Νέα αεροπορική εταιρεία γεννιέται…

Από έγκυρες πηγές της Λαιμητόμος.com, ο πρόεδρος της δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επεξεργάζεται εδώ και λίγες μέρες την υλοποίηση σχεδίου Β’ τον οποίο αφορά την αυθημερόν γέννηση νέας αεροπορικής εταιρείας.

Η νέα αεροπορική εταιρεία θα έχει λιγότερους υπαλλήλους και σίγουρα λιγότερα αεροσκάφη ούτως ώστε τα κόστα να είναι χαμηλά. Η κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη έχει ετοιμάσει το σχέδιο Β στη περίπτωση που η γενική συνέλευση των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές τη Δευτέρα αποφασίσουν τη κήρυξη απεργίας.

Σε τέτοια περίπτωση οι Κυπριακές Αερογραμμές θα κατεβάσουν ρολά και πάμε στην ίδρυση της νέας εταιρείας. Το σχέδιο αυτό στηρίζουν εκτός του προέδρου αρκετά πολιτικά πρόσωπα μεταξύ των οποίων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΔΗΚΟ, βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος σε ραδιοφωνική εκπομπή εξέφρασε την άποψη του για το σχέδιο Β.

Το σχέδιο Β στήριξε και πριν από  μερικές εβδομάδες ο τέως πρόεδρος των Κ.Α, Κίκης Λαζαρίδης.

Για να μη ξεχνιόμαστε όμως τη “κάτω βόλτα” οι Κ.Α. την πήραν επί προεδρίας του Χάρη Λοιζίδη ο οποίος δημιούργησε τη ζημιογόνα  Hellas Jet και … αν είναι δυνατόν ήθελε να αγοράσει και την Ολυμπιακή τότε…

Το βατερλό βέβαια ήρθε με τη διοίκηση του “μηχανικού” διευθύνοντα συμβούλου και προέδρου των Κ.Α. Γιώργου Μαυρόκωστα…

Τώρα πια είναι μονόδρομος για το σχέδιο Β..

Η Κύπρος στενάζει λόγω της οικονομικής κρίσης και οι συντεχνίες ζητούν αποζημιώσεις…

Έλεος πια…