Νέα σελήνη στον Καρκίνο: Νέο ξεκίνημα για 3 ζώδια

Αστρολογία – Νέα σελήνη στον Σκορπιό: Νέο ξεκίνημα σε 3 ζώδια

Ένα νέο ξεκίνημα θα προσφέρει η νέα σελήνη σε 3 ζώδια .

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φτάνει αυτήν την εβδομάδα και ταυτόχρονα έρχεται η ώρα να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς, όλα τα ζώδια.

Αν νιώσατε ποτέ πως θέλετε ένα νέο ξεκίνημα, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να επωφεληθείτε από τις 9 Ιουλίου και μετά, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Τρία ζώδια κάνουν νέα ξεκινήματα μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη – Καρκίνος, Τοξότης και Σκορπιός.

Αυτή η ημέρα έχει μεγάλες δυνατότητες… και αν το βάλουμε σκοπό, θα προσφέρουμε μια εντελώς νέα φάση στη ζωή μας – που θα λειτουργεί για μας, θα μας δίνει ενέργεια και θα μας εξισορροπεί. Το αξιοσημείωτο και το ενδιαφέρον μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη, είναι ότι όλες οι αποφάσεις θα ξεκινήσουν από το σπίτι.

Αυτό συνεπάγεται πως ό, τι που κάνουμε αυτήν την ημέρα θα περιστρέφεται γύρω από το σπίτι, καθώς το θεωρούμε ασφαλές μέρος – ένα μέρος όπου μπορούμε να σκεφτούμε τα πράγματα και να σχεδιάσουμε ένα μέλλον χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από εξωτερικούς παράγοντες. Η Νέα Σελήνη του Καρκίνου, είναι αντιπροσωπευτική του σπιτιού, της ασφάλειας, της πνευματικότητας και της ευαισθησίας.

Το πώς μια διέλευση όπως αυτή μπορεί να επιφέρει νέες αρχές, οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές σφυρηλατούνται στο μυαλό μας μέσα σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον – το σπίτι μας. Με άλλα λόγια, δεν κάνουμε γρήγορες σκέψεις και δεν παίρνουμε παρορμητικές αποφάσεις. Αφιερώνουμε το χρόνο μας για να σκεφτούμε τα πράγματα έτσι ώστε οι επόμενες κινήσεις μας να είναι ειρηνικές και με τάξη.

Ενώ κάθε σημάδι του ζωδιακού κύκλου μπορεί να συμμετάσχει σ’ αυτή τη ζωντανή νέα δυνατότητα, ορισμένα ζώδια θα απορροφήσουν σαν σφουγγάρι την ενέργεια της Νέας Σελήνης. Αυτά τα ζώδια είναι …

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αν ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, ανταποκρίνεστε πάντα στα αστρολογικά γεγονότα που επηρεάζονται από τον Καρκίνο. Κι αυτή η Νέα Σελήνη δεν θα είναι διαφορετική για σας, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά την χειροπιαστή εμπειρία. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τον εαυτό σας προς το καλύτερο και ιδιαίτερα σε ό, τι σχετίζεται με θέματα υγείας.

Ψυχικά και σωματικά, λαχταράτε μια αλλαγή. Ίσως υπομείνατε καιρό αυτό το ενοχλητικό συναίσθημα της καθημερινής ρουτίνας. Δεν είστε σίγουροι για την επόμενη κίνηση σας, αλλά πραγματικά επιθυμείτε μια καθοδήγηση. Αυτό που χρειάζεται να κάνετε, είναι να τα αφήσετε όλα πίσω σας και να συνεχίσετε.

Μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας μια νέα ανάσα ζωής – αλλά πρέπει να εμπιστευτείτε τις αποφάσεις σας και το γεγονός πως επιθυμείτε ουσιαστικά να αλλάξετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σπιτική πλευρά του Καρκίνου σχετίζεται με ό, τι κάνουμε στο σπίτι – όπως τη φροντίδα του εαυτού μας, την ξεκούραση, το φαγητό. Αυτό που πρέπει να κάνετε μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη συνάδει με τις δικές σας δυνατότητες … και ενέργειες. Είστε ασφαλείς και πάνω απ ‘όλα είστε σε θέση να τα καταφέρετε.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, γιατί θα σας ξυπνήσει την επιθυμία να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας. Η δυνατότητα για μια ολοκαίνουργια αρχή είναι κυριολεκτική μ’ αυτήν την έννοια – καθοδηγείστε να μάθετε περισσότερα, σε ένα θέμα της επιλογής σας. Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε μια νέα γλώσσα – αυτή είναι η στιγμή για να ξεκινήσετε.

Το ίδιο ισχύει για κάθε θέμα που σας ενδιαφέρει…. και που δεν ακολουθήσατε ποτέ, λόγω τεμπελιάς ή έλλειψης χρόνου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα κεντρίσει την περιέργειά σας και θα χαρείτε να βγείτε έξω για να βρείτε αυτό που ψάχνετε, είτε πρόκειται για εκπαίδευση, ένα ταξίδι σε μια νέα γη ή ακόμα και μια διαφορετική προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε περισσότερα για τον εαυτό σας! Κι ένα άτομο όπως εσείς, επωφελείται πάντα από τις αλλαγές. Είναι ώρα να αναδείξετε αυτόν τον άφοβο Σκορπιό. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία γιατί αξίζει τον κόπο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ενώ σκέφτεστε πάντα τον εαυτό σας σαν ανεξάρτητο, αυτόνομο και ελεύθερο άτομο, μπορεί να διαπιστώσετε πως στη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, θα απευθυνθείτε στους άλλους, για βοήθεια και δουλειά. Όταν σκέφτεστε ένα νέο ξεκίνημα , το μυαλό σας ταξιδεύει μακριά, αλλά σπάνια περιλαμβάνει άλλους ανθρώπους.

Δεν φταίει το ότι δεν είστε κοινωνικοί, αλλά το ότι δεν εμπιστεύεστε τους άλλους όσο εμπιστεύεστε τον εαυτό σας- κάτι που σε κάποιο βαθμό έχει νόημα. Αυτό που λείπει από τη ζωή σας είναι αυτή η κοινωνική δέσμευση, αυτή η προσκόλληση σε άλλους ανθρώπους! Κι αυτή η Νέα Σελήνη παρέχει έναν ασφαλή χώρο για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί. Εξάλλου πάντα ήσασταν!