Μ.Γιωργάλλας: Κανένας βανδαλισμός δεν θα τρομοκρατήσει το Ευρωπαικό κόμμα

Για το νέο περιστατικό βανδαλισμού των γραφείων του ΕΥΡΩΚΟ, προέβη σε δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μιχάλης Γιωργάλλας.

«Είναι το τρίτο περιστατικό πρόκλησης ζημιών και βανδαλισμού των κεντρικών γραφείων του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ τις τελευταίες ημέρες και δυστυχώς πλέον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε τυχαίο, ούτε μεμονωμένο. Ελπίζαμε να ήταν έργο ανεγκέφαλων περαστικών. Όμως μετά και την τρίτη περίπτωση, που τα γραφεία του κόμματος γίνονται στόχος βανδάλων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιοι προσπαθούν να προκαλέσουν ένταση», είπε ο κ. Γιωργάλλας και συνέχισε:

 

 

«Δεν γνωρίζουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις αυτές τις πράξεις. Εμπιστευόμαστε τις αρμόδιες αρχές, στις οποίες καταγγείλαμε τα γεγονότα και θα αναμένουμε το πόρισμα των ερευνών τους. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι κάποιοι διαχρονικά ενοχλούνται από την πολιτική δράση του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Εμείς τους στέλλουμε το μήνυμα ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται φυσικά να μας τρομοκρατήσουν και βεβαίως δεν θα επηρεάσουν την προσπάθεια που καταβάλλει το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ για το καλό της πατρίδας και του λαού μας», τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και κατέληξε:

«Ειδικά στις μέρες που διανύουμε επιβάλλεται να απομονωθούν αυτοί που επιζητούν τον διχασμό και την ένταση και να επικρατήσει ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις και στους πολίτες ο μεγαλύτερος βαθμός ενότητας και σύμπνοιας. Αυτό χρειάζεται η Κύπρος για να αντιμετωπίσει την κρίση και τα προβλήματα και όχι διχόνοια και ένταση».

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ