Μουντιάλ 2018: Πορτογαλία – Ισπανία σε ισοπαλία 3-3

Στον αγώνα για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του Παγκοσμίου κύπέλλου, η Πορτογαλία αντιμετώπισε την Ισπανία και έφερε ισοπαλία 3-3.

Η ψυχή, το ταλέντο και η θέληση του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά για την Πορτογαλία, προκειμένου να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Ισπανία στο μεγάλο ντέρμπι .

Στο Σότσι οι ποδοσφαιρόφιλοι είδαν ένα επικό παιχνίδι με τους “φούριας ρόχας” να “ισοπεδώνουν” την ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά ο Ρονάλντο να σηκώνει ανάστημα και να διαμορφώνει το τελικό 3-3. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε χατ τρικ (4′, 44′, 88) και πήρε μόνος του το βαθμό.

Για την Ισπανία που ήταν καλύτερη σκόραραν οι Ντιέγκο Κόστα (24′, 55′) και Νάτσο (58′).

Στον αγώνα Μαρόκο – Ιράν, πήρε τη νίκη το Ιράν με 0-1.

Με αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων το Ιράν πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στο Μαρόκο στην Αγία Πετρούπολη, για την 1η αγωνιστική του Β΄ ομίλου στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν έναν αγώνα κέντρου με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά το Ιράν τελικά ήταν αυτό που απέσπασε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Αίγυπτος ηττήθηκε από την  Ουρουγουάη με 0-1

Ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Καβάνι και (κυρίως) Σουάρες, το πέτυχε ένας αμυντικός. Η κεφαλιά του Χοσέ Μαρία Χιμένες στο 89΄ έδωσε στην Ουρουγουάη τη νίκη με 1-0 επί της Αιγύπτου, σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Μουντιάλ 2018, η οποία διεξήχθη στην «Εκατέρινμπουργκ Αρένα».