Μουντιάλ 2018 – Βέλγος αμυντικός: «Τελικός με Βραζιλία»

«Σε ατομικό επίπεδο, η Βραζιλία είναι η ισχυρότερη ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο» δήλωσε ο Βέλγος αμυντικός Βενσάν Κομπανί, ο οποίος πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «υπάρχει πάντα τρόπος να προκαλέσεις στον αγώνα πρόβλημα σε μια ομάδα, όπως αυτόν της Παρασκευής κατά της Σελεσάο».

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν η Βραζιλία είναι η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, απάντησε: «Μεμονωμένα, η Βραζιλία είναι η ισχυρότερη ομάδα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό είναι μια φιλοφρόνηση, αλλά δεν αλλάζει τις πιθανότητές μας εναντίον τους, κανένας από μας δεν σκέπτεται ότι έχουμε ήδη χάσει.

Αμυντικά είναι δυνατοί, κερδίζουν τις μονομαχίες στην επίθεση, δεν φοβούνται το ένας εναντίον ενός. Θα τους κοιτάξουμε στα μάτια, αλλά αν παίξουμε ατομικά θα χάσουμε».

Για το αν μπορεί ένας τέτοιος αντίπαλος να αναγκάσει την ομάδα του να είναι λιγότερο επιθετική, είπε: «Καμία ομάδα δεν πρέπει να αλλάζει τη φιλοσοφία του παιχνιδιού της η οποία πρέπει να παραμένει ίδια. Ακόμη και η Βραζιλία, η οποία βέβαια είναι πολύ ισχυρή επιθετικά και δεν φοβάται να αμυνθεί. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να προκαλέσεις πρόβλημα στην αντίπαλη ομάδα».

Ρωτήθηκε επίσης, αν το ματς ανάμεσα στην Βραζιλία και στο Βέλγιο θα μπορούσε να ήταν ο τελικός: «Θα προτιμούσαμε να αντιμετωπίσουμε τη Βραζιλία στον τελικό, αλλά πρέπει να πούμε ότι για μας αυτός είναι ο τελικός και πρέπει να κερδίσουμε».

Check Also

O Τζόκοβιτς ετοιμάζει μήνυση κατά της Αυστραλίας ζητώντας 6 εκατ. δολάρια

Την απάντησή του για την «ταπεινωτική» υποδοχή που έλαβε στην Αυστραλία ετοιμάζεται να δώσει ο …

Κύπελλο Coca – Cola: Nίκες για Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, πρόκριση για Ονήσιλο και Ε.Ν.Π

Ονήσιλος Σωτήρας και E.N. Παραλιμνίου έγιναν οι πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην …