Μπεκατώρου: Κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω… (Video)

Στις κάμερες μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου και ρωτήθηκε για πολλά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για το νέο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» που έρχεται στα μέσα του επόμενου μήνα, για την επίθεση που δέχθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης για την επιλογή να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή αλλά και την απουσία της Μιμής Ντενίση.

«Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη. Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του «Still Standing».

Όσον αφορά την απόφαση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», η Μαρία Μπεκατώρου ήταν φειδωλή στα σχόλια και τις δηλώσεις. «Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής, εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω. Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…».

https://www.youtube.com/watch?v=yvZ0vbCplds