Μητρόπουλος: Όταν ζήτησα τη λίστα Νικολούδη για τα 100 δις. φοβήθηκα για τη ζωή μου

«Ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που έστειλαν μεγάλα εμβάσματα». Και σημείωσε: «Επίθεση δέχθηκα από δημοσιογράφους επειδή είδα τα ονόματά τους με εκατομμύρια μέσα εμβασμάτων. Φοβήθηκα για τη ζωή μου».

«100 δισ. φύγανε από Ελληνες στη διάρκεια του μνηνονίου. Οταν είχα ζητήσει πριν από ένα χρόνο να κατατεθεί η λίστα Νικολούδη στη Βουλή είπα ότι τελείωσε η ζωή μου. Το ίδιο βράδυ δέχθηκα επίθεση», την αποκάλυψη αυτή έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μητρόπουλος την ημέρα που κατέθεσε σχετική ερώτηση, 10 Ιανουαρίου του 2014, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους. Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο στη λίστα περιλαμβάνονται: «Ονόματα πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών που έστειλαν μεγάλα εμβάσματα». Και σημείωσε: «Επίθεση δέχθηκα από δημοσιογράφους επειδή είδα τα ονόματά τους με εκατομμύρια μέσα εμβασμάτων. Φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Πρέπει ο πρωθυπουργός άμεσα να δει ποιοι έστειλαν τόσα χρήματα» και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή πάμε σε δυσκολία με τους δανειστές, πρέπει να βρεθεί τουλάχιστον από αυτούς φόρος πατρίδας, φόρος Νικολούδη»