Μύκονος: Η σέξι ”topless” πόζα της Σύλβιας Δεληκούρα… (Photo)

Την σέξι πλευρά του εαυτού της θέλησε να δείξει η Σύλβια Δεληκούρα με ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

H ηθοποιός που συμμετέχει στην παράσταση στο «Άλσος» «Το δικό μας σινεμά» απέδρασε για λίγες μέρες με τον σύζυγό της στη Μύκονο όπου χαλάρωσε και κολύμπησε στην πισίνα του ξενοδοχείου.. Όπως εξήγησε η ίδια αυτή η φωτογραφία είναι μια φωτογραφία που ποζάρει όχι ως μαμά αλλά ως σέξι γυναίκα.

«Είναι φωτογραφια από ένα υπεροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπέροχο μέρος !!! Και είναι μια στιγμη μου όχι σαν Μαμα αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy ?! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμα που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω»… έγραψε η Σύλβια κάτω από την σέξι φωτογραφία της!

 

View this post on Instagram

 

Είναι φωτογραφια από ένα υπεροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπεροχο μέρος το @myconiankorali !!! Και είναι μια στιγμη μου όχι σαν Μαμα αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy 🤭😂😂😂😂!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμα που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω… 🥰🥰 #mothers #power #woman #mylove #dimitris🦖 #happiness ☀️

A post shared by Silvia Delikoura (@silviadelikoura) on