Νέα εποχή για την Ομόνοια – Υπερψηφίστηκε η καταστατική αλλαγή

Νέα εποχή για την Ομόνοια . Υπερψηφίστηκε η καταστατική αλλαγή κι έτσι το ιστορικό σωματείο των πρασίνων αλλάζει σελίδα.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης έδωσαν ισχυρή εντολή στο  συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου να επικυρώσει τη συμφωνία με τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου και να του μεταβιβάσει το ποδοσφαιρικό τμήμα για τα επόμενα 10+5+5 χρόνια.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα συστάθηκε σε εταιρεία με απώτερο στόχο να λειτουργήσει σε επαγγελματικά πλαίσια και να οδηγήσει την ομάδα σε πορεία ανάκαμψης,  οικονομικής και αγωνιστικής.

Από αύριο ξημερώνει νέα μέρα για την Ομόνοια. Ο  Παπασταύρου αναμένεται στην Κύπρο μέχρι τις 4-5 Ιουνίου και η Ομόνοια αρχίζει από αύριο τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο, ενώ θα γίνει στελέχωση της εταιρείας.

Ο κ. Παπασταύρου θα τροχοδρομήσει τις εξελίξεις, θα βάλει σε λειτουργία το πλάνο του προκειμένου να ξεκινήσει με κάθε επισημότητα ο προγραμματισμός της νέας περιόδου.

Ο πρώτος που θα ανακοινωθεί άμεσα θα είναι ο τεχνικός διευθυντής, ο Ανχέλ Ρουίζ Γκόμες, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της… νέας Ομόνοιας.