Μπήκαν στο “ριγκ” Νικόλας- Μάριος

Στον στίβο του προεκλογικού αγώνα έχουν μπει για τα καλά οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και Μάριος Κάρογιαν, παρόλο που ακόμα η ημερομηνία του εκλογικού συνεδρίου παραμένει ακόμα ανοικτή.

Τόσο ο Νικόλας Παπαδόπουλος και Μάριος Κάρογιαν έχουν ξεκινήσει να διοργανώνουν μαζικές συγκεντρώσεις, σε μια προσπάθεια να διαμορφώσουν το κλίμα υπέρ τους.
Ο αγώνας αναμένεται όμως ότι θα κριθεί στο τέλμα, καθώς όλα ακόμα είναι ρευστά και κανείς δεν μπορεί να δώσει με βεβαιότητα προβλέψεις υπέρ κάποιου από τους δύο υποψηφίους.

Οι γνωρίζοντες πραγμάτων και καταστάσεων δηλώνουν ότι η στάση του Νικόλα το τελευταίο διάστημα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι κύπριοι έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις «μετοχές» του.

Από την άλλη ο Μάριος Κάρογιαν φαίνεται να προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες του τρόμου, καθώς από την μια η «στενή φιλία του» με την νέα κυβέρνηση δεν μετρά προς το παρόν στα υπέρ του, αν και η στάση του σε διάφορα τρέχοντα θέματα φαίνεται να μετρά και αυτού υπέρ του.

Για την ιστορία..

Να θυμίσουμε ότι η θητεία των συλλογικών οργάνων του ΔΗΚΟ έχει λήξει από τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, οι κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο τόπος και οι εξελίξεις που αφορούν στη δανειακή σύμβαση έφεραν σε δεύτερη μοίρα στο κόμμα την εξεύρεση ημερομηνίας για τη μεγάλη αναμέτρηση, κάτι που όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως.

Η οικονομία και δη το μνημόνιο αποτελεί το βασικό σημείο, στο οποίο οι δυο εν δυνάμει διεκδικητές της προεδρίας αντιπαραθέτουν τις απόψεις τους.

XE