“Μπρούσκο”: Πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου

Ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 εξέδωσε ανακοίνωση για την πρώτη προβολή του Μπρούσκο. Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15 με διπλό επεισόδιο και από Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:00 στον ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

Σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι, ένα παραμύθι για μεγάλους… έρωτες, μάγεψε όσους παραβρέθηκαν στον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ».

Τον μεθυστικό κόσμο του «Μπρούσκο», της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, γνώρισαν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι παρακολούθησαν μέσα από μια ξεχωριστή προβολή τα 2 πρώτα επεισόδια. Ανάμεσα στο κοινό ήταν επίσης ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, όπως και πολλοί από τους πρωταγωνιστές, μεταξύ αυτών: ο Αποστόλης Τότσικας, η Εβελίνα Παπούλια, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ελένη Βαΐτσου, ο Αντώνης Καρυστινός, η Τζόυς Ευείδη, ο Κούλλης Νικολάου, ο Στέφανος Μιχαήλ.

Η γνωστή αφηγήτρια παραμυθιών, Σάσα Βούλγαρη, εισήγαγε με μοναδικό τρόπο το κοινό στην ιστορία της νέας σειράς του ΑΝΤ1. Δημιουργώντας μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, ταξίδεψε τους καλεσμένους στην ιστορία μας που είναι γλυκιά, αλλά και πικρή, σαν το παλιό κρασί… όπως το «Μπρούσκο». Στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή των επεισοδίων.

Στο τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι παρευρισκόμενοι συνομίλησαν και ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στο «Μπρούσκο».

Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

mprousko2