Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Προβλέψεις – Σημαντικές και θετικές αλλαγές

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Προβλέψεις – Σημαντικές και θετικές αλλαγές

Καλώς ήλθατε στην Εποχή της Παρθένου, όπου η Νέα Σελήνη πέφτει στον αστερισμό της αμόλυντης παρθένας.

Η Παρθένος είναι ένα ζώδιο της γης που αντιπροσωπεύει την εργασία, την υγεία και την υπηρεσία. Τα νέα φεγγάρια είναι νέα ξεκινήματα.

Αυτή τη φορά σκεφτόμαστε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και τα ειλικρινή συναισθήματα που έχουμε για τη δουλειά μας.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σκιαγραφημένη από τον καλοκαιρινό ήλιο που φθίνει, μας καλεί στο χωράφι, στο γραφείο, στην τάξη. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, αυταπάτη ή περισπασμός για τον επόμενο μήνα. Αυτή είναι η δροσερή αυγή του φθινοπώρου, ο σίγουρος βηματισμός προς την αυλόπορτα του κήπου.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το φεγγάρι θα σχηματίσει ένα σχεδόν ακριβές τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό στον Ταύρο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, να μην πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο. Κι αυτό γιατί η Ουράνια επιρροή είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη. Ωστόσο, η υποστηρικτική φύση του τριγώνου υποδηλώνει – μάλλον διασφαλίζει – ότι η στάση μας απέναντι σ’ αυτές τις απροσδόκητες αλλαγές είναι ενθουσιώδης.

Στην πραγματικότητα θα βιώσουμε αυτήν την ιδιαίτερη κατάσταση του νου, όπου τίποτα δεν μπορεί να μας ταρακουνήσει… ό, τι κι αν συμβεί. Η καρδιά και το μυαλό μας είναι ανοιχτά και πάντα προσαρμόσιμα, έτοιμα να εκπλαγούν ευχάριστα. Καθώς πηγαινοέρχεται βιαστικά η Παρθένος, διδάσκει πραγματισμό και αποτελεσματικότητα.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε λίστες και χρονοδιαγράμματα. Είναι εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ό, τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Αυτό αγαπώ στην Παρθένο. Είναι τόσο συγκεντρωμένη και παραγωγική! Ναι, υπάρχει άγχος και τελειομανία που πρέπει να ξεπεραστούν στον κόσμο της, αλλά αν μάθουμε να δουλεύουμε μ’ αυτήν την ενέργεια με τρόπο υγιή για το μυαλό και το σώμα μας, μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά.

Όμως για τους Παρθένους πρέπει να το επαναλάβω: είναι εντάξει να χαλαρώσετε, πολυάσχολες μέλισσες. Είναι εντάξει να κοιμάστε και να τρέφετε το σώμα σας και να φορτίζετε τις μπαταρίες σας. Είναι κάτι που χρειάζεται να το κάνετε. Αυτό είναι το μαγικό παράδοξο της Παρθένου: όσο περισσότερο ξεκουραζόμαστε και επαναφορτιζόμαστε, τόσο πιο παραγωγικοί είμαστε.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ασφυκτικά γεμάτη με πλανητικά γεγονότα, ξεκινώντας νωρίς το πρωί με ένα αρμονικό τρίγωνο μεταξύ Άρη στην Παρθένο και ανάδρομου Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια χαρούμενη και υψηλής ενέργειας επιρροή που μας κρατά ξύπνιους τη νύχτα. Φέρνει περισσότερη ενέργεια στον ψυχισμό μας, από ό, τι στο σώμα μας. Το σώμα μας θα είναι κουρασμένο και το μυαλό μας θα «δουλεύει». Περίπου 45 λεπτά αργότερα, η Αφροδίτη στον Ζυγό τριγωνίζει τον ανάδρομο Δία στον Υδροχόο. Αυτή η επιρροή είναι εύκολη, ήρεμη, ψυχρή, συνεργατική.

Σκεφτείτε την ομορφιά, την ανάλυση και την αρμονία. Στο τέλος της ημέρας, περίπου 40 λεπτά μετά την ακριβή εμφάνιση της Νέας Σελήνης, ο Ήλιος τριγωνίζει τον Ουρανό. Αυτή είναι άλλη μια πολύ ευτυχισμένη και κοινωνική επιρροή. Πολύ διεγερτική. Ανεβάζει την αδρεναλίνη!

Προβλέψεις:

Κριός 

Αγαπητοί Κριοί, η είσοδος της νέας εβδομάδας σας φέρνει πολύ κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας! Κάποιους να τους έχετε θέσει εδώ και καιρό αλλά ως τώρα δεν ήσασταν σε θέση να τους εξελίξετε. Να ξέρετε ότι συνεργάτες και φίλοι θα σταθούν στο πλευρό σας για να στηρίξουν τα εγχειρήματά σας!

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, ορμήστε στην καινούργια εβδομάδα με θετική οπτική και πίστη στον εαυτό σας! Αν κάτι αρνητικό ή δυσάρεστο βρεθεί στην πορεία σας, μην πρέπει να επιτρέψετε να σας αποθαρρύνει αλλά συνεχίστε να προχωράτε. Σύντομα θα έχετε λύσεις για κάθε πρόβλημα που αναχαίτιζε την πρόοδό σας και καθυστερούσε την εξέλιξη των σχεδίων σας. Αποδεχθείτε τα πράγματα ως έχουν, μην τα αρνείστε ή προσπαθείτε να τα αλλάξετε!

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η αρχή της νέας εβδομάδας αποτελεί την ιδανική στιγμή για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας! Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε ευχή σας, αρκεί να μένετε προσγειωμένοι και να μην βιάζεστε. Οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να δίνουν τα αποτελέσματα που λαχταράτε και θα γευτείτε την επιτυχία που σας αξίζει. Διαθέστε περισσότερο χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους!

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, κάποιες δυσχέρειες ενδέχεται να προκύψουν στην αρχή της νέας εβδομάδας… Τα άστρα δεν είναι πολύ φιλικά απέναντί σας και ίσως δυσκολέψουν την εξέλιξη των εγχειρημάτων σας. Αλλά εσείς δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, αφήστε τις συγκυρίες να εξελιχθούν. Όταν η ατμόσφαιρα βελτιωθεί, θα είστε έτοιμοι να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας. Αν και τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα εκφράζουν υπερβολικές απαιτήσεις, εσείς μην σπαταλήσετε την ενέργειά σας με τα προβλήματα τρίτων!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, νέα ξεκινήματα στα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σας έρχονται με τη νέα εβδομάδα! Περνάτε σε μια πιο δυναμική φάση ζωής, γι’ αυτό θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την ενέργεια και τη δημιουργικότητά σας. Φροντίστε να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα που σας καθυστερούσε και αναχαίτιζε την πρόοδό σας!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με εξαιρετική διάθεση και ορμή! Κάποιες σημαντικές και θετικές αλλαγές έρχονται, που θα σας ανανεώσουν και θα σας δώσουν χρόνο για να ξεκουραστείτε. Με τονωμένη την ενέργειά σας, θα γεμίσετε ηθική ικανοποίηση!

Ζυγός

Η ελαστικότητα είναι η εντολή της νέας εβδομάδας για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Μην επιμένετε ότι ξέρετε τα πάντα, προτιμήστε να χειρίζεστε τα πάντα με την απαράμιλλη διπλωματία σας και δεν θα απογοητευθείτε. Η ευθύτητα και η ειλικρίνεια θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πάντων, καθώς θα ξέρουν τη στάση σας απέναντί τους. Έτσι θα διασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις στο μέλλον!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με καινούργια οπτική! Αφού κάνατε έναν απολογισμό ζωής και συνειδητοποιήσατε πόση απόσταση έχετε διανύσει, ξέρετε τι θέλετε να πετύχετε στη συνέχεια. Αυτή η ενδοσκόπηση σας βοήθησε να ωριμάσετε και να πατήσετε πιο γερά στη γη. Είναι καιρός πλέον να κάνετε τα επόμενα βήματα για τα σχέδιά σας χωρίς φόβο, γιατί έχετε τα άστρα στο πλευρό σας!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με εστίαση! Κάποια σημαντικά θέματα είναι άμεσης προτεραιότητας, απασχολούν το μυαλό σας και πρέπει πλέον να τα επιλύσετε. Μετά θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε, έχοντας και τα άστρα στο πλευρό σας. Με την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που θα σας παράσχουν, μπορείτε να ξεπεράσετε όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σας!

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ζυγίστε κάθε σας κίνηση και προσέξτε τη συμπεριφορά σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας! Με άρτιο προγραμματισμό και μεθοδικότητα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Μην ξεχνάτε ότι ενίοτε χρειάζονται έξυπνοι ελιγμοί για να προοδεύετε… Χαμηλώστε τη φωνή σας, μην αντιδράτε συναισθηματικά και αφήστε τη λογική να σας καθοδηγήσει!

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, μπορεί να νιώσετε ότι δυσκολεύεστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας στην αρχή της νέας εβδομάδας… Αυτό που χρειάζεστε, είναι αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για να βρείτε ξανά τη ροή των πραγμάτων. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την πορεία σας προς την επιτυχία, γι’ αυτό μείνετε σε ετοιμότητα ώστε να τα απομακρύνετε άμεσα!

Ιχθύες

Η διάθεσή σας είναι λίγο πεσμένη την είσοδο της νέας εβδομάδας, αγαπητοί Ιχθύες. Γι’ αυτό ευθύνεται ο αρνητισμός που υπάρχει στο περιβάλλον σας. Αλλά αυτή η αστάθεια δεν πρόκειται να εξαφανιστεί εν μία νυκτί, θα συνεχίσετε να είστε κάπως συγχυσμένοι. Το κλειδί είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι και να παρακολουθείτε τα τεκταινόμενα!