Μπλε πανσέληνος στον Υδροχόο – Αυξάνεται η ψυχική και σωματική ενέργεια

Μπλε πανσέληνος στον Υδροχόο – Αυξάνεται η ψυχική και σωματική ενέργεια

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2021 είναι εξαιρετικά ξεχωριστή, καθώς είναι η δεύτερη πανσέληνος στην εποχή του Λέοντα – καθιστώντας την αστρολογικά σαν «μπλε φεγγάρι».

Μόλις 9 ώρες πριν ξεκινήσει η εποχή της Παρθένου, έχουμε άλλη μια πανσέληνο στον Υδροχόο. Σωστά ακούσατε! ετοιμαστείτε για τον 2ο γύρο.

Μόλις είχαμε μια Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 23 Ιουλίου. Μερικές φορές έχουμε 2 ολόγιομα φεγγάρια στη σειρά στον ίδιο αστερισμό, λόγω της φυσικής ταλάντευσης και της αστάθειας των πλανητών, καθώς παλινδρομούν γύρω από τον ήλιο.

Η πανσέληνος του Αυγούστου ονομάζεται «πανσέληνος του οξύρρυγχου ».

Σελήνη και Ήλιος αντιπαρατίθενται (ξανά!) στον απρόβλεπτο Υδροχόο και τον ξεροκέφαλο Λέοντα αντίστοιχα. Οι σταθερές αντιθέσεις δημιουργούν δυναμικές αντιδράσεις. Τι σας προέκυψε κατά την τελευταία πανσέληνο; Πόσο απροσδόκητο ήταν; Ετοιμαστείτε να το υποδεχτείτε ξανά – ό, τι κι αν ήταν.

Τα άτομα με ήλιο/σελήνη/ωροσκόπο… σε Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες ανατροπές.

Νομίζω ότι το πιο εντυπωσιακό με τον Υδροχόο, είναι ο τρόπος που φωτίζει τις κρίσεις μας και την τάση να εξομοιώνουμε το πώς πιστεύουμε πως θα εξελιχθεί κάτι. Η απροσδόκητη φύση του Υδροχόου δεν είναι πάντα αρνητική.

Πανσέληνος 22/08 στον Υδροχόο .

Στην πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί για να μας εκπλήσσει με το πόσο καλά μπορεί να είναι τα πράγματα όταν αφήσουμε στην άκρη τον έλεγχο για το πώς πρέπει να είναι. Αποδεικνύεται ότι γνωρίζουμε πολύ λίγα. Ο Υδροχόος μας ξεριζώνει από την προκατάληψη, την μεροληψία και την προετοιμασία. Αυτή είναι η πραγματική ελευθερία.

Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί κάτι. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε την πιθανότητα πως όλα θα εξελιχθούν για το υψηλότερο καλό. Δεν μπορούμε επίσης να αρνηθούμε ότι πρέπει να εργαστούμε για να πετύχουμε αυτό το όραμα. Ο Υδροχόος δεν είναι ένα παθητικό σκάφος, αλλά μια δύναμη σε δράση. Τι χρειάζεται να κάνεις? Τι θα κάνεις?

Το μάντρα για τον Υδροχόο είναι το «γνωρίζω». Το παράδοξο αυτού του ηλεκτρικού αστερισμού είναι ότι ο πραγματικός στόχος είναι η ελευθερία από τη «γνώση»… και όχι η αναζήτηση για συσσώρευση γνώσης. Σαν ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος ασχολείται επίσης με την επικοινωνία. Ο υδροφόρος είναι συνώνυμος της αλλαγής και της κίνησης. Είναι ο ακτιβιστής, ο τολμηρός… η ίδια η επανάσταση! Με σταθερή φωνή και δράση, ανεβαίνουμε ψηλότερα. Οραματιστείτε την αλλαγή προς το καλύτερο.

αλήθεια – διαύγεια – επικοινωνία – δικαιοσύνη – συμμετοχή – φωτεινότητα

Η ψυχική και σωματική ενέργεια αυξάνεται σημαντικά σε κάθε πανσέληνο. Αυτό γίνεται αισθητό όχι μόνο την ημέρα, αλλά για μέρες πριν και μετά. Τα συναισθήματα και η διαίσθηση θα ενισχυθούν.

Η πνευματική έννοια 

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να εξερευνήσουμε το αντισυμβατικό».

Ετοιμαστείτε για μια σπάνια και μοναδική σεληνιακή μαγεία, καθώς η πανσέληνος που ανατέλλει στις 22 Αυγούστου είναι η δεύτερη κατά σειρά που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου-κάτι που μας δίνει μια διπλή ευκαιρία για να καταφέρουμε τους καλοκαιρινούς μας στόχους.

Η πανσέληνος του Αυγούστου (γνωστή και ως Πανσέληνος του Οξύρρυγχου) θα μας εμπνεύσει να αγκαλιάσουμε την ατομικότητά μας . Να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές για να υποστηρίξουμε τις προσωπικές μας προθέσεις. Τελικά, η πνευματική έννοια του φεγγαριού του οξύρρυγχου μας βοηθά να ευθυγραμμιστούμε με την άφθονη ενέργεια του καλοκαιριού.

Κάθε πανσέληνος στην αστρολογία, είναι το ενεργητικό σημείο του μηνιαίου σεληνιακού κύκλου, έτσι τείνουν να δημιουργούν υπερφόρτωση συναισθημάτων, προσωπικής διαφώτισης και φυσικών συμπερασμάτων. Επειδή τα συναισθήματα και οι καταστάσεις συχνά φτάνουν στο αποκορύφωμά τους κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, είναι ιδανική χρονική στιγμή για να εγκαταλείψουμε ό,τι δεν μας εξυπηρετεί πλέον και να δημιουργήσουμε χώρο για μια φρέσκια ενέργεια στη ζωή μας.

Η πανσέληνος του Αυγούστου 2021 είναι εξαιρετικά ξεχωριστή, καθώς είναι η δεύτερη πανσέληνος στην εποχή του Λέοντα – καθιστώντας την αστρολογικά σαν «μπλε φεγγάρι». Συνήθως έχουμε μόνο μία πανσέληνο στον Υδροχόο κάθε χρόνο. Οπότε η πνευματική έννοια της μπλε πανσελήνου σχετίζεται με την επανεξέταση των επαναστατικών και αντισυμβατικών θεμάτων της Μεγάλης Πανσελήνου του περασμένου μήνα και την εύρεση νέων τρόπων συνεργασίας με τους φίλους και τα άτομα του περιβάλλοντός μας.

Η κατανόηση της πνευματικής ενέργειας της πανσελήνου μπορεί να μας βοηθήσει να συντονιστούμε με τους κύκλους της φύσης και να θέσουμε πιο κοσμικά ευθυγραμμισμένους στόχους για τον εαυτό μας. Πάρτε πληροφορίες για την έννοια της πανσελήνου του Αυγούστου 2021 για να μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις δονήσεις της, προς όφελός σας.

Η πνευματική έννοια της μπλε πανσελήνου… είναι να αγκαλιάσουμε την αυθεντικότητα.

Ποια είναι η πνευματική έννοια του μπλε φεγγαριού του Αυγούστου; Η ετήσια πανσέληνος που λαμβάνει χώρα τον Αύγουστο ονομάζεται μερικές φορές «Πανσέληνος του οξύρρυγχου» . Ενα παραδοσιακό ψευδώνυμο που βασίζεται στο γεγονός ότι οι οξύρρυγχοι  ήταν άφθονοι και ως εκ τούτου πιο εύκολο να αλιευθούν αυτό το μήνα. Γι’ αυτό και το πνευματικό νόημα της πανσελήνου του Αυγούστου συμβολίζει την πλούσια και αξιόλογη ιστορική προέλευση αυτού του ονόματος.

Τώρα ήρθε η ώρα να υιοθετήσετε μια στάση του στυλ «άδραξε τη μέρα» όταν πρόκειται να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας και να αξιοποιήσετε με σιγουριά τη διπλή μαγεία του μπλε φεγγαριού του Υδροχόου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μπλε φεγγάρι του Αυγούστου λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες της εποχής του Λέοντα, ενεργοποιώντας ένα συναισθηματικά φορτισμένο φινάλε.

Αυτή η πανσέληνος λαμβάνει χώρα στην 29η μοίρα του Υδροχόου, που είναι κρίσιμο σημείο γνωστό σαν αναρετική μοίρα στην αστρολογία. Κάθε ζώδιο αποτελείται από 30 μοίρες (0–29), οπότε κάθε φορά που ένας πλανήτης φτάνει στην τελική μοίρα ενός ζωδίου, η ενέργειά του μας δημιουργεί την έξαψη για μια πρόθυμη και συναρπαστική αίσθηση προσμονής για το μέλλον.

Με την πανσέληνο να κορυφώνεται σ’ αυτή τη σημαντική μοίρα, όλοι θα νιώθουμε μια νευρικότητα με τη συγκεντρωτική ενέργεια του περασμένου μήνα . Θα έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε οριστικά τα θέματα που μας προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου.

Πώς να εργαστείτε με την ενέργεια της Μπλε Πανσελήνου

Με το φεγγάρι του οξύρρυγχου να ανατέλλει στη σφαίρα του αέρινου ζωδίου, όλοι θα θέλουμε να απολαύσουμε τις πιο καινοτόμες ιδέες μας και να βρούμε δημιουργικούς τρόπους για να εκφράσουμε την ατομικότητά μας.

Η ενέργεια του Υδροχόου έχει να κάνει με το να ξεχωρίζουμε από το πλήθος και να βαδίζουμε με τον ρυθμό του δικού μας τύμπανου . Αλλά συνδέεται εξίσου πολύ… με τη χρήση των μοναδικών ιδιορρυθμιών και των παραξενιών μας για να δημιουργήσουμε μια αίσθηση συντροφικότητας με τους άλλους.