Μόνιμος στα …τηλεοπτικά κανάλια ο Κιττής!

Μόνιμη θέση στα τηλεοπτικά «παράθυρα» θα πρέπει πλέον να διεκδικήσει ο Πρόεδρος της Cyta Στάθης Κιττής, που τις τελευταίες ημέρες έχει πάρει με τη σειρά τα κανάλια για να διαφημίσει το έργο που παράγει η Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και για αυτό – όπως υποστηρίζει – δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πουληθεί.

Ο κ. Κιττής που έχει διορισθεί στον ημικρατικό οργανισμό της Cyta από την τέως κυβέρνησης του Δημήτρη Χριστόφια και το ΑΚΕΛ, προχθές Τρίτη εμφανίστηκε στο ΡΙΚ, το πρωί της Τετάρτης στο Mega Κύπρου και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στο Sigma! Κοινό σημείο αναφοράς όλων αυτών των δημόσιων τοποθετήσεων του, ήταν η …προώθηση του έργου που παράγει, κατά τα λεγόμενά του, η Αρχή Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου.

Αυτό όμως που παραλείπει να θίξει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των εμφανίσεων του, είναι η ζημιά που υπήρξε στη Cyta Ελλάδος το διάστημα της δικής του προεδρίας. Είναι πλέον καιρός να αντιληφθεί ο Πρόεδρος της Cyta πως η Κύπρος έχει μια νέα δημοκρατική κυβέρνηση που δεν συμμερίζεται και δεν ακολουθεί τις σταλινικές μεθόδους της προηγούμενης.

Ο άλλοτε Γενικός Γραμματέας του ΔΗΚΟ, μετέπειτα στέλεχος του ΔΗΣΥ και εσχάτως -μετά το διορισμό του από το Δ. Χριστόφια- του ΑΚΕΛ, αντί να γυροφέρνει τα κανάλια θα έπρεπε να έχει υποβάλλει την παραίτησή του για να διευκολύνει το έργο της νέας κυβέρνησης…