Μιτσερό: Από τις «σκιές» και ενδεχόμενο κι άλλων πτωμάτων….. στο «τίποτα»;;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην φρικιαστική υπόθεση εντοπισμού πτωμάτων στο μεταλλείο του Μιτσερού. 

Οι έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής συνεχίστηκαν σήμερα για 11η μέρα στη περιοχή Μιτσερού αλλά και στη λίμνη Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της 6χρονης κόρης της Marry Rose από τις Φιλιππίνες της οποίας το πτώμα εντοπίστηκε την περασμένη Κυριακή.

Για την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθη ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς με το ψευδώνυμο «Ορέστης» ο οποίος και τελεί υπό κράτηση αφού ήδη έχει ομολογήσει τη δολοφονία δύο γυναικών, της Marry Rose και της Αριάν Παλάνας Λοζάνο της οποίας η σορός που έχει εντοπιστεί δεν έχει ταυτοποιηθεί εάν ανήκει στην ίδια ή είναι άλλο το θύμα.

Πριν από μερικές ώρες, ο 35χρονος επανασυνελήφθη για τρίτο φόνο.

Το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρεάς Αγγελίδηςς,  ανέφερε ότι ο Αρχηγός της Αστυνομίας, διέταξε διοικητική έρευνα, για ενδεχόμενα ποινικά και πειθαρχικά αδικήματα από μέλη της αστυνομίας και ότι οι έρευνες των αρχών θα συνεχιστούν.

Πριν από λίγο με τον τερματισμό των ερευνών στο μεταλλείο του Μιτσερού, ο  Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ερευνήθηκε το 95% του φρεατίου και δεν εντοπίζεται ότιδήποτε μέχρι στιγμής που να κινεί υποψίες. Η εικόνα που είχαμε ήταν καθαρή, είπε.

Ο κ. Τράγκολας είπε: «έχει ολοκληρωθεί η έρευνα στο φρεάτιο, εκτός από δέκα μέτρα στο βυθό στην ανατολική πλευρά του φρεατίου», για να σημειώσει πως «αυτό το εμπόδιο θα το ξεπεράσουμε αύριο το πρωί με ένα νέο τρόπο, μια νέα κάμερα ακόμα πιο μικρή, η οποία θα μας οδηγήσει στα υπόλοιπα δέκα μέτρα, ούτως ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ελέγχθηκε το 100% του φρεατίου».

«Με βάση την έρευνα, που έγινε στο 95% του φρεατίου, δεν έχει ανευρεθεί τίποτα που να κινεί υποψίες και το περιεχόμενο της εικόνας που είχαμε ήταν καθαρό», είπε.

Μα κύριοι, εάν θυμόμαστε καλά, σε δηλώσεις σας προ ημερών κάνατε λόγο για σκιές που φαίνονταν στο φρεάτειο του τρόμου και για ενδεχόμενο εντοπισμού κι άλλων πτωμάτων.

Σήμερα με το 95% του φρεατείου να έχει ερευνηθεί, δηλώνετε ότι δεν υπάρχουν ευρήματα;

Όσον αφορά το σημείο ερευνών για εντοπισμό της 6χρονης είχε αναφερθεί ότι πιθανόν ο συλληφθείς να παραπλάνησε τις αρχές…..

Οι έρευνες όμως συνεχίζονται και θα συνεχίζονται όπως οι ίδιοι δηλώσετε…

Μήπως κάποιος θα πρέπει να προβεί σε κάποιες διευκρινίσεις;;;