Μητσόπουλος: Το ΑΚΕΛ μεταμφιέζεται πίσω από Μαλά για την καταστροφική 5ετία

Οι μεταμφιέσεις παραπλανούν μόνο όσους συνειδητά θέλουν να παραπλανηθούν, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος.

Το ΑΚΕΛ προσπαθεί να κρύψει πίσω από το Σταύρο Μαλά τα αποτελέσματα της πιο καταστροφικής πενταετίας που γνώρισε ο τόπος… «ο Γενικός Γραμματέας και η ηγεσία του ΑΚΕΛ, προσπαθούν να απαλλάξουν τον Σταύρο Μαλά από τα ασήκωτα βαρίδια της διακυβέρνησης Χριστόφια – ΑΚΕΛ», με το να προσπαθούν να πείσουν «ότι είναι ανεξάρτητος και άσχετος με τις ευθύνες της τελευταίας πενταετίας».

Ο  κ. Μαλάς, όμως, πρόσθεσε ο Τάσος Μητσόπουλος,  αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Χριστόφια, τον οποίο υπηρέτησε ως Υπουργός για 18 μήνες… «συμμετείχε στο Υπουργικό εκείνο Συμβούλιο που προσκάλεσε την τρόικα στην Κύπρο και που στη συνέχεια διαπραγματεύθηκε μαζί της ανεπιτυχώς το μνημόνιο με όλες τις οδυνηρές και δυσβάσταχτες συνέπειες που βιώνουν σήμερα οι πολίτες…συμμετείχε στο ίδιο εκείνο Υπουργικό Συμβούλιο που για να αποφύγει την κατακραυγή των πολιτών, συγκλήθηκε άρον – άρον και βραδιάτικα, στην οικία Χριστόφια και όχι στο προεδρικό, προκειμένου να εξουδετερωθεί το πόρισμα Πολυβίου για τη φονική έκρηξη στο Μαρί».

Τα δεινά, ανέφερε, «που προκάλεσαν οι αποτυχημένες πολιτικές του ΑΚΕΛ είναι δυστυχώς τόσο οδυνηρά για την κοινωνία, που καμία απολύτως μεταμφίεση δεν μπορεί να τα συγκαλύψει».