Νέα Σαλαμίνα Vs Ανόρθωση 1-1, Εθνικός Vs Αλκή 0-1, ΑΕΛ Vs Άρης 1-0

Νέα Σαλαμίνα Vs Ανόρθωση 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι της Αμμοχώστου μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Ανόρθωσης.

Σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα και πήραν από ένα βαθμό.

Ο Ράγιος με απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ για την Ανόρθωση στο 16ο λεπτό και ο Νταμάχου με κεφαλιά στο 73ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta, τη Δευτέρα στις 19:00 ο Ολυμπιακός αγωνίζεται με τη Δόξα στην κοινή τους έδρα, το Μακάρειο Στάδιο.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Ανόρθωση.

Εθνικός Vs Αλκή 0-1

Νίκη στις καθυστερήσεις για την ΑΕΛ επί του Άρη στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σασί με κεφαλιά πέτυχε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 και χαρίζοντας στην ΑΕΛ τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα.

Λίγο νωρίτερα, στο 86′, ο Άρης έχασε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νικολίτα και το απέκρουσε ο τερματοφύλακας Βοζίνια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα του να σκοράρει λίγο αργότερα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

 

ΑΕΛ Vs Άρης 1-0

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Αλκή Ορόκλινης στο Πρωτάθλημα Cyta. Η νεοφώτιστη ομάδα νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τον Εθνικό Άχνας και πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Ντιγκρουτζιά στο 74ο λεπτό με όμορφο μακρινό σουτ. Στους μηδέν βαθμούς ο Εθνικός που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο ξεκίνημα του νέου Πρωταθλήματος.