Νάταλι Πόρτμαν: Ο φετινός Μήδας του Χόλιγουντ

Η λίστα του γνωστού περιοδικού Forbes με τους ηθοποιούς που αποφέρουν στα στούντιο παραγωγής, για τα οποία δουλεύουν, το πιο υψηλό ποσό στο Box Office για κάθε δολάριο που επενδύεται στην αμοιβή τους, ανακοινώθηκε.

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, βρίσκεται δικαιωματικά η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν που η συμμετοχή της στην ταινία ” Μαύρος Κύκνος” δεν της απέφερε μόνο το Όσκαρ και τον έρωτα της ζωής της αλλά και τεράστια επιτυχία. Συγκεκριμένα, για κάθε δολάριο που πληρώνεται η ηθοποιός, η εταιρεία της εισπράττει 43 δολάρια.

Δεύτερη στη λίστα είναι το κορίτσι που ουκ ολίγο έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και δεν είναι άλλη από την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), την πρωταγωνίστρια του “Twilight”, η οποία για κάθε δολάριο που υπάρχει στον μισθό της δίνει πίσω 41 δολάρια.

Στην τρίτη θέση θα συναντήσουμε τον Σία Λα Μπούφ (Shia LaBeouf), ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ταινία “Transformers” και για κάθε δολάριο επιστρέφει στην εταιρεία του 36 δολάρια και στην τέταρτη θέση είναι το έτερον ήμισυ της Κρίστεν Στιούαρτ που δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) που αποφέρει 32 δολάρια.

Από τη λίστα δεν έλειψαν οι Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe), Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και Έιμι Άνταμς (Αmy Adams).