Νέα Σελήνη Απριλίου – Νέα ξεκινήματα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νέα Σελήνη Απριλίου – Νέα ξεκινήματα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Με τη Νέα Σελήνη του Απριλίου μπορεί να δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται 

Ανάψτε τους κινητήρες σας, γιατί η νέα Σελήνη του Απριλίου 2021 ενεργοποιεί τους στόχους σας…. και σας εμπνέει να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε. Στις 12 Απριλίου, αυτή η σεληνιακή φάση , σηματοδοτεί την πρώτη Νέα Σελήνη της άνοιξης.

Η αίσθηση της ανανεωμένης ενέργειας που δημιουργείται από την εποχιακή αλλαγή θα φορτίσει αυτή τη φάση, με τη δύναμη ενός καινούργιου ξεκινήματος.

Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το θετικό κλίμα, θα θέλετε σαφώς να μάθετε πώς η νέα Σελήνη του Απριλίου 2021 θα επηρεάσει το ζώδιο σας. Το νέο φεγγάρι αυτού του μήνα λαμβάνει χώρα στο θεμελιώδες πύρινο ζώδιο του Κριού, που συνδέεται με την ηγεσία, το θάρρος και την επιτάχυνση των καταστάσεων.

Τα νέα φεγγάρια στην αστρολογία συνδέονται με νέα ξεκινήματα. Και επειδή ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, αυτή η σεληνιακή τοποθέτηση καθιστά αυτό το διάστημα, επιπλέον ευοίωνο, για την έναρξη νέων έργων ή τον καθορισμό προσωπικών στόχων. Αν υπήρχε ποτέ μια στιγμή που μπορούσατε να γίνετε ιδιαίτερα διεκδικητικοί και να αναλάβετε την ευθύνη….είναι αυτή εδώ η στιγμή.

Αυτή η φάση, είναι μέρος ενός συμπλέγματος πλανητών στο ζώδιο του Κριού, καθώς ο Ήλιος και η σελήνη θα ενωθούν με την Αφροδίτη (αγάπη) και τον Ερμή (επικοινωνία) – που συνδυάζουν τις πνευματικές μας σκέψεις και τις ρομαντικές μας αξίες, με τη Νέα Σελήνη.

Αυτή η πλανητική ομάδα μας δίνει την ευκαιρία να διασφαλίσουμε ότι θέτουμε στόχους που όχι μόνο έχουν λογική… αλλά παράλληλα αντηχούν βαθιά μέσα στις καρδιές μας. Όλοι θα είναι περισσότερο παρορμητικοί και ιδιαίτερα δραστήριοι κατά τη διάρκεια αυτής τη φάσης, αλλά αν θέλετε να μάθετε τον καλύτερο τρόπο για να κατευθύνετε την ενέργειά σας, διαβάστε το νέο ωροσκόπιο του Απριλίου του 2021.

Κριός

Χρόνια πολλά, Κριέ! Αυτό το νέο φεγγάρι μοιάζει μ’ ένα προσωπικό νέο ξεκίνημα για σας, καθώς προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να λάμψετε με έναν νέο και δημιουργικό τρόπο. Θέστε νέους στόχους, κάντε μερικές τολμηρές επιλογές ή βρείτε νέους τρόπους για να πείτε την αλήθεια σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ο κόσμος θέλει να δει την αυθεντική λάμψη σας, γι’ αυτό πάρτε κουράγιο και νιώστε ενθουσιασμένοι… όντας ο εαυτός σας!

Ταύρος

Ενώ αυτό το νέο φεγγάρι θα εκδηλωθεί με μια φυσική ώθηση ενέργειας για μερικά ζώδια, όμως εσάς μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εξαντλημένοι, Ταύρε! Χρησιμοποιήστε αυτήν την ήσυχη σεληνιακή στιγμή για προσωπική σκέψη και ξεκούραση. Μην προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε όλα όσα υπάρχουν στη λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Αν έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και χαλαρώσετε, θα μπορέσετε να διασαφηνίσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι

Γυρίζετε σελίδα στην κοινωνική σας ζωή, Δίδυμοι…κι έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με φίλους. Γίνεστε ηγέτης μεταξύ των συνομηλίκων σας και σχεδιάζετε μερικές συναρπαστικές δραστηριότητες με την παρέα σας – είτε αυτό σημαίνει μια βραδιά με φίλους ή κάποιες ευχάριστες στιγμές με τους συναδέλφους σας. Συγκεντρώστε την παρέα σας και αναλάβετε πρωτοβουλία.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα για καινούργια ξεκινήματα στην επαγγελματική σας ζωή, Καρκίνε. Θα αρχίσετε να δείχνετε την αποφασιστική σας πλευρά. Μην αποφύγετε να κυνηγήσετε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, να υποδείξετε τον εαυτό σας για μια προαγωγή στη δουλειά σας ή να εξηγήσετε στα αφεντικά σας το συγκεκριμένο λόγο, που αξίζετε μια αύξηση. Είστε ο πολύτιμος υποστηρικτής του εαυτού σας… και να θυμάστε πως…. αν δεν φωνάξετε, κανείς δεν θα σας ακούσει.

Λέων

Αυτό το νέο φεγγάρι ξεκινά μια συναρπαστική νέα περιπέτεια για σας Λέοντα. Ο ουρανός είναι το όριο σε ό, τι μπορείτε να πετύχετε! Γι’ αυτό εκδηλώστε το όραμά σας για το μέλλον, σαν να είναι κάτι πραγματικά εφικτό. Είναι μια ευοίωνη στιγμή για να κάνετε κάποια έξτρα μαθήματα, να κλείσετε ένα ταξίδι για μακρινά μέρη ή να κάνετε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Αν είστε γενναίοι….θα αποκομίσετε τα οφέλη των ρίσκων σας.

Παρθένος

Είναι φυσιολογικό να φοβάστε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε, Παρθένε! Όμως αυτό το νέο φεγγάρι σας υπενθυμίζει πως είστε αρκετά δυνατοί για να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε «τέρας» κρύβεται κάτω από το κρεβάτι σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε με τόλμη και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σας – οικονομικές ή συναισθηματικές. Πληρώστε ό, τι οφείλετε, ώστε να καθαρίσετε τη συνείδησή σας… και απαλλαγείτε από αποσκευές που σας βαραίνουν.

Ζυγός

Ο έρωτας τριβελίζει τις σκέψεις σας τώρα Ζυγέ ! Όμως οι σχέσεις δεν διατηρούνται, με την συνεχή προσπάθεια του ενός από τους δύο για την διατήρηση της ηρεμίας και της ασφάλειας στη σχέση. Η υπεράσπιση του εαυτού σας και η ιεράρχηση των δικών σας αναγκών, σκέψεων και απολαύσεων…. είναι εξίσου σημαντική με την πραγματοποίηση κάποιων συμβιβασμών. Αν το ταίρι σας δεν μπορεί να το διαχειριστεί, ίσως επανεξετάσετε αν αυτή η σχέση, λειτουργεί πραγματικά.

Σκορπιός

Αυτό το νέο φεγγάρι σας εμπνέει να αναλάβετε την καθημερινότητά σας και να ασχοληθείτε σοβαρά με την υγεία σας, Σκορπιέ. Είτε πρόκειται για την έναρξη μιας προκλητικής καθημερινής άσκησης ή τη δέσμευση να διατηρήσετε ένα πιο οργανωμένο πρόγραμμα, θα έχετε την ώθηση και την ενέργεια που χρειάζεστε, για να κάνετε ένα νέο και πιο παραγωγικό ξεκίνημα στην καθημερινή σας ζωή.

Τοξότης

Φλερτάρετε Τοξότη! Αυτό το νέο φεγγάρι ανάβει φωτιά στις αισθήσεις σας και σας στρέφει προς την ερωτική σας ζωή! Αν ψάχνετε ένα καινούργιο έρωτα, θα είναι τυχερό διάστημα για να βρείτε το γοητευτικό σύντροφο που επιθυμείτε. Αν βρίσκεστε σε σχέση, με τον ενθουσιασμό σας θα εμπνεύσετε την ερωτική σας ρουτίνα με κάτι δημιουργικό, που θα αναζωογονήσει τα πάθη σας.

Αιγόκερως

Αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει ένα νέο κεφάλαιο στην καρδιά σας, Αιγόκερε. Τα οικογενειακά ή συναισθηματικά ζητήματα μπορεί να απαιτήσουν ιδιαίτερη προσοχή τώρα…γι’ αυτό βάλτε σε αναμονή τα επαγγελματικά σας, για να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Συμφιλιωθείτε με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή με τον αγαπημένο σας. Πάνω απ’ όλα όμως…εγκαταλείψτε τις μνησικακίες σας. Τώρα είναι ώρα να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.

Υδροχόος

Οι καινοτόμες ιδέες σας, δεν εξυπηρετούν κανέναν αν δεν τις εκφράσετε Υδροχόε. Αυτό το νέο φεγγάρι σας ζητά να τολμήσετε να συνδεθείτε με τους άλλους, εκφράζοντας τις σκέψεις σας με έναν συναρπαστικό νέο τρόπο. Περάστε λίγο χρόνο ερχόμενοι σε επαφή με άτομα που σας εμπνέουν και σας ευχαριστούν.

Ιχθύες

Αυτό το νέο φεγγάρι ξεκαθαρίζει τα πράγματα στην οικονομική σας ζωή και σας δίνει το κίνητρο που χρειάζεστε για να ενισχύσετε το παιχνίδι σας. Ήρθε η ώρα να αυξήσετε τα ποσοστά σας στη δουλειά και να εκδηλώσετε κάθε είδους αφθονία στη ζωή σας, Ιχθύες. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε από τον εργοδότη ή τους πελάτες σας, αυτό που γνωρίζετε πως σας αξίζει!