Μόνο με 50 ευρώ ταξίδεψε μόνη της με Boeing 737..! (Video)

Μόνο 50 ευρώ κόστισε το εισιτήριο της Karon Grieve από τη Γλασκώβη, για την Κρήτη, αλλά ταξίδεψε στην πρώτη θέση με το ανάλογο service VIP και μάλιστα εντελώς μόνη στο Boeing 737 των 189 θέσεων.

Οταν η κ. Grieve έφτασε στο γκισέ παραξενεύτηκε βέβαια, όπως είπε στο BBC. Ο υπάλληλος μάλιστα αστειεύτηκε μαζί της ρωτώντας την αν μπορεί να μαντέψει πόσοι συνταξιδεύουν μαζί της και εκείνη απάντησε δέκα. Εκείνος της είπε ότι είναι ακόμα δύο. Τελικά όμως ήταν η μοναδική επιβάτης, αφού οι άλλοι δύο δεν προσήλθαν στον έλεγχο.

Ετσι η κ. Karon Grieve όχι μόνο διάλεξε τη θέση της αλλά είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το πλήρωμα και την πιλότο, ενώ οι ανακοινώσεις απευθύνονταν σε αυτήν προσωπικά. Συχνά της γινόταν και εναέρια «ξενάγηση»: «Γεια σου Κάρον, αριστερά βλέπουμε την Κροατία». Ήταν μια απόλυτα σουρεαλιστική εμπειρία, όπως είπε η κ. Grieve στο BBC.

Η εταιρεία πάντως ανακοίνωσε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εντελώς ασυνήθιστο στο τέλος της τουριστικής περιόδου προς τους κλασικούς προορισμούς. Συνολικά δε, αυτή η θερινή περίοδος υπήρξε πολύ επιτυχημένη.

https://www.youtube.com/watch?v=wHtEEsBoy8g