Μπάμπα Βάνκα: Τι προβλέπει η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για το 2020

Μπάμπα Βάνκα: Τι προβλέπει η «Νοστράδαμος των Βαλκανίων» για το 2020

Για τη τυφλή μάντισσα από τη Βουλγαρία, Μπάμπα Βάνγκα έχουν ακουστεί πάρα πολλά, ενώ για πολλούς είναι γνωστή ως «Νοστράδαμος των Βαλκανίων», καθώς λέγεται πως πριν πεθάνει σε ηλικία 85 χρόνων, το 1996 είχε υπερφυσικές δυνάμεις που της επέτρεπαν να προβλέπει φυσικές καταστροφές μέχρι και τον 51ο αιώνα, όπου θα τελείωνε ο κόσμος.

Πολλά από τα πράγματα που φέρεται να είχε προβλέψει συνέβησαν πολύ αργότερα.

Η τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, η άνοδος του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), αλλά και το φονικό τσουνάμι του 2004 είναι μόνο μερικά από αυτά.

Για το 2020, η τυφλή μάντισσα προβλέπει τσουνάμι, σεισμούς, μια δολοφονία πολιτικού ηγέτη και ασθένεια για τον πλανητάρχη.

Η Μπάμπα Βάνκα προβλέπει τα εξής:

Απόπειρα δολοφονίας του Βλαντιμίρ Πούτιν, μέσα στο Κρεμλίνο

Μυστηριώδη ασθένεια θα «χτυπήσει» τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα καταλήξει με κωφός

Πτώση μετεωρίτη στη Ρωσία

Περισσότερους σεισμούς και εμφάνιση τσουνάμι

Τα διεθνή ΜΜΕ αρέσκονται ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες να ανατρέχουν σε παλαιότερες προβλέψεις της γυναίκας από τη Βουλγαρία και να κάνουν ερμηνείες, ενώ οι πλέον ψύχραιμοι επικαλούνται και την… αυτοεκπληρούμενη προφητεία, ότι δηλαδή μια πρόβλεψη ή εκτίμηση μπορεί να αποδειχθεί σωστή λόγω της συμπεριφοράς και των αντιδράσεων που υιοθετούν τα άτομα απέναντι σε αυτή ή τέλος πάντων κάποιος την ερμηνεύει ως σωστή γιατί αυτό πιστεύει!

Η Βαγγελία Γκουστέροβα, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της Μπάμπα Βάνγκα, λέγεται ότι έχασε την όρασή της στην παιδική της ηλικία, όταν έπεσε θύμα ανεμοστρόβιλου. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, αλλά είχε ήδη αποκτήσει φήμη στην πατρίδα της καθώς στο μισό αιώνα της καριέρας της είχε κάνει εκατοντάδες προβλέψεις, αρκετές από τις οποίες, όπως λένε οι οπαδοί της, έπεσαν μέσα, όπως η βύθιση του Κουρσκ το 2000.

Το 1989 λέγεται ότι είχε προβλέψει πως οι ΗΠΑ θα δεχθούν τρομοκρατική επίθεση από δύο «ατσάλινα πουλιά», ενώ κάποια άλλη στιγμή είχε πει ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν και η Ρωσία θα κυριαρχήσουν στην υφήλιο, όπως ερμηνεύουν ορισμένοι τα αινιγματικά σχόλιά της στη διάρκεια συνάντησή της μ’ έναν συγγραφέα: «Όλα θα λιώσουν σαν τον πάγο, μόνον ένα πράγμα θα μείνει ανέπαφο, η δόξα του Βλαντίμιρ, η δόξα της Ρωσίας… Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Θα απομακρύνει όλα τα εμπόδια στο διάβα της και θα γίνει κύριος του κόσμου».