Μιτσερό: Πρωτοφανές έγκλημα – Πιθανότητα ύπαρξης κι άλλων πτωμάτων

Μιτσερό: Πρωτοφανές έγκλημα – Πιθανότητα ύπαρξης κι άλλων πτωμάτων

Γιγαντιαία επιχείρηση στήθηκε για την ανάσυρση του δεύτερου πτώματος, το οποίο φαίνεται να ανήκει σε άλλη γυναίκα. Ανοικτό είναι επίσης το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων πτωμάτων στο φρεάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δεύτερο θύμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης ενώ το πτώμα παρουσιάζει ομοιότητες με τη σορό της 38χρονης Marry Rose.

Ήταν δεμένο με σχοινί μαύρου χρώματος και με δεμένα τόσο τα πόδια όσο και τα χέρια. Εντοπίστηκε γυμνή και σε ακόμή χειρότερα κατάσταση από την Marry Rose.

Ενδέχεται να είναι και αυτή στη λίστα με τις εξαφανισμένες γυναίκες από τις Φιλιππίνες τους τελευταίους 18 μήνες.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες, προσπαθώντας να λύσουν τον γρίφο και να ταυτοποιήσουν τη σορό, την υπόθεση ανέλαβαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος ανέφερε ότι ανασύρθηκε δεύτερο πτώμα γυναίκας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πτώματα στο φρεάτιο ενώ ανέφερε ότι οι έρευνες εκεί θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή και στην περιοχή της λίμνης στο Ξυλιάτο για εντοπισμό του 6χρονου κοριτσιού.

Ο κ.Σιάηλος τόνισε ότι οι Αρχές βρίσκονται στο πολύ αρχικό στάδιο αναφορικά με την διερεύνηση για την ταυτότητα του δεύτερου πτώματος.

Ο κ. Σιάηλος χαρακτήρισε ως πρωτοφανές το έγκλημα, με βάση τα ευρήματα.