ΔΕΘ: “Φόρεσαν” στον Τσίπρα κόκκινη γραβάτα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ξεναγήθηκε σήμερα στις  εγκαταστάσεις της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον πρόεδρο της ΔΕΘ-HLEXPO, Τάσο Τζήκα, τον διευθύνοντα σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και μέλη της διοίκησης.

Στο Περίπτερο του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας ο κ. Τσίπρας δοκίμασε μια τεχνολογική εφαρμογή που τον εμφάνισε να φοράει γραβάτα. Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είχε πει στο παρελθόν ότι θα φορέσει γραβάτα μόνο “όταν κουρευτεί το χρέος”, ωστόσο, οι υπεύθυνοι του περιπτέρου της Γ.Γ. Έρευνας και Τεχνολογίας, στη ΔΕΘ, κατάφεραν με τη βοήθεια προσομοιωτή να του… φορέσουν γραβάτα και μάλιστα σε κόκκινο χρώμα…

Ποια ήταν ήταν η αντίδραση του πρώην Πρωθυπουργού;

Δείτε το βίντεο του thestival.gr

 

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευαν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, οι πρώην υπουργοί Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης, Πάνος Σκουρλέτης, Χρήστος Σπίρτζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παρασκευόπουλος, Θεανώ Φωτίου, Τάσος Κουράκης, Δημήτρης Μάρδας, Γιάννης Αμανατίδης, η εκπρόσωπος Τύπου Όλγα Γεροβασίλη, υποψήφιοι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Ρία Καλφακάκου, Κατερίναι Ιγγλέζη.