Νέα επίθεση του Κυπριανού προς Αναστασιάδη

Ο Γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού αναφέρθηκε σε ομιλία του στα εγκαίνια του Οικήματος ΑΕΚ Κυθρέας, στην Αγλαντζιά, στην πιθανή εκλογή Αναστασιάδη στην προεδρία της Κύπρου, κάνοντας λόγο για “πισωγύρισμα για τον τόπο” σε μια τέτοια περίπτωση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ένα απόσπασμα της έκθεσης της Deutche Bank για την Κύπρο όπου αναφέρεται στον κ.Αναστασιάδη: «Ο Αναστασιάδης υποσχέθηκε να συμμορφωθεί με τους όρους της διάσωσης και άρα θα είναι πιο εύκολο να στηρίξει τις ιδιωτικοποιήσεις. Ενώ έχει δηλώσει πρόσφατα ότι οι ιδιωτικοποιήσεις δεν αποτελούν μέρος της ατζέντας, η εν λόγω δήλωση, κατά την άποψη μας, αποτελεί πιθανώς μια πολιτική κίνηση εν όψει των εκλογών. Θα μας προκαλούσε έκπληξη αν αντιτασσόταν σθεναρά στις απαιτήσεις της Τρόικας για τις ιδιωτικοποιήσεις».

Ενώ συνέχισε την επίθεση του προσθέτοντας πως ο Ν.Αναστασιάδης : «εξαγγέλλει πολλά και διάφορα σήμερα στο προεκλογικό παζάρι. Όμως το λογαριασμό θα τον στείλει στο λαό, στους εργαζόμενους, στους νέους, στους συνταξιούχους, στους αγρότες και στους άνεργους να τον πληρώσουν»