Μις Αργεντινή: Με τη φανέλα του Μαραντόνα εμφανίστηκε στα Miss Universe

Μις Αργεντινή: Με τη φανέλα του Μαραντόνα εμφανίστηκε στα Miss Universe

Η 22χρονη Μις Αργεντινή, Αλίνα Λουζ Ακσελράντ, εντυπωσίασε με το πρωτότυπο αφιέρωμά της στον Ντιέγκο Μαραντόνα στον διαγωνισμό ομορφιάς, Miss Universe, Με μια εμφάνιση-φόρο τιμής στον «θεό του ποδοσφαίρου», Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αναμφίβολα λατρεύτηκε και θα λατρεύεται εσαεί σαν Θεός τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Αργεντινή όσο και στην Νάπολη.

Σε μια δική της προσπάθεια να αποτίσει φόρο τιμής στον ανεπανάληπτο γητευτή της στρογγυλής θεάς που κατέστη λαϊκό σύμβολο για ολόκληρο τον κόσμο, η εντυπωσιακή Μις Αργεντινή, παρουσίασε ένα πρωτότυπο αφιέρωμα στον διαγωνισμό ομορφίας, Miss Universe.

Το 22χρονο μοντέλο με τις εβραϊκές ρίζες και την καταγωγή από την επαρχία της Κόρδοβα, εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ποδοσφαιρική ενδυμασία, φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, μια ραμμένη με στρας ζακέτα με το νούμερο 10 του Ντιέγκο Μαραντόνα, που ανοίγοντας την αποκάλυψε ένα φανελάκι με το πρόσωπο του αείμνηστου θρύλου.

Μάλιστα, κατά την είσοδο της, δοκίμασε και ορισμένα κόλπα με την μπάλα, ξεσηκώνοντας χιλιάδες χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!