Μιλάει ακόμα με την πρώην του; Δες τι πρέπει να κάνεις..

Είδες ένα sms από την πρώην  και σε έχει πιάσει πανικός. Δες τι πρέπει να κάνεις….;

 #1 Βεβαιώσου για το περιεχόμενο του μηνύματος…Ναι, οκ είναι λίγο κατινιά να κοιτάξεις το κινητό του. Αλλά από το να σε «τρώει» μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, το άγχος για το αν ακόμα παίζει τίποτα ή απλά ήθελε να δει τι κάνει, είναι ακόμα χειρότερο συναίσθημα.Δες λοιπόν τι είδους μηνύματα ανταλλάσσουν και πράξε ανάλογα!

#2 Πότε να ανησυχήσεις;Σίγουρα όχι με ένα μήνυμα για χρόνια πολλά μια φορά το χρόνο, ή μια φιλική κουβέντα…Να αγχωθείς όταν η συνομιλία τους είναι συχνή και ξεφεύγει από τα τυπικά. Αν κάθε τρεις και λίγο συνειδητοποιείς ότι μιλάνε στο τηλέφωνο ή στέλνου inbox ερωτικού περιεχομένου… ήρθε η ώρα να ξεσπάσεις!

#3 Συζήτησέ το!Μίλησέ του για αυτό που σε απασχολεί και μην το αφήσεις να σε τρώει. Χωρίς να πάθεις υστερία, σκέψου ανοιχτόμυαλα και πες του με γλυκό και ήρεμο τρόπο ότι σε στεναχώρησε το συγκεκριμένο γεγονός. Άφησέ τον να σου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει και κρίνε ανάλογα με την αντίδρασή σου αν όντως λέει αλήθεια. Μην ξεχνάς ότι δύο άτομα που είχαν μια μακροχρόνια σχέση, έχουν και μια Α οικειότητα, έχουν νιώσει κάποτε έντονα συναισθήματα, και ζήσει καταστάσεις που ίσως εσύ τώρα να μην μπορείς να καταλάβεις 100% πόσο σημαντικές ήταν για τη ζωή τους.

#4 Η αντίδρασή του :Προφανώς και ζηλεύεις, αναρωτιέσαι μήπως δεν την έχει ξεπεράσει κοκ. Αν όντως χειριστείς την υπόθεση με ηρεμία και εκείνος το γυρίσει σε τσακωμό και φωνές, τότε κάτι τρέχει! Αν πραγματικά δεν έχει μάτια για άλλη θα προσπαθήσει με κάθε δυνατό τρόπο να σε ηρεμίσει και να σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα….