Μπρουσιάνος: ”Καμία εμπλοκή Μελισσανίδη”

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ενισχύει την Ένωση προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Δημήτρη Ανάκογλου.

Ο Ηλίας Μπρουσιάνος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» κι υποστήριξε πως η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει σωστή διαχείριση των όσων χρημάτων είναι διαθέσιμα, έτσι ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της και να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό, ενώ παράλληλα διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει βοηθήσει οικονομικά τον «δικέφαλο» στην περίπτωση του Ανάκογλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πρόβλημα με την καταβολή των μισθών στους εργαζομένους:

«Ειδικά οι εργαζόμενοι, ξέχωρα οι ποδοσφαιριστές, έχουν δείξει τρομερή συμπεριφορά. Δεν είναι χρήματα από την ΠΑΕ. Είναι από εμάς τους Supporters, από αυτόν τον άνθρωπο».

Για το αν βοήθησε οικονομικά ο Μελισσανίδης:

«Δεν ισχύει αυτό για τον Μελισσανίδη. Δεν βοήθησε οικονομικά. Ο κ. Μελισσανίδης είναι άρρωστος ΑΕΚτζής. Μπορεί να αγοράσει… τριάντα ΑΕΚ! Αλλά καλώς ή κακώς δεν επιθυμεί να εμπλακεί. Ότι παρακολουθεί και νοιάζεται είναι δεδομένο. Έχει πάρει, όμως, μία απόφαση να μην εμπλακεί».

Για τα χρήματα που θα πάρει ο Πανσερραϊκός:

«Κάποια χρήματα θα πάρει ο Πανσερραϊκός. Έγινε μία μεταγραφή με happy end και αυτό έχει σημασία. Ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες».

Για τον Δημήτρη Βιντιάδη:

«Ο χρόνος τελείωσε. Έχουμε Γ.Σ. τη Δευτέρα. Θα πρέπει να βγει ο κ. Βιντιάδης να βγει ανοικτά και να το πει στον κόσμο. Η γνώμη μου και η κρίση μου είναι ότι υπάρχει δυσκολία με τη ρύθμιση των δόσεων. Αυτό είναι και το μόνο δυσκολο που έχει απομείνει. Πιστεύω ότι και αυτό θα λυθεί».

Για Αναστασόπουλο:

«Και τα έξι παιδιά που ήρθαν, ήδη και οι τρεις που μπήκαν έχουν αποδείξει τη χρησιμότητά τους. Είναι επιλογή του Λίνεν και νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει».

Για την επίσκεψη των παικτών στον γιο του ανθρώπου που βοήθησε την ΑΕΚ:

«Έχει ήδη δρομολογηθεί. Θα πάνε παίκτες, φυσικά. Αυτό μας ζήτησε ο πατέρας. Η ΑΕΚ δεν έχει δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο; Είναι πρωταθλήτρια η ΑΕΚ σε αυτό το θέμα… Πρόσφατα ο Κατίδης δεν πρωτοστάτησε να μαζευτούν χρήματα για την άτυχη κοπέλα της Πάρου; Ο ΑΕΚτζής που έχει μάθει να βλέπει μπάλα, δείχνει τεράστια συμπαράσταση ειδικά φέτος. Κάποιες φορές πονάνε τα ματάκια μας με αυτό που βλέπουμε, αλλά ο κόσμος είναι εκεί».