Νέα σελήνη στη Παρθένο – Ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο

Νέα σελήνη στη Παρθένο – Ωροσκόπιο για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη 17/09 : Αυτό το μήνα το φεγγάρι και ο ήλιος, ενώνονται μαζί, στην Παρθένο. Αυτή είναι η τελευταία φάση της σελήνης στον ηλιακό κύκλο της Παρθένου.

Στις 23 Σεπτεμβρίου, το φεγγάρι μπαίνει στον Αιγόκερω, για τη φάση του πρώτου τετάρτου της σελήνης. Τα νέα φεγγάρια είναι νέες αρχές.

Ωροσκόπιο 17/09 Νέα Σελήνη Στην Παρθένο

Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 19,36 μοίρες της Παρθένου. Είναι μια αποφασιστική σελήνη που ανοίγει ένα μαγικό παράθυρο, για να εφαρμόσετε τα πιο σημαντικά σας σχέδια, μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Κάθε νέα σελήνη είναι πάντα δυνατότερη τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν, γι’ αυτό φροντίστε να φυτέψετε αυτούς τους σπόρους τώρα, που η ικανότητά σας να επηρεάσετε τα πράγματα, είναι ισχυρή.

Τα Νέα Φεγγάρια είναι πάντα ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είναι κατάλληλη στιγμή για να αναλύσετε κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας.

Εξετάστε κάθε σημείο και αναρωτηθείτε αν βρίσκεται σε ισορροπία. Για παράδειγμα, η υγεία σας, η οικογένειά σας και οι στενές σας σχέσεις, τα οικονομικά σας, η δουλειά και η καριέρα σας, η πνευματική σας ανάπτυξη κ.λπ. Η Παρθένος αρέσκεται στις λεπτομέρειες γι’ αυτό και είναι καλή στιγμή να κοιτάξετε τα πάντα, με πιο πρακτική ματιά.

Είστε μόνο δουλειά και καθόλου παιχνίδι. Η Παρθένος ρυθμίζει οτιδήποτε σχετίζεται με τη φυσική επούλωση, την υγεία, την υγιεινή, τον καθαρισμό, την παραγγελία, την απλούστευση. Η ενέργειά της, μπορεί να σας βοηθήσει να διαπεράσετε μια πληθώρα πληροφοριών που αναφέρονται στην υγεία, τη διατροφή, την άσκηση… και να βρείτε αυτό που είναι σημαντικό για εσάς.

Ποια είναι τα κύρια θέματα αυτής της νέας Σελήνης
Ποια ζώδια θα ωφεληθούν και πώς

Το Σύμπαν σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική κι αναζωογονητική Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Το κλειδί είναι να είστε σίγουροι και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να εστιάζετε σε ό, τι μπορείτε να κάνετε. Η Νέα Σελήνη της Παρθένου το 2020 φέρνει φρέσκα ξεκινήματα και μια ώθηση ενέργειας, για να τακτοποιήσετε τη ζωή σας!

Έρχεται πάντα προς το τέλος του καλοκαιριού… και είναι δική σας υπόθεση να καθαρίσετε το κεφάλι σας και να οργανωθείτε, μετά την ομίχλη των διακοπών. Για πολλούς, συμβολίζει την επιστροφή στη δουλειά ή την έναρξη του σχολείου.

Η Παρθένος λατρεύει τη μάθηση…. και λίγα πράγματα αποτυπώνουν τη χαρά της Νέας Σελήνης στην Παρθένο περισσότερο, από ένα ολοκαίνουργιο τετράδιο και στυλό, έτοιμο για σημειώσεις ή για να αξιοποιήσετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, είναι μια υπόδειξη, για να ολοκληρώσετε τα πράγματα!

Τα κύρια θέματα αυτής της νέας Σελήνης στην Παρθένο

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθαρίσετε το σπίτι σας, τα συναισθήματά σας, το μυαλό σας, το πνεύμα σας, ώστε να μπορείτε να λειτουργείτε αποτελεσματικά σε όλες τις περιοχές της ζωής σας. Ποιες από αυτές χρειάζονται περισσότερο την προσοχή σας?

Η Παρθένος είναι το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που χρειάζεται τάξη και καθαριότητα για να λειτουργεί αποτελεσματικά. Τι πρέπει λοιπόν να καθαρίσετε στη ζωή σας? Ίσως πρέπει να δείτε τι καταναλώνετε και αν είναι τοξικό για τον οργανισμό σας.

Η κοινωνία, συνεχίζει να μας λέει ότι πρέπει να αγοράσουμε σπίτι, καινούργιο αυτοκίνητο, περισσότερα ρούχα, περισσότερα πράγματα… .. αλλά τι πρέπει πραγματικά να έχετε για να είστε ευτυχισμένοι? Η Παρθένος πρόκειται να επιστρέψει στα βασικά.

Κοιτάξτε τι τρέφει την ψυχή σας και τι είναι αυτό που σας συντηρεί. Μην ασχοληθείτε μ’ αυτό που θα σας ικανοποιήσει βραχυπρόθεσμα αλλά θα σας αφήσει κενούς μέσα σας, ακόμη μια φορά.

Αυτή θα είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ελέγξετε τυχόν τροφικές αλλεργίες, για να δείτε αν χρειάζεστε επιπλέον βιταμίνες και να αυξήσετε τα ενεργειακά σας επίπεδα. Επειδή η Παρθένος ανήκει στο στοιχείο της γης, αναζητήστε τρόπους με τους οποίους θα νιώσετε περισσότερο συνδεδεμένοι με τη γη.

Για παράδειγμα, φυτέψτε έναν κήπο με βότανα, ασχοληθείτε με την κηπουρική, συνδεθείτε με τη φύση. Η γη μας διέρχεται τεράστιες αλλαγές από σεισμούς, πλημμύρες, και ηφαιστειακές εκρήξεις.

Μερικοί επιστήμονες λένε ότι οι πόλοι της γης αλλάζουν…. κι αυτή είναι η αιτία, όλων αυτών των φυσικών καταστροφών. Με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε περισσότερο με το σώμα και το μυαλό σας και να βρείτε τρόπους για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε σ’ αυτές τις αλλαγές.

Θα είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι αυτή την περίοδο, γι’ αυτό δώστε προσοχή στα όνειρα και τη διαίσθησή σας. Θα σας δώσουν οδηγίες για τα επόμενα βήματά σας. Η Παρθένος λατρεύει να είναι παραγωγική και να βλέπει απτά αποτελέσματα για τη δουλειά της. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να δραστηριοποιηθείτε.

Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στην Παρθένο θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε ό,τι έχετε ήδη ξεκινήσει. Είναι ιδιαίτερα καλή στιγμή για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες. Αποφασίστε να αναλάβετε δράση…. και μόλις αρχίσετε να νιώθετε παραγωγικοί και χρήσιμοι, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σας, θα αυξηθούν δραματικά.

Είναι κατάλληλη περίοδος, για οτιδήποτε σχετίζεται με την ανάπτυξή σας. Τι δεξιότητες θα θέλατε να μάθετε? Προσπαθήστε μόνο, να μην είστε πολύ επικριτικοί με τον εαυτό σας και με το πού βρίσκεστε τώρα.

Δεδομένου ότι η Παρθένος κυβερνά την υπηρεσία απέναντι στους άλλους, αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να συνεισφέρετε βοηθώντας κάποια άτομα χωρίς να περιμένετε την παραμικρή αναγνώριση. Αποφασίστε να κάνετε κάθε μέρα, μια απλή πράξη καλοσύνης. Θα εκπλαγείτε με το πώς θα βελτιωθεί η διάθεσή σας.

Η Παρθένος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο, που σημαίνει ότι είναι προσαρμόσιμη κι ανοιχτή στις αλλαγές. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να αλλάξετε τα πράγματα της ζωής σας που δεν λειτουργούν πλέον για εσάς. Δημιουργήστε μια λίστα – η Παρθένος λατρεύει τις λίστες- ελέγχοντας καθημερινά την πρόοδό σας.

Αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας είναι Παρθένος ή αν έχετε σχέση με Παρθένο, θα γνωρίζετε ότι ορίζουν για τον εαυτό τους και τους άλλους…. πολύ υψηλά πρότυπα.

Μπορούν να είναι εξαιρετικά επικριτικοί και απαίσιοι. Ωστόσο, αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με θετικό τρόπο, αν εστιάζετε σ’ αυτά που αγαπάτε σε κάποιον. Δώστε του πίστωση και ενθάρρυνση για τα πράγματα που κάνει σωστά. Κάντε σκοπό της ζωής σας, την αναζήτηση των στιγμών εκείνων, που κάποιος στη ζωή σας, κάνει κάτι πραγματικά εκπληκτικό ή υπέροχο. Τα μικρά πράγματα, είναι που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Η Παρθένος σας ενθαρρύνει να εστιάσετε σ’ αυτά τα μικρά πράγματα και να τα εκτιμήσετε. Αν κάποιος σας έχει αγοράσει ή σας έχει μαγειρέψει φαγητό, απολαύστε το! Πείτε του πόσο το απολαμβάνετε. Αν κάποιος τακτοποίησε το σπίτι ή το δωμάτιό σας, αναγνωρίστε το κι επαινέστε τον!

Αν μπορείτε να θέσετε αυτά τα μικρά πράγματα σε κίνηση στην καθημερινότητά σας, τότε θα παρατηρήσετε μια τεράστια βελτίωση στις σχέσεις σας. Η Παρθένος έχει να κάνει με την εστίαση στα μικρά πράγματα και την εμφάνιση της ομορφιάς στην απλότητα της ζωής.

Τρεις καλές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον εαυτό σας

1. Ποιες περιοχές της ζωής μου χρειάζονται θεραπεία?

2. Πώς μπορώ να είμαι πιο παραγωγικός?

3. Τι μπορώ να κάνω για να εμψυχώσω κάποιον άλλο?

Ποια ζώδια επωφελούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο το 2020

Αν ανήκετε στα ζώδια της Παρθένου, του Ταύρου και του Αιγόκερω, θα αισθανθείτε έντονα ενεργητικοί, καθώς ένας κόσμος γεμάτος πιθανότητες, διασκέδαση και περιπέτεια…. ανοίγεται μπροστά σας!

Τα υδάτινα ζώδια… Καρκίνος, Ιχθύες και Σκορπιός, θα έχουν ευκαιρίες να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να επεκτείνουν το κοινωνικό τους δίκτυο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, μπορεί να είναι λίγο δύσκολη για τους Δίδυμους και τον Τοξότη, ζητώντας να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, αν θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την τύχη τους.

Η Παρθένος κυβερνά το πεπτικό και το νευρικό σύστημα. Αν και θα είναι μια εξαιρετικά πολυάσχολη στιγμή, επιμείνετε στο κέντρο της άσκησης και του διαλογισμού, κάθε πρωί.

Φορέστε πράσινους ή γήινους τόνους. Ηρεμήστε το μυαλό σας, με βαθιές αναπνοές στην κοιλιά και με τη γιόγκα της Παρθένου. Στο διαλογισμό, εστιάστε στο τσάκρα του λαιμού.

Μια αποφασιστική Νέα σελήνη που ανοίγει ένα μαγικό παράθυρο 17/09

Κριός

Ώρα να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας, Κριέ! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τσεκάρετε την υγεία σας, να ασκηθείτε, να καθαρίσετε το γραφείο ή τα εισερχόμενά σας. Μπορεί να κουραστείτε λιγάκι, αλλά αυτή είναι η ευκαιρία σας, για να κάνετε τον κόσμο σας πιο όμορφο. Έρχεται μόνο μία φορά το χρόνο, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τη! Βγάλτε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας…και ξεκινήστε! Μία πολυάσχολη περίοδος σας περιμένει!

Ταύρος

Τι σας κάνει ευτυχισμένο, Ταύρε; Σας αρέσει η νέα σελήνη στην Παρθένο, γι’ αυτό και φτιάξτε τη λίστα σας. Δεν μιλάμε για δουλειές, αλλά για διασκέδαση! Η αναζήτηση της ευχαρίστησης, της αγάπης και της ευτυχίας…σας καλεί δυνατά και καθαρά. Μπορείτε να κάνετε μαθήματα ζωγραφικής, να ξεκινήσετε ένα δικό σας blog ή να δείτε με τον σύντροφό σας, μια όμορφη ταινία . Αυτή είναι η τέλεια κοσμική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να προσπαθήσετε να κάνετε ένα μωρό. Το νέο φεγγάρι της Παρθένου εγκαινιάζει μια χαρούμενη περίοδο διασκέδασης και δημιουργικής αυτό- έκφρασης.

Δίδυμοι

Ώρα να θέσετε το σπίτι, σαν πρώτη σας προτεραιότητα Δίδυμοι! Μπορεί να είναι κάλλιστα το φυσικό σας σπίτι, ή ένας σύντροφος, μια μετακόμιση, μια επισκευή ή κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Μπορεί όμως να είναι και ο εσωτερικός σας κόσμος και όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε ασφάλεια και θαλπωρή. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, είναι μια σχετικά εσωστρεφής περίοδος για εσάς. Αποφασίστε για τα επόμενα βήματά σας και ορίστε τον ακρογωνιαίο λίθο, για το επερχόμενο φθινόπωρο και χειμώνα.

Καρκίνος

Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση αγαπητέ Καρκίνε, καθώς ο κόσμος γύρω σας ζωντανεύει! Το σχολείο, τα ταξίδια, οι συναντήσεις, οι εξετάσεις, τα χαρτιά, τα βιβλία, οι συμβάσεις και οι επικοινωνίες…όλα σας καλούν τώρα. Πίσω από όλα αυτά, είναι μερικές δελεαστικές νέες ιδέες με τις οποίες θέλετε να πειραματιστείτε, γι’ αυτό βγάλτε την ατζέντα σας, κάντε μερικά τηλεφωνήματα….και ξεκινήστε. Ένα πολύ κοινωνικό, ενθαρρυντικό και παραγωγικό χρονικό διάστημα, βρίσκεται μπροστά!

 Λέων 

Ώρα να ελέγξετε τα οικονομικά σας, αγαπητέ Λέων. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξετάσετε τους λογαριασμούς σας και να διορθώσετε τυχόν ανεπάρκειες. Πού μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα ή να επενδύσετε την ενέργεια, το χρόνο ή τα χρήματά σας για να αποδώσουν καλύτερα? Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας. Αποφύγετε αυτές που δεν αξίζουν τον κόπο.

Η απόκτηση του ελέγχου της ζωής σας είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ξεκινά μια περίοδο αξιοποίησης των δυνατοτήτων σας. Ανασκουμπωθείτε και βγάλτε χρήματα!

Παρθένος

Είναι η σειρά σας στην κοσμική σκηνή, αγαπητή Παρθένε! Τα φώτα είναι αναμμένα, το κοινό σας περιμένει και ήρθε η ώρα για το ντεμπούτο σας! Δεν είναι ώρα για μετριοπάθειες.

Βγείτε μπροστά, δυναμικά! Ξεκινήστε να κάνετε σημαντικά βήματα για την επίτευξη όλων όσων επιθυμείτε, με όλη σας την καρδιά. Η νέα σελήνη ανανεώνεται στο ζώδιό σας μόνο μία φορά το χρόνο και είναι η καλύτερη ευκαιρία για να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας και να ξεκινήσετε τα πιο σημαντικά σας πρότζεκτ.

Αναδιαμορφώστε τον κόσμο σας! Ανανεώστε την εμφάνισή σας! Να είστε εγωιστές και να πάρετε το προβάδισμα! Ο Κόσμος το απαιτεί!

Ζυγός

Αυτή είναι μια εποχή πνευματικής κάθαρσης, αγαπητέ Ζυγέ. Είστε κουρασμένοι μετά το καλοκαίρι και χρειάζεστε λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε για τα επερχόμενα γενέθλιά σας. Είτε πρόκειται για ένα καταφύγιο είτε για να ξεκινήσετε ήσυχα τη δουλειά σας υπάρχουν πολλές προετοιμασίες που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια. Τα μυστικά – δικά σας ή άλλων – θα έρθουν στο φως μ’ αυτή τη νέα σελήνη στην Παρθένο και ίσως θελήσετε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείτε. Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τώρα και ετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα σε εργασία και σχέσεις, το φθινόπωρο!

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι η καλύτερη στιγμή, για να ξεκινήσετε τα μεγάλα σας σχέδια αγαπητέ Σκορπιέ! Είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τα μεγαλύτερα και πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι στην πραγματικότητα μερικούς ομοϊδεάτες. Αυτή η Νέα Σελήνη σας προσφέρει ακριβώς αυτό. Σας βοηθά να κάνετε νέους φίλους και να συμμετάσχετε σε μια καινούργια ομάδα. Οι ομαδικές επιχειρήσεις ευνοούνται τώρα, όπως κάθε προσπάθεια να κερδίσετε συμμάχους, να εκμεταλλευτείτε ευγενικά το κοινωνικό σας δίκτυο ή να μπείτε σε μια ομάδα, που διακρίνεστε περισσότερο. Μια πολύ κοινωνική και ικανοποιητική περίοδος ξεκινάει για εσάς. Αγγίζετε τα αστέρια!

Τοξότης

Η καριέρα σας απαιτεί έντονη εστίαση, αγαπητέ Τοξότη. Ασχοληθείτε σοβαρά με το μέλλον σας! Τι θέλετε από τη ζωή? Πού βλέπετε τον εαυτό σας σε μερικά χρόνια? Ποια είναι τα επόμενα βήματά σας? Οι άλλοι περιμένουν από εσάς να πάρετε αποφάσεις και ν’ αναλάβετε υπευθυνότητα. Όλα όσα κάνετε τώρα, είναι πιθανό να εξεταστούν, γι’ αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να αναλάβετε τη ζωή σας και να φυτέψετε μερικούς σπόρους για το μέλλον. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ξεκινά με ένα πολύ υψηλό προφίλ. Τώρα εσείς κάνετε κουμάντο….καθώς εργάζεστε για να φτάσετε στην κορυφή…. και η πίεση που θα νιώσετε, θα είναι εξίσου υψηλή.

 Αιγόκερως

Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ακούγεται σαν κάλεσμα για περιπέτεια, αγαπητέ Αιγόκερε! Είναι ένα μεγάλο συναρπαστικό διάστημα που κάνετε υπέροχες σκέψεις και ανυπομονείτε ν’ αναλάβετε μερικά ρίσκα. Είτε πρόκειται για αργοπορημένες διακοπές είτε για ένα πρότζεκτ που έχετε αναλάβει, έχετε μια αίσθηση ενθουσιασμού και απεριόριστων δυνατοτήτων . Ευδοκιμείτε στη δουλειά και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια ενθαρρυντική προσπάθεια, για μια καμπάνια μάρκετινγκ, μια διεθνή συμφωνία ή κάποια άλλη επεκτατική και επικίνδυνη επιχείρηση. Αυτό είναι επίσης ένα φανταστικό διάστημα, για να ταξιδέψετε ή να ξεκινήσετε το κολέγιο. Νέες εμπειρίες, σε πολλούς τομείς σας περιμένουν!

Υδροχόος

Αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας, αγαπητέ Υδροχόε! Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, και να πληρώσετε λογαριασμούς, φόρους, δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Είναι επίσης καιρός να έρθετε πιο κοντά με κάποιο άτομο. Η σφυρηλάτηση των άθραυστων δεσμών ευνοείται τώρα…. είτε με τράπεζες ή χορηγούς, είτε με τον σεξουαλικό σύντροφό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους και να αντιμετωπίζετε τη γυμνή αλήθεια σε όλες τις συναλλαγές σας. Η νέα σελήνη στην Παρθένο, ξεκινάει μια εποχή αλλαγών, έντασης και προσωπικού μετασχηματισμού.

Ιχθύες

Έχει μπαγιατέψει και παλιώσει ο κόσμος σας αγαπητοί Ιχθύες? Αφήστε τότε ν’ ανανεωθεί με τη φρέσκια ενέργεια της νέας σελήνης στην Παρθένο. Οι σχέσεις σας ωφελούνται περισσότερο τώρα, καθώς οι άλλοι λειτουργούν σαν καθρέφτης σας και αναζωογονούν τον μικρόκοσμό σας. Αν είστε ελεύθεροι, τότε βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Κάποιος απ’ αυτούς ίσως σας ταιριάζει. Απλά πείτε ΝΑΙ. Όσοι Ιχθύες είστε σε σχέση, θα ανανεώσετε και θα ενισχύσετε το δεσμό σας. Οι άλλοι έχουν πολλά να σας διδάξουν τώρα, άρα αφήστε τον σύζυγό σας, τον πράκτορα ή τον επιχειρηματικό σας συνεργάτη – ή ακόμα και ένα ολοκαίνουργιο κοινό – να ταρακουνήσει τον κόσμο σας! Ένα πολύ εξωστρεφές χρονικό διάστημα ξεκινά για εσάς.