«Μπαράζ» δηλώσεων Προεδρικού – ΑΚΕΛ με «φόντο» τα δημοσιεύματα για ξέπλυμα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, εκ μέρους του Προέδρου Αναστασιάδη και του ΑΚΕΛ με φόντο τα δημοσιεύματα για υποθέσεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από το δικηγορικό γραφείο Ν.Χ. Αναστασιάδης.

Ιδού οι τελευταίες ανακοινώσεις:

Απάντηση στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο

Η Κυβέρνηση επιχειρεί να αναμείξει τα θέματα για να προκαλέσει σύγχυση στο μυαλό του απλού πολίτη. Δεν θα τη βοηθήσουμε σε αυτή της την προσπάθεια. Θα αναδείξουμε ξανά την ουσία του θέματος αναμένοντας απάντηση σε αυτη και όχι για το… νομοσχέδιο Ρούμπιο Μενέντεζ(!).

Το Διεθνές Παρατηρητήριο για την καταπολέμηση της διαφθοράς κατηγορεί ευθέως τον κ. Αναστασιάδη και το δικηγορικό του γραφείο για ύποπτες διαδρομές χρήματος. Σε αυτό να απαντήσει ο λαλίστατος κ. Προδρόμου, ο Πρόεδρος και το δικηγορικό του γραφείο. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται εκ του πονηρού για να συγχίσουν τον κόσμο.

Ας απαντήσουν σε αυτό λοιπόν.

Πρόσθετη γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμου στο ΑΚΕΛ

Επειδή το ΑΚΕΛ, με υποκριτικό στόμφο, επανέρχεται και ζητά δήθεν απάντηση για «ύποπτες διαδρομές χρήματος», υιοθετώντας το ανώνυμο συκοφαντικό δημοσίευμα, θα πρέπει να τους το επαναλάβουμε: την απάντηση σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα, το οποίο υιοθετείται από το ΑΚΕΛ, την έχει δώσει ο υπουργός τους, κ. Νεοκλής Συλικιώτης.

Δήλωση του κ. Συλικιώτη που αναφέρεται σε αυτές ακριβώς τις δραστηριότητες, δημοσιεύτηκε στον The Guardian (18/3/13): «ο κ.Αμπράμοφ, λαμβανομένων υπόψη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του, θεωρείται ότι προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην Κυπριακή Δημοκρατία». Γι’ αυτό τον λόγο η κυβέρνηση ΑΚΕΛ-Χριστόφια του είχε παραχωρήσει την κυπριακή υπηκοότητα.

( https://www.theguardian.com/world/2013/mar/18/super-rich-made-cyprus-home?CMP=Share_iOSApp_Other )

Τόσο απλό.

Τι συμβαίνει εκεί στο ΑΚΕΛ; Δεν μιλούν με τον πρώην υπουργό τους;