Μπραντ Πιτ για τον χωρισμό με την Αντζελίνα Τζολί: «Από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς»

Για το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα και την αγάπη στα γλυπτά του μίλησε ο Μπραντ Πιτ σε συνέντευξή του, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μία έμμεση αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά το διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Financial Times, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα γλυπτά που δημιούργησε, τα οποία παρουσιάζονται μαζί με τη δουλειά των φίλων του, του Αυστραλού μουσικού Νικ Κέιβ και του εικαστικού, Τόμας Χουσέγκο,, σε έκθεση στο Μουσείο Τέχνης Sara Hilden στο Τάμπερε της Φινλανδίας.

Πρόκειται για μικρού μεγέθους γλυπτά και μεγάλων διαστάσεων δημιουργίες. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά του φιλοτεχνήματα, είναι ο μπρύτζινος Χαν Σόλο από το «Star Wars». Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δημιούργησε ακόμη, πολλά ξύλινα κηροπήγια, τα οποία όπως επισήμανε «δημιουργήθηκαν κατά την Covid-19 περίοδο».

Ο ίδιος αντιμετώπισε το διαζύγιό του από τη Τζολί με δημιουργικότητα, περνώντας τον περισσότερο χρόνο του στο στούντιο τέχνης του Χουσέγκο στο Λος ‘Αντζελες, με τον οποίο όπως διευκρίνισε, ήρθαν πολύ κοντά.

«Η αμοιβαία μας δυστυχία έγινε αστεία» είπε ο Πιτ για τη σχέση που δημιούργησε με τον καλλιτέχνη, προσθέτοντας: «Και από αυτή τη δυστυχία ήρθε μια φλόγα χαράς στη ζωή μου. Πάντα ήθελα να γίνω γλύπτης, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω».