρχουν μυρωδιές ή εικόνες που σας φέρνουν αναμνήσεις; Τώρα θα αποζητήσετε ένα ησυχαστήριο, αντί για ένα σημείο να «κρεμάσετε το καπέλο». Να ξέρετε ότι η στιγμή ενδείκνυται για να καταστρώσετε τα επόμενα σχέδιά σας. Θέστε ως στόχο να τα έχετε πραγματώσει, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022!

Ταύρος

Μην αναζητάτε τη δράση σε μακρινά μέρη, αγαπητοί Ταύροι… Μπορείτε να τη βρείτε στην περιφέρειά σας! Εύκολα παραβλέπετε αυτά που είναι μπροστά σας – αλλά δεν είναι πάντα το γρασίδι πιο πράσινο αλλού. Η διαφωτιστική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φορτίζει τον 3ο Οίκο σας φιλίας και της κοινότητας. Αρχίστε να ενημερώνεστε για τις ενδιαφέρουσες επιλογές ψυχαγωγίας, που θα μοιραστείτε με τους δικούς ανθρώπους!

Δίδυμοι

Ετοιμαστείτε για μια οικονομική άνθηση, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον οικονομικό τομέα σας, αυξάνει την εισπρακτική σας δεινότητα για τους επόμενους έξι μήνες. Αλλά μην περιμένετε την Τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα, τώρα μπορείτε να κάνετε τολμηρές κινήσεις. Προσεγγίστε τους φίλους ή ισχυρά άτομα που μπορούν να ανοίξουν πόρτες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν είστε ικανοποιημένοι από το εργασιακό σας περιβάλλον, είναι καιρός να οραματιστείτε μια ανέλιξη ή αύξησή σας!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, αυτή η Νέα Σελήνη στα εδάφη σας αποτελεί ένα επιπλέον δωράκι για τα γενέθλιά σας! Αυτό το ετήσιο γεγονός είναι το πλέον γόνιμο του 2021, για να φυτέψετε τους σπόρους όλων των επιθυμιών σας. Αλλά μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, εστιάστε σε όσα θέλετε να έχουν υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αρχίστε με μικρά και σταθερά βήματα τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, που η σεληνιακή επίδραση είναι πιο ισχυρή… Αλλά τα περισσότερα αποτελέσματα θα τα γιορτάσετε γύρω στην αντίστοιχη Πανσέληνο στο ζώδιό σας, στις 17 Ιανουαρίου 2022!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, προσκολλάστε σε πρόσωπα και πράγματα σε σημείο εξάρτησης! Αλλά η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της απελευθέρωσης, θα βοηθήσει να κατασταλάξετε επιτέλους. Όσο κι αν σας τρομάζει η προοπτική μιας απαλλαγής από κάτι, πρέπει απλά να εμπιστευτείτε το σύμπαν. Γυρίστε σελίδα σε όσα δεν έχουν λόγο ύπαρξης στη ζωή σας, προκειμένου να ανοίξετε χώρο για να έρθουν καινούργιες δυνατότητες και προοπτικές. Μπορούν να γίνουν θαύματα!

Παρθένος

Επανασυνδεθείτε, αγαπητοί Παρθένοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον συνεργατικό 11ο Οίκο σας, θα σας φέρει ξανά στη θέρμη των αγαπημένων σας ομάδων. Αν είχατε απομακρυνθεί τελευταία ή σας χώρισαν οι περιστάσεις, αξιοποιήστε την τεχνολογία για την επανένωση. Και με το ανθρωπιστικό ένστικτό σας σε έξαρση, αναζητήστε τρόπους να προωθήσετε ένα εγχείρημα που θα βελτιώσει τον κόσμο!

Ζυγός

Πάρτε θέση στη γραμμή εκκίνησης, αγαπητοί Ζυγοί! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, πυροδοτεί τον 10ο Οίκο σας της καριέρας. Θα σας παράσχει μια σειρά ευκαιριών, που θα σας οδηγήσουν σε σημαντικά επαγγελματικά. Αλλά πρώτα πρέπει να κατασταλάξετε στα πραγματικά ζητούμενά σας και την κατεύθυνση που θέλετε να ακολουθήσετε. Δώστε ένα περιθώριο μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022, για να διαχειριστείτε τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Αρχίστε να προχωράτε, κάνοντας διορθωτικές κινήσεις καθ’ οδόν!

Σκορπιός

Μην αγνοείτε άλλο το κάλεσμα των σειρήνων από μακρινά μέρη, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φορτίζει τον τομέα σας των ταξιδιών και της περιπέτειας. Είναι καιρός να βγείτε, είτε να αρχίσετε να οργανώνετε τις διακοπές σας στο βουνό ή τη θάλασσα. Αν δεν μπορείτε να λείψετε τώρα, τουλάχιστον οραματιστείτε πού θέλετε να βρίσκεστε κατά την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022!

Τοξότης

Βουτήξτε στα βαθιά – στα πολύ βαθιά, αγαπητοί Τοξότες! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας, κορυφώνει το πάθος και τον ερωτισμό σας. Η καρδιά σας θα αδημονεί, σε σημείο να μην μπορείτε να εστιάσετε στα καθημερινά σας καθήκοντα. Διαθέστε χρόνο για να διοχετεύσετε αυτή την ουσιαστική ενέργεια στο μυαλό και την ψυχή σας με έναν ειδικό. Και οι δεσμευμένοι φροντίστε να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το ταίρι σας, με κάποιες εκπλήξεις ερωτικού περιεχομένου!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, παραμερίστε τη μοναξιά και στραφείτε στην ομάδα σας! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων, προάγει τις αποδοτικές και ευχάριστες συνεργασίες. Δώστε τους έμφαση τις επόμενες δύο εβδομάδες, που αυτή η σεληνιακή επίδραση είναι πιο ισχυρή. Αλλά θα συνεχιστεί και τους έξι μήνες που ακολουθούν, γι’ αυτό θέστε τους στόχους σας σε επαγγελματικό και ρομαντικό επίπεδο. Θα εμπλουτίσετε τη ζωή σας μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 17 Ιανουαρίου 2022!

Υδροχόος

Αγκαλιάστε την ώθηση στην ευημερία σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για μια νέα αρχή στη φυσική κατάσταση και την υγεία σας. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, που θα σας γεμίσουν με ενέργεια και θα υποστηρίξουν όλους τους φιλόδοξους στόχους σας. Αλλά μην κινηθείτε με απόλυτη πειθαρχία, βάλτε λίγη επιπλέον χαρά και κίνηση στην καθημερινότητά σας!

Ιχθύες

Το ρομάντζο πλανάται στην ατμόσφαιρα και τις σκέψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θερμαίνει τον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και της αγάπης. Αφήστε το μυαλό να γίνει ο υπηρέτης της καρδιάς σας, χωρίς να προσπαθείτε να αναλύσετε όσα νιώθετε… Απλά ακολουθήστε τα, όπου κι αν σας οδηγήσουν. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να ερωτευτείτε ένα άτομο εντελώς διαφορετικό από τις συνήθεις επιλογές σας. Οι δεσμευμένοι πρέπει να εντάξετε περισσότερο «παιχνίδι» στις ιδιαίτερες στιγμέ ς σας. Να θυμάστε ότι το γέλιο είναι το πιο ισχυρό αφροδισιακό!

Check Also

Αστρολογία – Προβλέψεις: Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την εβδομάδα

Αστρολογία – Προβλέψεις: Οι αποφάσεις που θα πάρετε αυτή την εβδομάδα Kριός  Κριέ φορέστε την …

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο

Αστρολογία – Ζώδια: Προβλέψεις για το Σαββατοκυρίακο Κριός Ηρεμήστε και πάρτε το χρόνο σας αυτό …