Μπαχτσελί: Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά – Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, απειλεί να ρίξει τους Έλληνες ξανά στη θάλασσα όπως στην Σμύρνη το 1922.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του δήλωσε:

«Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε πως θα μας εμποδίσουν», τόνισε ο κ. Μπαχτσελί.

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε ότι “η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη από τη μάνα του ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο”.

«O Tσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που έπεσαν στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

“Έλληνες ξηέλληνες δεν γνωρίζουμε. Όπου είναι να πάμε, θα πάμε, αν κάποιος βγει στον δρόμο μας θα τον συντρίψουμε. Υπό κανένα όρο δεν θα εγκαταλείψουμε τους στόχους μας”, είπε ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης, λέγοντας ότι αυτός που θα τους ανακόψει το δρόμο θα τον συντρίψουν.

Ο Μπαχτσελί είπε ότι “όσοι μας κουνάνε το δάχτυλο, θα τους κόψουμε το δάχτυλο και θα το πετάξουμε. Το τουρκικό έθνος δεν μπορεί κανείς να στο σταματήσει με απειλές, η νόμιμη πορεία δεν μπορεί να ανακοπεί με εξαναγκασμό”.

Ο Τούρκος πολιτικός επεσήμανε: «Προκαλώ! Ο Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει».

Τα γεωτρύπανα μας στη Μεσόγειο πρέπει να συνεχίσουν τις ενέργειές τους με θάρρος και πρέπει διασφαλίσουν τα δικαιώματά κάνοντας αυτό που πρέπει με ηρωισμό και αυτοθυσία”, ανέφερε.

Ο Μπαχτσελί είπε “οι λεβέντες μας δεν ξεχνιούνται, ο Μπαρμπαρός Χαϋρετίν Πασά δεν έχει πεθάνει από τις καρδιές μας. Να ξέρουν ότι ακόμη δείχνει με το δάχτυλό του το στόλο των σταυροφόρων και περιμένει με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να τον βυθίσει στον πυθμένα της θάλασσας”.