Μητσοτάκης: Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά καλές σχέσεις με την Τουρκία

«Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά, καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες, όμως, στηρίζονται στον απαρέγκλιτο σεβασμό των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου»

Στο στρατιωτικό φυλάκιο των Κήπων βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ολοκληρώνει σήμερα τη διήμερη περιοδεία του στη Θράκη.

«Η Ελλάδα παραμένει ένας πυλώνας σταθερότητας σε αυτήν την ταραγμένη περιοχή», τόνισε ο αρχηγός της ΝΔ από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις με την Αγκυρα.

«Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά, καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες, όμως, στηρίζονται στον απαρέγκλιτο σεβασμό των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε με στρατιώτες στο φυλάκιο των Κήπων και αντάλλαξε μαζί τους ευχές ενόψει των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια βρέθηκε στο τελωνείο των Κήπων, όπου του ετέθη το ζήτημα του εκσυγχρονισμού του μεθοριακού σταθμού.